Laff Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna V 27. 7. 2024 v 23:58, uff napsal: Nevim, jak u toho nejnovejsiho, ale u zeny 3er mi prijde v komfortu ten podvozek vyrazne houpavejsi a kdyz to trosku vynese, tak mi to prijde hodne neprijemny... Ale proti gustu... Jinak ja jsem se uz slovy rodiny defitivne posral, viz ma posledni akvizice... 924 nebo 944? Motorizace? Neposral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna daily a občasná víkendovka..... ale dnes jsem s ní v práci..., daily je v servisu:-) 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Takovy maly japonsky antidepresivum 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monk Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Nové denní vozítko 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna V 4. 8. 2024 v 9:26, Laff napsal: 924 nebo 944? Motorizace? Neposral... Uplnej zaklad, ale ty kukadla, viz video VID_77140912_081448_628.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Mám dotaz. Můžete někdo doporučit firmu (Plzeň a západ od ní) kde by dokázali prelestit disky? Nebo se to dá nějak samo domo něčím odstranit? Jsou to zimaky, tak nejspíše fleky od soli. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Tak jem dnes s Á-čtverkou překonal další metu 222 222 km A pořád šlape "jako hodinky" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Dnes navsteva koupaliste ;-). Kdyz sem docouval mezi stanek a tobogan, tak mi mistni pracovnik potrasl rukou, ze pry dobry ;-). Mezi podiem a schudkama bylo na kazde strane asi 5cm... Sem si rikal, jestli spis nepovoli ta hrana koupaliste. Prece jen se s tim asi uplne nepocitalo pri stavbe ;-). 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 2 hodinami, Xenomorfus napsal: Dnes navsteva koupaliste ;-). Kdyz sem docouval mezi stanek a tobogan, tak mi mistni pracovnik potrasl rukou, ze pry dobry ;-). Mezi podiem a schudkama bylo na kazde strane asi 5cm... Sem si rikal, jestli spis nepovoli ta hrana koupaliste. Prece jen se s tim asi uplne nepocitalo pri stavbe ;-). Klobouček! Ad hrana: nahoru nepoletíš a dole tě najdou… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Jo, rikal sem si, ze by to zase bylo epicke, prekulit se s trema kubikama ho*en do koupaliste :-D. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Tomu se říká hodinářská práce Z toho pohledu z kabiny mě trochu zabrnělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Diky, kluci. Nicmene se solem je to bez problemu. Kdyz neco podobneho couvu s tahacem privesu a vlekem s tankem a cele to ma 80 tun, to uz musim kazdy pohyb volantem zvazovat 3x ;-). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna První STK za námi a to mě připadne, že jsem micinu vyzvedával tak před rokem Dělá radost, je to fajnový pracant..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Ano, Myšáci jsou nej Škoda, že nemáš bílou kapotu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Dnes navsteva koupaliste ;-). Kdyz sem docouval mezi stanek a tobogan, tak mi mistni pracovnik potrasl rukou, ze pry dobry ;-). Mezi podiem a schudkama bylo na kazde strane asi 5cm... Sem si rikal, jestli spis nepovoli ta hrana koupaliste. Prece jen se s tim asi uplne nepocitalo pri stavbe ;-). profesionální práce. Bohužel dnes se běžně neumí couvat ani s osobákem.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Před hodinou, safi napsal: Ano, Myšáci jsou nej Škoda, že nemáš bílou kapotu.... Tak tuzing Jen rýpnu "kdyby pánbůh chtěl, aby se jezdilo v Mitsubishi (doplň cokoli) nedal by nám Toyotu" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Před hodinou, safi napsal: Ano, Myšáci jsou nej Škoda, že nemáš bílou kapotu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Před hodinou, DavidLC napsal: Tak tuzing Jen rýpnu "kdyby pánbůh chtěl, aby se jezdilo v Mitsubishi (doplň cokoli) nedal by nám Toyotu" Amen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna před 2 hodinami, DavidLC napsal: Tak tuzing Jen rýpnu "kdyby pánbůh chtěl, aby se jezdilo v Mitsubishi (doplň cokoli) nedal by nám Toyotu" Ale jdi ty Každopádně Highlander je můj vlhký sen, po micině bych se ho nechal líbit Na druhou stranu jsem vůbec třeba nepochopil Corrolu, tu jsme letos chtěli kupovat a velké zklamání tedy....odhlučnění alá Dáčia, masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se