DavidLC Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Odesláno 2. června 2024 před 13 minutami, xbraj19 napsal: @DavidLC Tak to je pecka. Jak to vypadá vevnitř? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Odesláno 2. června 2024 A zezadu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Odesláno 2. června 2024 Parada Davide. Toyek neni nikdy dost At dela radost.
DavidLC Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Odesláno 2. června 2024 Jednou jsem ji prošvihnul, tak teď aspoň na chvíli , jako s hodinkama .
DavidLC Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Odesláno 2. června 2024 Díky, tohle video jsem neznal, má tam ve všem asi pravdu, jak o té korozi , tak o tom svezení
xbraj19 Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Odesláno 2. června 2024 To by se mi líbilo, ale doma by to asi neprošlo
DavidLC Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Odesláno 2. června 2024 To projde všude, ale chápu, že jsou i místa kde jsou lvi(ce) 2
Dokusan Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Odesláno 5. června 2024 Servis, nová STK a nové ustájení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@C Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Odesláno 6. června 2024 (upraveno) V 29. 5. 2024 v 5:49, nizkotucnytvaroh napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jeee, tim cervenym Caterhamem jsem tam na podzim jezdil Bozi... Upraveno 6. června 2024 uživatelem M@C
M@C Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Odesláno 6. června 2024 před 21 hodinami, Dokusan napsal: Servis, nová STK a nové ustájení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pekne pekne, ja svoji R56 na podzim prodal. Byly to smisene pocity, zbavit se toho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Huty92 Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 Paradni kary borci, Toyota i Mini, to ma styl
cluzoe Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 Keď sem dávate tie leštenky… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
DavidLC Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 před 23 minutami, cluzoe napsal: Keď sem dávate tie leštenky… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tss s offem to je toho, ale takhle to je jiná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 Dneska nadherne, to se to cucalo! ;-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 Do který řeky teď vylejváte hovna, jen pro zajímavost... 1
tenge Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 V 30. 5. 2024 v 11:39, Kairos napsal: Díky, z těch dílů na starší auta mám taky obavu. Pupik zatim problém není, spíš kolena a časem záda. Nízký budou všechny sporťáky, líbilo by se mi SLK ale se 190cm mi hlava trčí nad rámem okna, do Z4 se vejdu taktak, jiné výrobce právě kvůli náhradním dílům ani neuvažuji, takže SL s klasickým podvozkem je jediný kandidát. A co CLK? Tam se vejdeš a bonusem jsou 4 mista
Xenomorfus Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 Před hodinou, JR_2010 napsal: Do který řeky teď vylejváte hovna, jen pro zajímavost... :-). Vsechno jde na ustredni cistirnu odpadnich vod (ÚČOV). Externi hovnocucy musi primo tam. My, coby spravce site muzeme vylevat po Ostrave na urcenych mistech (asi 15 ks, SM - spousteci misto), kde jsou sberace v rozumnem prurezu, ktere usti na UCOV. To, ze pomerne rozsahle casti Ostravy nemaji kanalizaci a tedy jsou septiky a trativody to usti do vodnich toku, to je jina vec. Mesto tvrdi, ze nejsou prachy, ale na koncertni pi*ovinu za 4 mld nebo nove planovanou halu, se pry prachy najdou. Blil bych.
JR_2010 Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 To byl samozřejmě jen vtip, každej přeci vidí, že to je rybník 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se