Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ja jsem teda mimo hru, ale kamos je tezce in. A na jare neodolal pokuseni a poridil si zachovalou 25 (predtim, kdysi, mel aspom 2, dale nejakyho Safrana a tak).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem warann
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 1 hodinou, warann napsal:

Ja jsem teda mimo hru, ale kamos je tezce in. A na jare neodolal pokuseni a poridil si zachovalou 25 (predtim, kdysi, mel aspom 2, dale nejakyho Safrana a tak).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nádhera, měl jsem tyhle cuky X krát (nédávno mi kamarád nabízel Ford Scorpio s malým nájezdem, původní stav), ale pak už vyhraje rozum a realita. Nejsem na to, abych se v tom hrabal, kam to dát a kdy s tím pojedeš, párkrát na nějaký sraz. Ruku na srdce, na běžné ježdění to nedám a zbytek jsem si párkrát vyzkoušel a jako s lodí, radost když koupíš a podruhé když prodáš....A měl jsem takových kousků X. Jako s holkama, už si jen zaslintám 😂.

• Haha 1
  • Sad 1
Odesláno
před 36 minutami, geometr napsal:

No, poslední generace Dusteru už taky začíná bejt taková voňavka (navíc technicky složitá) místo dříče, asi jdou cestou Defenderu :default_biggrin: 

Je to úhel pohledu, někdo vidí diamant, někdo pí.u 😂.

Mě se poslední Duster docela líbí, jen co čas ukáže....jestli to něco vydrží, z těch motorů (motůrků) jsem trochu jelen a chce to vidět po nějakých km...

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

V roce 2005 jsem koupil rodinné auto - Grand scénica. Leasing na 3 roky, záruka na 2. V záruce mne to nechalo stát kvůli jakési záhadné poruše za 30 tisíc, po záruce něco podobného, auto odmítalo nastartovat, oprava skoro za 40. Na dotaz v autorizáku, zda je to normální, krčili rameny. Po třech letech a necelých 50 tisících kilometrech to šlo z baráku. Od tý doby mi to nesmí do baráku.

Odesláno
před 6 hodinami, DavidLC napsal:

Nádhera, měl jsem tyhle cuky X krát (nédávno mi kamarád nabízel Ford Scorpio s malým nájezdem, původní stav), ale pak už vyhraje rozum a realita. Nejsem na to, abych se v tom hrabal, kam to dát a kdy s tím pojedeš, párkrát na nějaký sraz. Ruku na srdce, na běžné ježdění to nedám a zbytek jsem si párkrát vyzkoušel a jako s lodí, radost když koupíš a podruhé když prodáš....A měl jsem takových kousků X. Jako s holkama, už si jen zaslintám 😂.

Davide já ti rozumím, mám to stejně. Ale ten kámoš s tím celkem běžně jezdí. Btw on je na ty zvyklej, má víc aut, ale pod 15 let asi nic.

Další kámoši mají taky zajímavý kusy, Nissan Laurel, postarší Volvo V70 a tak. Mladej s nima občas hraje na bicí a když ho vezu na zkoušku svým tuctovým současným autem a oni parkujou před zkušebnou výše uvedený kusy, připadám si tam poněkud nepatřičně. To mě pak synek konejší slovy, že hned jak mu bude 18, pořídí si Dodge Challenger 😅.

Odesláno
Před hodinou, gunman napsal:

V roce 2005 jsem koupil rodinné auto - Grand scénica. Leasing na 3 roky, záruka na 2. V záruce mne to nechalo stát kvůli jakési záhadné poruše za 30 tisíc, po záruce něco podobného, auto odmítalo nastartovat, oprava skoro za 40. Na dotaz v autorizáku, zda je to normální, krčili rameny. Po třech letech a necelých 50 tisících kilometrech to šlo z baráku. Od tý doby mi to nesmí do baráku.

Já se nechci nikoho zastávat, ale to mohla bejt (nejspíš byla) smůla na kus. Už tu taky někdo psal, že měl patálie s nějakým tím předposledním Meganem, jestli si dobře pamatuju. No ale pak je tady taky třeba jeden s Jeepem... 

Odesláno
před 1 hodinou, gunman napsal:

Já měl kdysi dávno Lagunu I a byl jsem s ní velice spokojený, takže jsem si koupil Lagunu II. Už si přesně nevzpomínám, nejdřív tuším tlumiče kolem 40 tisíc km, něco začalo bouchat na podvozku, po zvednutí se z jednoho tlumiče vytáhla pístnice, pak kolem 50 tisíc km a po konci tehdy roční záruky ukroucená poloosa a vzala si sebou i část diferenciálu, mělo to být za cca 100 tisíc, ale poté co jsem hrozil médii a s výsledkem chemického a metalografického rozboru materiálu poloosy v ruce, to zatáhla fabrika, kolem 80 tisíc km turbo, po 100 tisících servořízení, někde mezi tím ještě kompresor klimy.

No a pak jsem si koupil Alfu. 

O těch dob jenom japonci.

• Dát hlas 2
Odesláno
před 4 hodinami, warann napsal:

Davide já ti rozumím, mám to stejně. Ale ten kámoš s tím celkem běžně jezdí. Btw on je na ty zvyklej, má víc aut, ale pod 15 let asi nic.

Další kámoši mají taky zajímavý kusy, Nissan Laurel, postarší Volvo V70 a tak. Mladej s nima občas hraje na bicí a když ho vezu na zkoušku svým tuctovým současným autem a oni parkujou před zkušebnou výše uvedený kusy, připadám si tam poněkud nepatřičně. To mě pak synek konejší slovy, že hned jak mu bude 18, pořídí si Dodge Challenger 😅.

Super, aspoň víš, co tě čeká 😁.

Jasný, jezdit se s tím asi dá, ale... to není jen o motoru, někde spuchří hadička, něco zrezne....a stojíš. I když tady elektroniky není moc, stejně relatka, svazky drátů... Jo, kdyby se to vyrábělo nové, tak bych si na, modelem starý, nový dal říct. Přidat něco k bezpečnosti, ale zbytek původní. Držím při životě Landcruiser (20 let) a vidím to a to je relativní držák.

Tohle bych na denní nedal....

• Dát hlas 1
Odesláno
V 31. 12. 2025 v 0:13, DavidLC napsal:

Super, aspoň víš, co tě čeká 😁.

Jasný, jezdit se s tím asi dá, ale... to není jen o motoru, někde spuchří hadička, něco zrezne....a stojíš. I když tady elektroniky není moc, stejně relatka, svazky drátů... Jo, kdyby se to vyrábělo nové, tak bych si na, modelem starý, nový dal říct. Přidat něco k bezpečnosti, ale zbytek původní. Držím při životě Landcruiser (20 let) a vidím to a to je relativní držák.

Tohle bych na denní nedal....

Škoda že to pri autách nie je take jednoduché ako s hodinkami…proste v roku 2026 vydáš reedíciu populárneho ikonickej modelu zo 1976 a všetci sa ideme potrhat. A R&D je vlastne len dobrý archivár s chuťou hľadať…

a prepáčte že som tu zdvihol vlnu Renault…snáď čoskoro opadne 

• Dát hlas 1
Odesláno

Osobni dlouhodobejsi zkusenost s renaultem nemam, ale kamaradka ma od novoty megane r.v.2009 s benzinovym motorem 1.6. Dodnes najeto necelych 250 000km a to auto za ty roky nemelo zadou zavadu. Kapaliny, filtry, brzdy a vymena pruzin a tlumicu nedavno. Pred mesicem emise a STK bez problemu. Dle recenzi mel v te dobe renault jedny z nejspolehlivejsich benzinovych motoru. Ale co me opravdu prekvapilo, tak antikorozni ochrana. To auto je absolutne bez koroze, negarazovane, nechane napospas drsnemu pocasi pobliz Jeseniku. Jestli jsou na tom soucasne renaulty podobne, tak klobouk dolu. I u me bylo Clio jeden z adeptu pri vyberu auta. :)

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...