Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No na wapce jsem zacal (prislo mi to jako prvni logicky vysvetleni), ale nepomohlo to. Dekl motoru snad drzi. No nabouchal jsem tam ten plastovej spoiler ted pred barakem a uvidime jestli to bude zejtra zas vibrovat. Normalne mi z toho po 150km brnej zuby... :)

Odesláno

Geometrii nestras. Podle me to mekky bahno nemuze rozhodit geometrii. Inu uvidime zejtra, az ji rano vytahnu na dalnici...

Odesláno

Hele a umyl jsi to důkladně? Tohle podle popisu se mi občas stává po blbnutí ve vysokém sněhu, kterej se obalí na vnitřní strany disků nebo v podbězích ... pak to takhle nepříjemně hučí a hází.

Odesláno

Pořádně umýt kola z vnitřní strany. Trocha zaschlého bláta udělá z kola vibrátor. Stejně tak zkontrolovat závaží na kolech. Jestli se náhodou nějaké neodlepilo.

S velmi vysokou pravděpodobností jdou vibrace od kol.

Odesláno

Sel jsem po tecne z polnacky. Jsem zvyklej davat si to tam zadokolkou do prdtacivyho smyku s kontra a predokolka holt v te rychlosti nebyla dobra volba.

Jinak to zda se fakt bylo tim spoilerem, po nasazeni zadne vibrace, tak jsem si oddychnul.

Odesláno

Predvcerom na pumpe som videl nazivo novu 508 a nejako ma to neohurilo teda. Uz mi to pride vsetko najedno kopyto. Ako to odomykal tak klasika ako vsetky automobilky teraz tak svetla predviedli tu istu saskaren ala kolotoce. Akonahle to auto nema tie rozne packety a liney tak to vyzera celkom divne..

Odesláno

Dnes skončil generál českého hnujdé....to je ten co se nás pokoušel přesvědčit, že kdo nejezdí v hnujdé tak je debil

https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/hyundai-vosicky.A190305_100707_automoto_fdv

Znám hodně lidí,kterým Vladík zkujvil život ( taky na tom měli kousek podílu sami, těmi podpisy pod bianco směnkami)

Odesláno

tak tohle by mohlo konečně znamenat obchodní úspěch pro H .... objektivně ty auta jsou už někde jinde než dřív, design dobrej a moc lidí při koupi se nezeptá kolik stojí servis a ND tak jim to s tou nízkou pořizovací cenou celkem funguje a až bude dobrej marketing, ne že kdo si nekoupí H je idiot ... tak to bude asi i úspěšné :-d

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...