ZJ Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 D3 - 2,7 TDV6 když jsem ji prodával měla 350t. km a vše OK D4 - 3.0 SDV6 najeto 150t a zatím OK obě kupované jako nové a najeto vlastní nohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Vilimek Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Ja som rodinný typ bez deti, takže na dovolenky ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venjo Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Zdravím všichni, Mně dělá radost a potěšení, když se svezu svým kocourem XJ308. I když je to Youngtimer, stále má, co nabídnout do krásy a pohodlí. Jaký je Vaš názor ohledně vlastnění Youngtimeru? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Zrovna se na jednu kočičku "chystám", jinak táta má X300 4.0 Sovereign a i když jen stojí, je to krásné auto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Krasa obrovska. Ja tomu fandim,osobne sem toho nechal ale. Protoze me tak strasne bavilo ty auto pouzivat porad a jako daily a to neni asi ideal. Ale myslim,ze nejakej saabik nebo volvicko by zase mohlo bejt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 před 16 minutami, TLD napsal: Krasa obrovska. Ja tomu fandim,osobne sem toho nechal ale. Protoze me tak strasne bavilo ty auto pouzivat porad a jako daily a to neni asi ideal. Ale myslim,ze nejakej saabik nebo volvicko by zase mohlo bejt ...používať ich stále ako daily JE práve ideál 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 před 2 hodinami, venjo napsal: Zdravím všichni, Mně dělá radost a potěšení, když se svezu svým kocourem XJ308. I když je to Youngtimer, stále má, co nabídnout do krásy a pohodlí. Jaký je Vaš názor ohledně vlastnění Youngtimeru? Tohle Jago je pecka, jednu dobu jsem kamaradce opatroval 3.6 kompresor manual, nadherny svezeni. Fotce vedle moji E30, tu mam doted a uz to tak asi i zustane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 O XJR bych uvazoval…byt ma maly kufr a malo mista vzadu… jen bych se bal spolehlivosti a nemam mechanika. V nejake pekne barevne kombinaci, proc ne… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venjo Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Ahoj hinkle, u XJ nebo XJR jak píšeš, by to bez dvorního mechanika nešlo. Držím palce, ať to dobře dopadne. Dej mi vědět, jestli nějakou kočičku pořídíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 před 20 hodinami, venjo napsal: Zdravím všichni, Mně dělá radost a potěšení, když se svezu svým kocourem XJ308. I když je to Youngtimer, stále má, co nabídnout do krásy a pohodlí. Jaký je Vaš názor ohledně vlastnění Youngtimeru? Ahoj, můj názor je veskrze kladný. Mám skvělé zkušenosti s XJS V12 1984 a to navzdory jejich pověsti. Máš moc pěknej kousek, gratulace 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 (upraveno) @varjag pridavam sa k tvojmu nazoru, kedze okrem inych, som mal kedysi davno aj XJS V12, len v ciernej a US verziu. Upraveno 4. září 2024 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venjo Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Coool, klobouk dolu. Nadherna XJS. 12V? At Ti slouží a at jezdi bez problímu. Když tak napiš jestli by jsi chtel se setkat, pokud jseš z Prahy a okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 (upraveno) Kluci když už se to tu tak hezky řeší, třeba mě trochu posunete... pohrávám si s myšlenkou na XKR X100, po faceliftu, tj. 4.2 motor. Mám o autě dost konkrétní představy až na jednu, poměrně zásadní, věc. Convertible, nebo Coupe? Cabrio mi přijde celkově "více muziky", má to být víkendovka, na projížďky, možná nějaký trip ale to jednou za čas... problémem je, že kupé se mi esteticky líbí o hodně, hodně víc. Stále se nějak nemůžu rozhodnout, na koupi nespěchám a možná k ní třeba ani nedojde, ale jak o tom přemýšlím, dává mi to smysl. Upraveno 4. září 2024 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 @vanjo youngtimer je konicek ako kazdy iny, sam mam e30 uz viac ako 10 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venjo Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Zdravím, těžkou radit, Obou variant jsou velice hezká a také hodně lákavá auta. Kabriolet nabízí otevření prostor, lehkost a vzdušnost. Jak se říká – když střecha jde dolu – cena stoupa. Krásné na projížďky v slunečním počasí. Na můj vkus postrádá ten perfektní a dokonalí vzhled které nabízí právě kupé. Provedení kupé nabízí estetikou celostnost. Jeho tvary jsou naprosto dokonalé a elegantní, vzbuzuje pocit majestátnosti a spolehlivosti. Já osobně bych bral provedení kupé. Nevím, jestli jsem pomohl, nebo vice to zamotal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venjo Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 @zacik, ano, souhlasím je to krásní koníček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Lehce jsem omladil vozový park. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Nová Tojka, proti Škodě nebe a dudy.... Rozumíme si od prvního dne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 (upraveno) @dlubixPěkná. Já mám od čtvrtka stejnou barevnou kombinaci. Foto pořízeno cca o 2km vedle. Upraveno 4. září 2024 uživatelem bacil.357 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laff Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Tak když už jsme u těch XJS... 3.6 + manual Getrag. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se