adamo Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 tak to vypadá, že od příštího týdne budu jezdit MHD
adamo Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Ne, ale vypadá to, že moje milované coupe půjde do světa... to asi obrečím ;(
Návštěvník Tada Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Ne, ale vypadá to, že moje milované coupe půjde do světa... to asi obrečím ;( Neprodávaj. Mě se teď taky stýská po mé diktátorské limuzíně... A přitom mám náhradu víc než adekvátní...
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Kiwi: V ČR to mají v jedné půjčovně...
PepaSFI Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Toto je strasna ubohost, doprial by som mu rozvasneneho vodica cholerika na starsom (alebo sluzobnom) aute ktoremu by nevadilo trocha si upravit predny naraznik. A tu koktu by mu zramoval - asi by to uz pan "skolitel" nabuduce neurobil. Nehovorim ze to schvalujem, ale poznam takych ludi a na taketo "skoliace" individua asi nic ine neplati. Suhlasim so sibirom, nieje ziaden dovod aby isli vsetci ako slepice v pravom pruhu. s normálním autem je to problém, na předku si uděláš větší škodu než jemu na zadku včetně rizika proražení chladiče. Musel bys mít něco jako starý Defender, Patrol, Landcruiser, něco co má vpředu kus železa. Na to železo uvázat starou pneumatiku aby to neudělalo škodu. A pak zlehka najet a přidat.
Thomass Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 (upraveno) prosímváspěkně mohl by mi to někdo koupit ? - nebo aspoň půjčit na 1km ? - fakt by mi to udělalo radost http://www.youtube.com/watch?v=Gf_8s3gC1v8 Zrovna nedavno jsem jedno podobne s prazskou RZ potkal u Narodniho divadla-provedeni bila matovka.. Mooc pekne! Upraveno 8. dubna 2011 uživatelem Thomass
obchodnik-o3 Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 s normálním autem je to problém, na předku si uděláš větší škodu než jemu na zadku včetně rizika proražení chladiče. Musel bys mít něco jako starý Defender, Patrol, Landcruiser, něco co má vpředu kus železa. Na to železo uvázat starou pneumatiku aby to neudělalo škodu. A pak zlehka najet a přidat. este lepsia by bola stara dobra V3S
eskimak Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 este lepsia by bola stara dobra V3S Howgh. Bez pnemumatiky.
Milis Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 prosímváspěkně mohl by mi to někdo koupit ? - nebo aspoň půjčit na 1km ? - fakt by mi to udělalo radost http://www.youtube.com/watch?v=Gf_8s3gC1v8 Mně se tam nejvíc líbí to rádio. Určitě má už i cédéčko...
azeppelin Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Howgh. Bez pnemumatiky. na co nárazníky s pneumatikama, vystoupím a slušně řidiči domluvím že kvůli němu nemohu projet a tím prstem se může rýpat tak leda v uchu
Návštěvník ducati.corse Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 BMW 850 Csi a nikdy opakuji nikdy ho neprodám možná bych vyměnil za E3 M3 Checotto...
Onisau Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 BMW 850 Csi a nikdy opakuji nikdy ho neprodám možná bych vyměnil za E3 M3 Checotto... a v jaké barvičce máš toho fešáka?
Návštěvník ducati.corse Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 a v jaké barvičce máš toho fešáka? Modrá Met , v bmw hantýrce tomu tušim řikaj Mauritius blau
Hasňa Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 Uzasne auto, ale servisovani a nahradni dily musi byt drahe jak cyp. Kazde hobby neco stoji, o tom zadna.
Návštěvník ducati.corse Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 servisování ,díky staršim technologiím je jednoduši a levnější než u kdejakého bezpohlavního korejce , dílů je zatím dost... oproti bmw e39 m5 co jsem mel před tim je to pohoda... jak technická tak finanční...
Hasňa Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) Tak to je dobre. Je to me oblibene auto, ktere si nikdy nekoupim, uz mnoho, mnoho let, hlavne v modre a cervene. Ale o te cene udrzby si stejne myslim svoje. Nase Kacko bude asi prece jen levnejsi. :-) Sem tam se mihne na prodej i tady, ve skvelem stavu, zhruba v cene noveho Passata. Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem Hasňa
Návštěvník ducati.corse Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 nevim kolik stoji novy passat...ale 850 Csi se na prodej moc nenajde... to mi zase věř
Hasňa Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Vsak ja rikam "sem, tam". :-) http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=26859210 http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=23529256
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se