ViCo Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Jedná se o R17. No, alu sú síce pekné, ale na zimu by som volil radšej 16" a v najideálnejšom prípade plechy, ako spomínal kolega montemar, lebo imidž je nanič...
Bob Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Me rikal dealer vw ze na zimu jsou pry lepsi elektrony ze tema dirama spis ten bordel vylita a brzdy tolik netrpi, jak to teda je? V cem je vyhoda plechu vs alu? (Mimo ceny)
misoo Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Vaše názory: do čeho by jste šli,jedná se mi o zimní hlinik.disk.Díky za názory Nemužu se rozhodnout jednoznacne 3
Mirek Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Me ten JEEP prijde chvilema jak KIA, hlavne zepredu, zadek AUDI Tu přední masku ale obšlehla Kia od Jeepu, ne naopak Jinak Sherokee je jedna z mála amerik, do kterejch bych se nechal ukecat, líbí se mi od dětství a jako malej kluk jsem se v něm něco nalítal, smozřejmě ještě jako spolujezdec..facelift celkem povedenej, interiér až na ten přečudlíkovanej volant paráda.
Trojan Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Ten Jeep je moc hezkej, otázka je, jak vypadá interiér levnějších verzí. Na produktovejch fotkách to vždycky navalej do plné výbavy, všechny ty S line a R line popřípadě M line, člověk pak to auto ani nepozná když ho vidí na ulici.Zadek jednoznačně Q5 Ale docela jsem se při prvním pohledu lekl, cože to vymysleli za podivnou dráhu šajtlpáky a ony to jsou odkládací místa na kelímky
ViCo Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Me rikal dealer vw ze na zimu jsou pry lepsi elektrony ze tema dirama spis ten bordel vylita a brzdy tolik netrpi, jak to teda je? V cem je vyhoda plechu vs alu? (Mimo ceny) Aj v plechu sú diery, teda pokiaľ ich nezavreš puklicou...Plech je mäkší, takže keď nájdeš dieru (čo v zime určite nájdeš), lepšie pohltí náraz, v najhoršom prípade sa ohne (to sa v pneuservise rieši na počkanie kladivom), ale alu sa neohne, skôr praskne......samozrejme existujú horčíkové disky, ktoré skôr ohnú tú jamu ...16" preto, lebo pneumatika sa viac prispôsobí ceste, ako tvrdá nízkoprofilová 17-ka...A tiež v zime sa solia cesty a to si moc s bežným alu lakom nerozumie...
Bob Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Jo tak je mi jasny ze nizkoprofilovka na zimu nic moc, ale 15" alu nebo plech je myslim jedno, no ja alu dostal zadara tak to neresim a poprve v zime na nich jezdim, prave me prekvapilo kdyz mi dealer tvrdil ze alu je na zimu samozrejme lepsi, ja mel taky zazity ty plechy ...
panedge Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Hlavne to nedavej na plechy,nebo to zabijes.
montemar Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) je fakt, že poslední dobou je trend obouvat na zimu hliník.. kromě nezpochybnitelnýho estetickýho hlediska žádnou další výhodu nevidim.. i když.. možná, že nějakou roli hraje nižší neodpružená hmotnost - třeba to na sněhu, ledu, líp drží.. Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem montemar
Cyril Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Tak zase doma! Na zátah Prostějov - Hamburg a zpět. Konečně si D4 trochu užije sněhu!! Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem Cyril
decebal Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Haldex 4. te generace by měl byt schopny poslat na jedno kolo až 85% točivého momentu... což třeba jak píše Cyril stálá 4x4 ani neumí otázkou je kolikrát to využijeme v praxi a ohledně uzávěrek, asi taky aspoň teda já budu mít elektroniku, která to sepne když je potřeba (odezva je tam dnes už dobrá) než abych špekuloval co a kde mám přepnout... a kolikrát ten haldex vyjede víc jak trvalá 4x4, protože elektronika limituje řidičovy chyby, prokluz atd. pokud vememe SUV Grand Vitara, yeti tak na youtube je ukázka, polňačky, brodu, kamenité cesty a obě zvládly vše co by mohl normální český "chatař" potřebovat... Haldex je hojně rozšířený, třeba i Volvo ho má, snad i některé modely či typy Subaru jinak " Čím vymakanější 4x4, tak o to dál potom ten traktor musí jet, aby to vytáhl" tohle to zvládne, tak bych nešpekuloval co a jak je lepší Subaru rozhodně nemá Haldex.
laskajefajn Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Hlavne to nedavej na plechy,nebo to zabijes. Ne,ne,v žádnym připadě plech nebude.
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 dyt plechy snad na trojku ani nejdou, ne? pokud vim, tak kotouce min jak 17ky nezkousnou a 17ky se na bafca plechy snad ani nedelaj..
Lion Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Subaru rozhodně nemá Haldex. ok,nepřesně jsem se vyjádřil... má systém na stejném principu jen se jmenuje zkráceně VTD http://www.subaruclub.cz/clanek/vtd-variable-torque-distribution-28 Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem Lion
montemar Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 dyt plechy snad na trojku ani nejdou, ne? pokud vim, tak kotouce min jak 17ky nezkousnou a 17ky se na bafca plechy snad ani nedelaj..dělaj
Filip.J Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Že vám do toho tady tak vpadnu, pánové - vidím tady hromadu zkušených motoristů: Co si mám nastříkat do zámků ve dveřích, aby se mi v mínus pěti a vlhčím vzduchu nezasekly tak, že v nich neotočím klíčem? Nemám dálkové... Auto takhle stojí týden na ulici a pak je potřeba odemknout, nasednout a odjet... WD40 se neosvědčila.
decebal Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 ok,nepřesně jsem se vyjádřil... má systém na stejném principu jen se jmenuje zkráceně VTD http://www.subaruclub.cz/clanek/vtd-variable-torque-distribution-28No nepřijde mi to až tak stejné. "Dovolil bych si ještě jedno srovnání. Možná to nezní populárně, ale funkce vlastní lamelové spojky je velice podobná funci spojky Haldex druhé generace. Přesněji dle dostupných informací jsem nenašel žádný podstatný rozdíl. Rozdíl je v úloze spojky. Vozy se systémem Haldex nemají mezinápravový diferenciál, přední a zadní výstupní hřídel z převodovky jsou napevno spojeny a hydraulická spojka, umístěná zpravidla ve skříni zadního diferenciálu, slouží k připojení či odpojení zadní nápravy. Úkolem spojky je tedy přímý přenos výkonu na zadní nápravu, tedy až 100%, při ztrátě adheze na nápravě přední a rozdílu otáček kol. U vozů vybavených tímto systémem je za běžných podmínek poháněna jen přední náprava. Lamelová spojka u VTD slouží jen k uzavření diferenciálu, je využita teprve když dojde k prokluzu kol jedné z náprav, k čemuž díky stálému pohonu 4x4 dojde z principu později a jen za jistých podmínek."
jirka404 Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Že vám do toho tady tak vpadnu, pánové - vidím tady hromadu zkušených motoristů: Co si mám nastříkat do zámků ve dveřích, aby se mi v mínus pěti a vlhčím vzduchu nezasekly tak, že v nich neotočím klíčem? Nemám dálkové... Auto takhle stojí týden na ulici a pak je potřeba odemknout, nasednout a odjet... WD40 se neosvědčila. Třeba toto: http://www.domacitechnika.cz/levne-carlson-rozmrazovac-zamku - http://www.srovnanicen.cz/q/Glykosol%20rozmrazova%C4%8D%20z%C3%A1mk%C5%AF/?min=14 a spousta dalších. Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem jirka404
honzyk Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Že vám do toho tady tak vpadnu, pánové - vidím tady hromadu zkušených motoristů: Co si mám nastříkat do zámků ve dveřích, aby se mi v mínus pěti a vlhčím vzduchu nezasekly tak, že v nich neotočím klíčem? Nemám dálkové... Auto takhle stojí týden na ulici a pak je potřeba odemknout, nasednout a odjet... WD40 se neosvědčila. Já přes zimu nosím v kapse u bundy Sherona, používám to na už zatuhlý zámky, údajně by to mělo i nějak mazat mechanismus zámku a zbrańovat opakovanému zamrznutí. Zatím to vždycky fungovalo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prazskej Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Vaše názory: do čeho by jste šli,jedná se mi o zimní hlinik.disk.Díky za názory Nemužu se rozhodnout Na FL trojku jedině M-Packet 17ky styling 194. Na BMW klubu se určitě nějaké najdou. Zima 194, léto 193 a máš nej. kombinaci kol.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se