mrazek.jakub Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 @zceyee No zalezi, k tem starsim autum to asi patri, ale blby je, ze se vzdycky neco stane kdyz se ti to nejmin hodi Naposled jeli na dovolenou a klekla baterka ( tam je dost velka ) a nikdo tam s nima nebyl, aby je mohl nakopnout, tak tam tata shanel novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 před 6 hodinami, zceyee napsal: Obrázek je správně, ale ty textový hlášky jsou prohozený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 V 18. 6. 2023 v 20:05, Americkej napsal: Obrázek je správně, ale ty textový hlášky jsou prohozený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas.st7 Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Mi dělá parťáka na cestách GTI Performance po 8 letech mě pořád baví najeto 76tkm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 před 2 hodinami, Lukas.st7 napsal: Mi dělá parťáka na cestách GTI Performance po 8 letech mě pořád baví najeto 76tkm. automat nebi manual? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Já od pátku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Horský vozítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 před 40 minutami, tm80 napsal: Já od pátku... Krásná barva a TOP motorizace - tohle bude dělat radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas.st7 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 před 8 hodinami, mrazek.jakub napsal: automat nebi manual? Jako moje první a pořádné auto a typ auta, které si asi už nekoupím jsem volil MANUÁL jsem za to rád jak po servisní stránce tak zábavy. JInak GTI není dailycar za minulý rok 6tkm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas.st7 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 před 47 minutami, tm80 napsal: Já od pátku... Blahopřeju k nákupu 540i super motor máš tam M brzdy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Krabka z Lidlu co tahám už asi 3 roky v kufru pro případ nouze se startováním, dnes vyzkoušeno a ono to vážně funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Ja to tady doporucoval nekolikrat a bylo to uplne bez odezvy. Koupil jsem to na sekacku na chatu, ale nastartoval jsem s tim uz par aut kamaradu. Za ty prachy pecka a beru to vzdycky na dovcu s sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Ja to tady doporucoval nekolikrat a bylo to uplne bez odezvy. Koupil jsem to na sekacku na chatu, ale nastartoval jsem s tim uz par aut kamaradu. Za ty prachy pecka a beru to vzdycky na dovcu s sebou...Ja ze se to tu probiralo nekdy a nekde jestli to vubec funguje. Ja k tomu byl trochu skeptickej, ale dneska test na jednicku. Nechal jsem asi neco v aute svitit v garazi, prisel po tydnu a starter to ani neprotocil, jen lehka snaha a cvaknuti. Tak uz jsem tahal nabijecku a pak si vzpomnel ze mam tohle v kufru. Nabijel jsem to asi pred rokem ale rikam, za pokus to stoji. Zapojim a nastartovano. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Já tím nastartoval i koncernové 2.0 BiTdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Dikes za info. U sluzebniho BiTDI jsem jeste nemel tu cest, ale je fajn vedet, ze to umi i sluzebaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Ja teda jen 2.0 TDI, to Bi mi jeste chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 V tom ,mimo toho turba navíc, nebude žádný rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 jj, ale stejne jsem si rikal, jestli to tim starterem otoci. Kolega ted s novou Oktavkou na dovce dvakrat nenastartoval a dle servisu se to prej v lete stava. Neco se nevypne v RJ nebo tak, tak tady Oktavkari hned udelali group buy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Hodí se to i u elektroauta, občas se jim vybije 12V baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 A jaky model mate? Koukal jsem, ze ted maji dva, jeden je vcetne malyho kompresoru, coz by se mi libilo, nicmene ten ma 200A, kdezto samostatny starter ma az 500A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se