Radius Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Takhle vypadaly letni slupky kdyz sem je letos v rijnu zouval Jestli se nepletu, tak to byly Conti SportContact2, který já sám beru jako nejlepší pneu, který jsem kdy měl a to jak na suchu, tak na mokru, proto mě překvapuje názor Mike-72 že by ty CSC3 byly o tolik jiný, pravda je, že terén (polňačky) nejezdím. Mně je osobně nejsympatičtější ten Michelin PilotSport2 a chtěl bych do něj v tom rozměru 245/40/18 jít, i když jsem na nějakym fóru četl výdrž jen 15kkm, ale to zase psali nějaký dva rozdováděný tuzeři s E30... tak těžko soudit. Asi půjdu do těch Michelinů, stejně je pro mě ta guma záležitost na dva tři roky, tak to alespoň vyzkouším. Jinak jsem včera sháněl nějakou hezkou kratší lopatu do auta na cesty, všude všechno vyprodaný, na netu jsem viděl přímo lopaty do auta kolem 500,- Kčs tak jsem si koupil železnou hlavici, plastovou rukojeť a násadu se šroubama zvlášť a postavil jsem si perfektní lopatu za 154,- Kčs, cítím se jak McGyver a mám z ní strašnou radost :-D
Jeremy Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Jojo, ty už by za pár dalších tisíc kilometrů opravdu chtěly vyměnit :-D
pavel23 Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Jezdíš bavem a nemáš na geometrii, takhle sjetý k jedné straně?! 1 1
Návštěvník Tada Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Jezdíš bavem a nemáš na geometrii, takhle sjetý k jedné straně?! Třeba driftuje na kruháku, tak se mu to na jedný straně víc sjíždí
Mike-72 Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Jestli se nepletu, tak to byly Conti SportContact2, který já sám beru jako nejlepší pneu, který jsem kdy měl a to jak na suchu, tak na mokru, proto mě překvapuje názor Mike-72 že by ty CSC3 byly o tolik jiný, pravda je, že terén (polňačky) nejezdím. Mně je osobně nejsympatičtější ten Michelin PilotSport2 a chtěl bych do něj v tom rozměru 245/40/18 jít, i když jsem na nějakym fóru četl výdrž jen 15kkm, ale to zase psali nějaký dva rozdováděný tuzeři s E30... tak těžko soudit. Asi půjdu do těch Michelinů, stejně je pro mě ta guma záležitost na dva tři roky, tak to alespoň vyzkouším. Jinak jsem včera sháněl nějakou hezkou kratší lopatu do auta na cesty, všude všechno vyprodaný, na netu jsem viděl přímo lopaty do auta kolem 500,- Kčs tak jsem si koupil železnou hlavici, plastovou rukojeť a násadu se šroubama zvlášť a postavil jsem si perfektní lopatu za 154,- Kčs, cítím se jak McGyver a mám z ní strašnou radost :-D RaDIUS: Gumy ok, jízdní vlastnosti ok (vysoká hlučnost je jediný minus), ale na MB se sjíždějí strašně boky pneu a po 10 tis. jsou totál. Není to špatnou geometrií, tohle třeba Good year nedělá. Ale na jiným autě to může býýt ok.
Radius Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 RaDIUS: Gumy ok, jízdní vlastnosti ok (vysoká hlučnost je jediný minus), ale na MB se sjíždějí strašně boky pneu a po 10 tis. jsou totál. Není to špatnou geometrií, tohle třeba Good year nedělá. Ale na jiným autě to může býýt ok. Tak to je pravda, přední bočnice se mi sjížděly tak, že jsem musel dokoupit druhý přední, zatím co zadní byly v polovině životnosti (nemohl jsem je přehodit, zadek byl širší rozměr). Nechával jsem kvůli tomu tenkrát 2x dělat laserovou geo a pak jsem je teprv obul, nakonec jsem auto prodal, tak už nevím, jak se to dál vyvíjelo. Na tom opravdu něco bude! Takže CSC3 z kola ven, díky.
Snow Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 (upraveno) Potutelně sleduji diskusi o nástrahách zimy a výběru zimních pneumatik . Edit - obzvlášť si lebedím u Rádia City, kde vzrušenými hlasy vyprávěli o ukrutných kalamitách v ulicích matičky Prahy. Upraveno 1. prosince 2010 uživatelem thesis
Ondrej Berkus Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Jezdíš bavem a nemáš na geometrii, takhle sjetý k jedné straně?! Negativní odklon... Alfa to samé, vnitřek sjetý mnohem dřív než venek. O'p'B
Návštěvník TRX2010 Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 To ale nikto netaji, aj samotny shell uvadza kde je aky benzin/nafta dostupny. napr.: V-Power Diesel, zalozka "Natankujte Shell V-Power diesel", uplne dole: Dostupnosť paliva v zahraničí: Shell V-Power Diesel s GTL je k dispozícii v: Holandsku, Nemecku, Maďarsku, Rakúsku, vo Švajčiarsku, v Taliansku a teraz aj na Slovensku Já se bavil o "silnějším" benzinu a tam je situace jiná. No já nevim. Máme je doma tři, a je pravda, že dokud jsme jezdili do servisu, který se specializoval spíš na obírání zákazníků, než kvalitní práci, pořád se něco sypalo. Teď ale jezdíme přímo k Alfistům (ne autorizovaný servis, ale kluci, kteří mají všichni Alfu, ví co dělají, a jiné auto tam skoro člověk nepotká), a oba dva mazlíci šlapou jako hodinky. Problém je v tom, že většina servisů si řekne že je to Italské auto, a stejně se dřív nebo později pokazí znova, tak na to hned ze startu kašlou. Pokud auto dostává kvalitní odborný servis, je spolehlivá jak cihla. A taky tak jezdí, jak cihla hozená Neříkám, že se nekazí, ale o nic víc, než ostatní značky. O'p'B Hm, možná sem měl teda smůlu. Dík.
kubson Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Jo, jo Shell je taky dobrá levárna. Nedávno jsem četl testy v kterých se zjistilo že V-power tankovanej v Německu má skutečně lepší hodnoty ale je to zcela jinej benzín než v ČR. U toho v ČR žádnou změnu oproti klasickému benzínu nezjistili. Osobně to nedělá nic ani s motorkou ani s mými auty. když do miňase liju shell v power racing, tak je to poznat?
Onisau Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 když do miňase liju shell v power racing, tak je to poznat? Mám stejnou zkušenost
Návštěvník Tada Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Kubson, Onisau: Já jsem do Mazdy lil taky shell V-power, je to taky takovej malej vzteklej prskolet skoro jak mini a pak jsem tam jednou nalil nějakej ten nejdražší benzín od benziny a přišlo mi to ještě lepší
Mike-72 Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Já taky poznám, že jsem natankoval V-power ... v peněžence:-) Jednou jsem natankoval u Shellu tuším někde v Humpolci. Můj šesti válec pak na dálnici jel max. 110 km za hodinu:-)) Pravda nebyl to V-ppower:-))
Alessio Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 tada - do motoru bez přímýho vstřikování je to k ničemu, sugesce funguje
Návštěvník Tada Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 tada - do motoru bez přímýho vstřikování je to k ničemu, sugesce funguje Já to tam už taky neleju, přecejenom 95 na kterou to jede taky dobře je lacinější
Alessio Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Já to tam už taky neleju, přecejenom 95 na kterou to jede taky dobře je lacinější Děláš dobře, laboroval jsem s tím a skončil jsem u vervy 95
Návštěvník Tada Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Děláš dobře, laboroval jsem s tím a skončil jsem u vervy 95 Jo, přesně na to taky jezdím, už se těším na jaro
Alessio Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Taky se nemůžu dočkat, ale v prosinci má být cca + 3 až 5 stupňů, což je teplota při které je lepivá letní stejně nejlepší volba
bandicoot Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Právě jsem ujel 13 km za 2:10. Překvapilo mě, že všichni okolo mě měli zimáky, takže kolony celkem jely i když krokem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se