Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Díky kluci.

Jako ta guma už bude mít něco vodjeto, tak to nebudu lámat přes koleno a radši koupim dvě nový. Ne že bych toho najezdil tolik, ale když už jedu, tak po dálnici. A to asi nemá smysl riskovat. :)

Jinak o žádnym najetí nevim, vyjeli jsme od domu, všechno v pohodě, dojeli, zaparkovali, dali si oběd a pryč už neodjeli. Těžko říct. :)

Já myslel spíš stáří léty než najetými km, ta pneumatika jako taková stárne (mohla už bejt před koupí taky nějakou dobu ve skladech), materiál ztrácí své vlastnosti - měkkost, pružnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to je super. ve zdejších krajích je to trochu exot, ale když jsem vybíral starší káru pro 6 lidí a nechtěl francouze (sharan a spol nemají kufr, multivan nedostupný..) a taky nemám rád dýzly, tak previa byla prakticky jediná volba, .. navíc se mi vždycky líbila - i 1.generace. je to fajn auto a hlavně příjemnej motor 2,4.

Odkaz ke komentáři

Paradni Toyka:) Tak nejak o ni premyslim, jako o mama caru az dame pryc volvino. Ze bych jako sjednotil flotilu. Ale je jich jako safranu, tak uvidime. A nebo se prasknu pres kapsu a dotahnu si Siennu:) Ta se me taky moc libi.

tl

Odkaz ke komentáři

Mate zkusenosti s dovozem aut mimo EU?

Jedna se o 5 let stare auto vyrobeno v Nemecku (co jsem se docetl, tak se tim padem neplati clo), 1. majitel jej koupil v Nemecku, 2. majitel jej prevezl z Nemecka do Beloruska, kde se ted nachazi.

Auto mi bude darovano, takze se muzu s majitelem klidne dohodnout na symbolicke cene.

Nejsou mi jasne nasledujici body

1. Musim si to auto koupit v Belorusku a na Polske hranici zaplatit DPH?

2. Muze mi stavajici majitel auto privezt do CR a zde bych nasledne vyresil prevod auta na sebe a doplatil pripadne DPH?

3. Pokud si od nej auto koupim napriklad v Belorusku, bude mit prodejni cena vliv na DPH nebo se celnici podivaj na internet popr. pres nejaky program na prumernou cenu takoveho auta a na zaklade toho urci DPH?

Diky moc.

Edit: Ma obcas Beloruska (obcan zeme mimoEU) s trvalym pobytem v CR moznost dovezt auto z Beloruska za nejakych vyhodnejsich podminek?

Upraveno uživatelem Katz
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...