Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Ne, ale vypadá to, že moje milované coupe půjde do světa... to asi obrečím ;(

Neprodávaj. Mě se teď taky stýská po mé diktátorské limuzíně... :( A přitom mám náhradu víc než adekvátní...

Odesláno

Toto je strasna ubohost, doprial by som mu rozvasneneho vodica cholerika na starsom (alebo sluzobnom) aute ktoremu by nevadilo trocha si upravit predny naraznik. A tu koktu by mu zramoval - asi by to uz pan "skolitel" nabuduce neurobil. Nehovorim ze to schvalujem, ale poznam takych ludi a na taketo "skoliace" individua asi nic ine neplati.

Suhlasim so sibirom, nieje ziaden dovod aby isli vsetci ako slepice v pravom pruhu.

s normálním autem je to problém, na předku si uděláš větší škodu než jemu na zadku včetně rizika proražení chladiče. Musel bys mít něco jako starý Defender, Patrol, Landcruiser, něco co má vpředu kus železa. Na to železo uvázat starou pneumatiku aby to neudělalo škodu. A pak zlehka najet a přidat.
Odesláno

s normálním autem je to problém, na předku si uděláš větší škodu než jemu na zadku včetně rizika proražení chladiče. Musel bys mít něco jako starý Defender, Patrol, Landcruiser, něco co má vpředu kus železa. Na to železo uvázat starou pneumatiku aby to neudělalo škodu. A pak zlehka najet a přidat.

este lepsia by bola stara dobra V3S
Odesláno

Howgh. Bez pnemumatiky.

na co nárazníky s pneumatikama, vystoupím a slušně řidiči domluvím že kvůli němu nemohu projet a tím prstem se může rýpat tak leda v uchu

Návštěvník ducati.corse
Odesláno

BMW 850 Csi a nikdy opakuji nikdy ho neprodám možná bych vyměnil za E3 M3 Checotto...

Odesláno

BMW 850 Csi a nikdy opakuji nikdy ho neprodám možná bych vyměnil za E3 M3 Checotto...

a v jaké barvičce máš toho fešáka?
Návštěvník ducati.corse
Odesláno

a v jaké barvičce máš toho fešáka?

Modrá Met , v bmw hantýrce tomu tušim řikaj Mauritius blau
Návštěvník ducati.corse
Odesláno

servisování ,díky staršim technologiím je jednoduši a levnější než u kdejakého bezpohlavního korejce , dílů je zatím dost... oproti bmw e39 m5 co jsem mel před tim je to pohoda... jak technická tak finanční...

Odesláno (upraveno)

Tak to je dobre. Je to me oblibene auto, ktere si nikdy nekoupim, uz mnoho, mnoho let, hlavne v modre a cervene. Ale o te cene udrzby si stejne myslim svoje. Nase Kacko bude asi prece jen levnejsi. :-) Sem tam se mihne na prodej i tady, ve skvelem stavu, zhruba v cene noveho Passata.

Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník ducati.corse
Odesláno

nevim kolik stoji novy passat...ale 850 Csi se na prodej moc nenajde... to mi zase věř :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...