Tobi Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Sranda no,ale jinak, namazal jsem plstěný tapecírung kapoty a nalepil jsem kousek filcu na kryt baterky , který jsem řádně napatlal.
Jarett Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Já dávám proti kunám do motoru vanilkový stromečky, vydrží tak 3 měsíce a zároveň vyvoní interiér 1
vwtyp11 Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Ja kuličky do hajzlu. Poradili mi to v Porsche a funguje to:) 1
rado74 Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září (upraveno) před 2 hodinami, bobi napsal: Taky "zavěšuji" několik let 4hajzlkuličky Bref,yes ja odporúčam levandulové, dôvod je taký že je na trhu prípravok Super expel vo forme prášku . určite funguje mám to vyskúšané u zákazníkov /väčšinou podhlady a suché povaly/ avšak problém je zajebať si s tým motorový priestor. Keď som študoval zloženie tak je tam veľký podiel extraktu z levandule plus mentol čo bude ten pach ktorý im vadí. Dá sa aplikovať aj ten olejový koncentrát, stojí to nič ........ Upraveno 28. září uživatelem rado74
Tobi Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září před 13 hodinami, geometr napsal: To ti ten smrad z tý masti nešel do ventilace? Nic jsem nezaznamenal.
ATOM Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září před 14 hodinami, Jarett napsal: Já dávám proti kunám do motoru vanilkový stromečky, vydrží tak 3 měsíce a zároveň vyvoní interiér Dávám to samé. Ale musím měnit cca každý měsic. Asi tu mám odolnější kuny. 2
Ondrej71 Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Kuličky od záchodu v kombinaci s elekronickou plašičkou a funguje to, a už několik let pokoj. Kuna se tady pořád objeví, ale už nekouěš.
moco Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září před 6 hodinami, Tobi napsal: Nic jsem nezaznamenal. Podle mě, když tam napatláš tygří mast, tak během pár hodin vyprchá. Proto nic necítíš.
Tobi Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září před 2 hodinami, moco napsal: Podle mě, když tam napatláš tygří mast, tak během pár hodin vyprchá. Proto nic necítíš. Nezapomen, že zvířata mají Xkrát větší čich a vnímání než člověk.
neuromancer Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Krásné počasí se musí využít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1 1
JHonza Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září V 29. 9. 2026 v 11:14, Ondrej71 napsal: Kuličky od záchodu v kombinaci s elekronickou plašičkou a funguje to, a už několik let pokoj. Kuna se tady pořád objeví, ale už nekouěš. Do staré ponožky něco použité náplně z kočičiho záchodu. Občas vyměnit. Pokud nemáte aspoň 1 kočku, máte smůlu.
Jone Odesláno čtvrtek v 13:26 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 13:26 před 16 hodinami, JHonza napsal: Do staré ponožky něco použité náplně z kočičiho záchodu. Občas vyměnit. Pokud nemáte aspoň 1 kočku, máte smůlu. …kočičí záchod je o ničemOndyno jsem v ZOO sháněl pro tchána něco opravdu odpuzujícího; ale on to měl na kuny v baráku teda… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno pondělí v 12:29 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:29 (upraveno) Nemáte někdo prosím v Praze 2.0 TDI EA288 Evo 110 kw s manuálem čili MQ350? Velmi bych ocenil, kdyby mi někdo umožnil zažít rozjezd do kopce, klidně jako spolujezdec. Arteon (2022) mi cukal při rozjezdu do kopce se zahřátým motorem zhruba v půlce pouštění spojky (takhle to popisoval někdo na Škoda foru, líp bych to nepopsal), takový lehký kopnutí, kdybych mu nepovolil, tak to chcípne. Spojka neklouzala, jen tenhle projev, pouze za tepla a pouze do kopce. V autorizáku to vyřešili výměnou setrvačníku. Důvod proč bych ocenil cítit jiný auto je, že se podle mě závada projevuje dál, jen to aktuálně nový setrvačník zvládá odtlumit a nerad bych, aby ho to popravilo a problém byl zpět... Upraveno pondělí v 12:37 uživatelem VitekB
nizkotucnytvaroh Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Škoda, že to bylo jen půjčený, projede to nesmysl i na silničních gumách. Nabídnu ledvinu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se