emte Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Včera jsem koukal na nějaký minulý Top Gear a Jeremy ho také doporučoval... JINBA ITTAI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Pár fotek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Gratuluju! Ať dobře slouží a ať si s ní užiješ co nejvíc zábavy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Gratuluju! Ať dobře slouží a ať si s ní užiješ co nejvíc zábavy . Díky Musím říct, že jsem auto přebíral dost nevyspalí, ale najednou mě za jízdy únava přešla, ani na chvíli jsem se nepřestal bavit! Ani když jsem vjel v průtrži do města a neměl jsem jak zatáhnout střechu, protože nebylo kam odstavit auto a za jízdy jednou rukou mi nešel zamknout ten zámek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Tado! Velká gratulace! Teď začneš mít lepší přehled o tom jaké bylo počasí a budeš počítat každý krásný den, kdy se dá stáhnout střecha! Alespoň tak to je u mě. A že těch dní letos moc nebylo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Pár fotek: Tádo, to tedy pěkně kecáš !!! Toto jsem fotil dnes kolem sedmé večer: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Gratuluji je moc krásná, jako druhý auto bych ji bral. Jaká byla cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 lib: Odhalil si mě :-P Pavel23: 465... Je to druhá půlka 2008 a najeto teď už skoro 8tis... Prakticky nové auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 (upraveno) Krasne auto. Skoda te korupcnicke znacky. Samozrejme pokud na tebe tahle znacka vysla v poradi, tak se omlouvam a myslim, ze bys mel vice sazet. :-) Auto samotne ale nema chybu. Upraveno 27. května 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Tado je to vidět jaká to je voňavka.Tak někdy na srazu si rezervuji projížďku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Pár fotek: Poznávám Benzinu Boskovice - nejdražší čerpací stanici v okruhu 50 km :-) Jinak gratulace, parádní auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Krasne auto. Skoda te korupcnicke znacky. Samozrejme pokud na tebe tahle znacka vysla v poradi, tak se omlouvam a myslim, ze bys mel vice sazet. :-) Auto samotne ale nema chybu. To není moje značka To je ještě původní Zlínská, já jsem středočech Přihlašovat si to budu až příští týden a ani žádnou hezkou značku nechci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Ta hnědá kůže vypadá moc pěkně Gratulace k nákupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Vedel jsem, ze jsi normalni. Pak uz to nebude mit chybu. Fakt, moje oblibene auto. Vypada pekne i s pevnou strechou. Rad bych se v tom nekdy projel. Kdyz ji testoval Hamster, tak se rozplyval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Pár fotek: Tohle auto se k mladýmu hejskovi hodí To myslím vážně a nikoliv hanlivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Tado, povedený kup a interiér je supr. Gratulace.Co tomu oproti barchettě chybí na designu, to nepochybně dohání na spolehlivosti (a navíc je to nový). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Tado, černá barva zachraňuje mužnost tvého nového auta užij si ho ve zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Pěkné, gratuluji.Co je to tam za hoďky na madle řidičových dveří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 gratuluji! vypadá to opravdu na moc příjemné auto, ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Na madle jsou Steinharty chrono II,pouzivam je k navigacnim vypoctum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se