moco Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Já po umytí používám rychlo vosk od Sonax a je to dobrý, vydrží cca 5 wapek a jednoduché nanášení je dost komfortní - nastříkám na mokré auto po umytí a vysuším (lehce rozleštím) ručníkem. Doporučuji pro lidi, co se s tím nechtějí srát Tady je ještě pár ks za tašku hrušek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 (upraveno) @M3maniac jj, najlepsie terenne je firemne Upraveno 11. června 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 @rado74 Diky za tip, to vypada docela fajn. @uff Kartacova mycka to auto slusne poskrabe, zvlastne u dnesnich mekkych laku. To aplikuju max u aut z pujcovny, u kterych uz je to jedno, protoze maji ten lak jety.. Ja to mam nastaveny tak, ze se k tomu chovam, jako by to bylo moje. Zajizdim citlive, prohrivam, dochlazuju a celkove to udrzuju asi lip, nez se lidi normalne ke sluzebakum chovaji. Holt asi petrolheadi degenerace, proste by mi to trhalo srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Ja teda jako prase ne, ale treba do kartacovy mycky jezdim cca jednou za mesic a ze by po trech letech bylo poskrabany tak, ze bych se na ten lak nemohl koukat, tak to mi neprijde. Ale treba svoje milacky samo jen na vapku, ale tam je to kvuli platene strese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 před 2 hodinami, uff napsal: @Gustaf Jezdit do mycky znamena chovat se k autu jak dobytek? Holt mame kazdej jinde prah bolesti... Napsal si škrábat lak v myčce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 2 hours ago, M3maniac said: Tak skutečným služebákem musíš odvozit matroš na reko chalupy ( cement, písek atd ) zabordit po pořádné off road trati a nakonec to bahno použít jako brusnou pastu v kartáčích myčky Tak s firemnou Oktavkou (este mk2) som to vsetko absolvoval niekolko krat Plus este par peknych terenov v Albansku i doma. Na svoju obranu vsak musim povedat, ze ta firma bola moja . Ale raz je to auto "sluzobne" tak ma makat a sluzit, holt, ziadna garazova lestenka to nebola . Ale statocne odmakala svoje a po 10r som ju po malej omladzovacej kure predal este za celkom slusnu sumu. A verte, ze po tych 10 rokoch, nejake mikroskopicke skrabance laku z mycky boli popri tom mnozstve tukancov od kamienkov a serioznych skrabancov z parkovania uplne nepodstatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 před 1 hodinou, Gustaf napsal: Napsal si škrábat lak v myčce.... A ty's to pochopil tak, te vjedu do mycky a vezmu neco kovovyho a skrabu lak? Jen jsem pouzil slang odpurcu mycek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal85 Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti a případně i tip na detailing a keramickou ochranu laku v Praze? Dokud jsem měl stříbrné auto, spokojil jsem se s ručním mytim a následným voskem u sebe v garáži. Měl jsem tehdy více času a lak na autě byl asi tvrdší než teď. Nyní na šedé metalíze vidím jednu vlásečnici za druhou a rýhy po nehtech v miskach pod klikami mi rvou srdce. Ano, jsem ten, kdo to řeší... Pomůže keramika nejen ke snazšímu mytí, ale i pro ochranu před dalšími vlásečnicemi? Díky za vaše názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Nepomůže. Odpověď hledej v PPF folii a nebo elektrošocích, aby ti to bylo jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 před 2 hodinami, ragu napsal: Nepomůže. Odpověď hledej v PPF folii a nebo elektrošocích, aby ti to bylo jedno Pomůže.... rozhodně neuděláš vlásečnice jako když máš jenom lak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Za sebe mam dobrou zkusenost s GMK detailing. Pomer cena/vykon top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 (upraveno) @michal85 Tata daval asi pred rokem auto na detailing sem: https://rucnimytiplus.cz/pobocky/praha-10/ Bylo to docela za dobrou cenu a vysledek byl v pohode, na to, ze tata koupil A8ku 4.2ku - lezak, ktery stal asi 3 roky venku. Davam fotku pred a po + interier ( ten mam jen po ) Upraveno 17. června 2023 uživatelem mrazek.jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 @mrazek.jakub nadherny auto .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 @zceyee Pan otec vzkazuje, ze dekuje Skoda jenom, ze za servis uz nechal asi 2x tolik, co byla kupni cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Ale vi co se udelalo….pekna barevna kombinace, vcetne volantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 před 8 hodinami, mrazek.jakub napsal: Skoda jenom, ze za servis uz nechal asi 2x tolik, co byla kupni cena Však to je součást toho všeho, kdyby měl auto jen koupit, jezdit s tim na garančky a nic neřešit, neměl by k němu ten správnej love and hate vztah. Ten pocit když vyřešíš jeden problém a objeví se sedm jinejch, to u novejch aut prostě chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Zceyee: Tak Ty bys o tom mohl napsat knihu ;-). :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 před 3 hodinami, Xenomorfus napsal: Zceyee: Tak Ty bys o tom mohl napsat knihu ;-). :-D. Ted jsem menil brzdy. Brzdy meneny v servise -> haze to -> koupe uchylkomeru s drzakem -> hazi to protoze naboje sou dojebany -> vymena naboju (vc. lozisek) -> nove brzdy (kotouce + desky) -> ty brzdy maji ruzny barvy a zacina to zase hazet -> vymena obou brzdicu (na pretesneni pistku nemam nervy) -> kdyz uz to delam tak vymena komplet brzdovky. Ted uz to brzdi celkem dobre, dle uchylkomeru hazivost v toleranci, ale obcas zavibruje volant, hmm .. bud to bude gumama, ale nez vymenim gumy vymenim jeste komplet tlumice a necham udelat geometrii. Nebudu prece blbe sjizdet nove gumy. Jo a ty brzdy radsi koupim znova, precijen se m nezda ta barva kotoucu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 ....nooo, pekne, ku*va, pekne!...a to nepocitam, co si psal s tou V70-kou ;-). Esi Ty to nepritahujes :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se