Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nebo A7? Jeste me napada Panamera, to je ale trochu kombi :) Pripadne asi v portfoliu muze mit neco treba Aston?

Aston nemá bohužel čtyřkolku. A ty zbylé, no nevím, GT je GT, tohle jsou spíše čtyřdvéřová sedano-kupé. Já osobně bych šel taky do Bentlíka Kontinentálního, mám pro něj trochu slabost, ale moje peněženka zatím protestuje
Odesláno

Aston nemá bohužel čtyřkolku. A ty zbylé, no nevím, GT je GT, tohle jsou spíše čtyřdvéřová sedano-kupé. Já osobně bych šel taky do Bentlíka Kontinentálního, mám pro něj trochu slabost, ale moje peněženka zatím protestuje

Jj, 4wd jsem si vsiml az ted, videl jsem ctyrku a nejak si doplnil pocet dveri. Bentley je v tyhle kategorii podle me vlastni liga, jestli na nej ma dotycnej budget, asi neni co resit.

Pripadne, ale to jsou zase 4 dvere, nasledujici generace Maserati Quattroporte ma dostat taky 4wd.

Odesláno (upraveno)

Je sranda, že když člověk jezdí jako Fikus, tak si jen koleduje o nějaký problém, se.re lidi kolem sebe, sám sebe vytáčí a pak dojede o chvíli dříve (pakliže někde něco neťuk, nebo ho někdo nefackuje) do cíle. Většinou je ta časová úspora tak marginální, že je to těžce postřehnutelné. .. Co já, namísto zběsilého jezdění, naposlouchal za poslední rok audioknih!!! Jízda je pak pro mně odpočinkem, příjemnou relaxací, pohodovým místem...

Upraveno uživatelem Onisau
Odesláno

Máš pravdu, já objevil v autě zapomenuté CD s detektivními případy sherlocka holmese a to je hned jiný popojížděníčko :smile_anim:

PS: mike-72 , jak je to s těmi rukavicemi? Opravdu s nimi jezdíš? A co to auto? Jsi to nakousl a nic :worried_anim:

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si tady projel moudra od Fikuse a nějak nemám slov. Dá se to shrnout: "Já jsem Bůh a kdo to nechápe, tak je divnej!". Žádná sebekritika, sebekázeň, žádná pravidla. A já si vždycky říkám, co to může být za lidi, kteří mě, když jedu podle vyhlášky, předjíždějí odbočovacím pruhem, lepí se na mě, blikají na mě a on mezi ně patří i jeden z Chronomagu. No doufejme, že jen jeden.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

povim vam vcerejsi storku. tak si najizdim z jednoproudovyho privadece na triproudovej hlavni tah - pro brnaky apod, najezd od bystrce na pisarky kolem reky smer praha - po tom hlavnim tahu v nejpravejsim pruhu letel frajer v petkovym bafcu - E39, model nevim - polepeny nejakejma tuning nalepkama. vsichni uz se tam radi dvou, posleze do jednoho pruhu, po 100m je skutecne zuzeni do jednoho, expert ocividne spechal, jako fikus, proto jel pravym co to da. ja se v klidu zaradil za nej, pan se vesele cpal i tam, kde uz neni pruh, jen plnej bilej flek, nicmene auto se tam vleze, a byl proste rozhodlej, ze on se pred toho tiraka nacpe. bo specha, coz je pochopitelny, jak nam fikus vysvetlil, kdyz je v pravym pruhu, predpokladal, ze tirak ho pusti. tirak byl prvne rozhodlej, ze ho nepusti, pak uz ho neregistroval, expert se mu nacpal pred cumak a tirak do nej zlehynka drcl. pak na nej jeste troubil, aby uz jel, fakt netusil, ze ho lizl. dal nevim, co bylo, protoze jsem oba zucastnene objel po chodniku a pokracoval v ceste. a tam to byva celkem casty jev. neni to tom, ze by brnaci neuznavali ZIP, to se neda uz takhle rict, spis o tom, ze nekteri ZIPari by se radi ZIPovali tam, kde uz zadnej ZIP neni, a vobchcane podjizdeli vsechny a vsechno..

Odesláno

A to ani nevite ze nechodim do kostela. Sakra samej slusnej Dusin. Chlasta a suka tady vubec nekdo nebo se jen moralizuje a jezdi na padestce 35. Chapu ze delat ze sebe vzor cnosti je modni ale vocad pocad. Jinak me prijemne prekvapila funkcni mobilni verze fora. Jdu spat abych zitra mohl zas pachat zlo a predjizdet. Nebojte mam jeste daleko horsi vlasnosti:-))

Odesláno (upraveno)

Sibir: Nastesti to schytal jen lak na natazniku toho kamionu, to ridicovi v garazich zastrejchnou a je to. :-) Nejhorsi ale je, ze tyhle bezohledne, ale o to sedevedomejsi, mrrdky s nulovou socialni inteligenci to casto dost zasadne poserou nekomu normalnimu. Bud ho zrani, nebo zabijou.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

ja by som zaviedol vodicaky na motocykel ako podmienku na vodicak B. Chces jazdit autom? Spokojne - odval si jednu dve sezony na skutri, alebo na motorke, pekne naholáka pomedzi vsetky tie SUV kokotiny, nakladaky, dodavky a pickupy. Myslim ze bezmozgov by ubudlo rapidne, rychlo a navzdy. patologicke pripady by isli rychlo na spopolnenie a ostatni by snad pochopili co je rychlost, fyzika a zdravy rozum.

edit: namiesto toho zacali davat 17 rocnym detom moznost soferovat..

Upraveno uživatelem instant
Odesláno (upraveno)

Já se vlastně ani nedivím, že některý ženský začátečnice jezdí tak vystresle. Pokud každej, co je borec, využije jejich pomalejších reakcí aby jim to tam fláknul před nos (třeba při dojezdu a popojíždění k červený křižovatce) a ohrozil tak jejich brzdnou dráhu...

A pravdu má Onion, že slabší mužští jedinci zase přistoupí na pravidla "hry".

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Já se vlastně ani nedivím, že některý ženský začátečnice jezdí tak vystresle. Pokud každej, co je borec, využije jejich pomalejších reakcí aby jim to tam fláknul před nos (třeba při dojezdu a popojíždění k červený křižovatce) a ohrozil tak jejich brzdnou dráhu...

A pravdu má Onion, že slabší mužští jedinci zase přistoupí na pravidla "hry".

Hele, ja s Tebou vpodstate souhlasim, ale...

Je podle Tebe legitimni spechat? Kdyz jedu na schuzku, tak pro me obcas i par minut ma docela velkou cenu a to, ze nekdo jede ve meste na rovnym prehlednym useku 30, me proste obcas zdrzuje a vadi. Snazim se bejt ohleduplnej, ale obcas proste ve meste nekoho predjedu, i kdyz si davam sakra pozor, aby to bylo velkym obloukem - vim, jak je neprijemny, kdyz Ti to nekdo posle tesne pred cumak.

Navic... Prece nemuzu v kazdym aute predpokladat krehkou a nervove labilni zacatecnici, to bysme pak mohli omezit rychlost ve meste na 20, aby se slecnam s cerstvym ridicakem jezdilo dobre a bez nervoveho vypeti. Ohleduplnost ano, snazim se, ale ma to sve limity.

Upraveno uživatelem boo-beek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...