Remio Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 previa nebo grandis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 ...ambulance ?? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 previa nebo stary espace pokud je to sharan nebo alhambra musel bys trochu kopnout do prostředku zadních dveří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 pokud je to sharan nebo alhambra musel bys trochu kopnout do prostředku zadních dveří Spolehal jsem na to, ze proporce "taknejak sedej" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 kdo uhodne mercedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) F. Galaxy PS: Už jsem dnes na chronomagu viděl taky Monu Lisu. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Citr. piccaso.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 mitsubishi nebo mazda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 C4 Picasso, ne to úplně nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Díky kluci.Jako ta guma už bude mít něco vodjeto, tak to nebudu lámat přes koleno a radši koupim dvě nový. Ne že bych toho najezdil tolik, ale když už jedu, tak po dálnici. A to asi nemá smysl riskovat. Jinak o žádnym najetí nevim, vyjeli jsme od domu, všechno v pohodě, dojeli, zaparkovali, dali si oběd a pryč už neodjeli. Těžko říct. Já myslel spíš stáří léty než najetými km, ta pneumatika jako taková stárne (mohla už bejt před koupí taky nějakou dobu ve skladech), materiál ztrácí své vlastnosti - měkkost, pružnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 vy snad po večerech nemáte co dělat, že se tady za chvilku sešlo tolik odpovědí plus získává Remio a M3maniac, máte dobrý voko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Super Lube, také jsem ji měl. Je to parádní a spolehlivá kára. Koncem roku 2013 jich bylo v ČR jen něco kolem 450 ks. Tak at ti slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Se stydím, když to mám v avataru, měl jsem I gen. a super, dvojková mě minula kolem vánoc, bohužel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Mě osobně se vždy víc líbila první verze, hned po revoluci jsem kolem toho chodil jak kolem kosmické lodě....psal se rok 1991.....podlě mě první opravdové MPV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 samo že až po espace, ale toto bylo víc futuristické.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Tak už tím nejezdím, ale byly to hezké časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 tak to je super. ve zdejších krajích je to trochu exot, ale když jsem vybíral starší káru pro 6 lidí a nechtěl francouze (sharan a spol nemají kufr, multivan nedostupný..) a taky nemám rád dýzly, tak previa byla prakticky jediná volba, .. navíc se mi vždycky líbila - i 1.generace. je to fajn auto a hlavně příjemnej motor 2,4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Paradni Toyka:) Tak nejak o ni premyslim, jako o mama caru az dame pryc volvino. Ze bych jako sjednotil flotilu. Ale je jich jako safranu, tak uvidime. A nebo se prasknu pres kapsu a dotahnu si Siennu:) Ta se me taky moc libi.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) Mate zkusenosti s dovozem aut mimo EU?Jedna se o 5 let stare auto vyrobeno v Nemecku (co jsem se docetl, tak se tim padem neplati clo), 1. majitel jej koupil v Nemecku, 2. majitel jej prevezl z Nemecka do Beloruska, kde se ted nachazi.Auto mi bude darovano, takze se muzu s majitelem klidne dohodnout na symbolicke cene. Nejsou mi jasne nasledujici body1. Musim si to auto koupit v Belorusku a na Polske hranici zaplatit DPH?2. Muze mi stavajici majitel auto privezt do CR a zde bych nasledne vyresil prevod auta na sebe a doplatil pripadne DPH?3. Pokud si od nej auto koupim napriklad v Belorusku, bude mit prodejni cena vliv na DPH nebo se celnici podivaj na internet popr. pres nejaky program na prumernou cenu takoveho auta a na zaklade toho urci DPH? Diky moc. Edit: Ma obcas Beloruska (obcan zeme mimoEU) s trvalym pobytem v CR moznost dovezt auto z Beloruska za nejakych vyhodnejsich podminek? Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem Katz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 To bude nějaká raritka že se vyplatí podstupovat takovéto "ne zcela jednoduché" procesy, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se