323GT Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Podle mě se 80 km/h může jet od této značky před přemostěním Vyskočilovy. https://www.google.cz/maps/@50.0480119,14.4516662,3a,75y,124.22h,89.9t/data=!3m6!1e1!3m4!1sbbRb5uaro6DfO-jmnC09kw!2e0!7i13312!8i6656?hl=cs
tmoris Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Podle mě se 80 km/h může jet od této značky před přemostěním Vyskočilovy. https://www.google.cz/maps/@50.0480119,14.4516662,3a,75y,124.22h,89.9t/data=!3m6!1e1!3m4!1sbbRb5uaro6DfO-jmnC09kw!2e0!7i13312!8i6656?hl=cs nojo, mas pravdu, to bude to co jsem prehlednul, odebrali z toho tu padesatku a tim se to resi. diky!
CEGY Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) Jel jsem dneska za psem na hotel. Hotel lezi v posazavi mezi poli a lesy. Prijemna cesta po rovince. Nebylo treba 4x4, zadek prijemne tancoval. Potkal jsem cestou jeden traktorfekal, kterymu jsem uhnul. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Samorzejme cestou zpet jsem dostal smira a skoncil ksychten ve skarpe. Jeste stesti, ze takhle, kdyby me to otocilo bokem, jdu na zada. Nicmene nic, s cim by si 4x4 neporadilo. Vycouvat neslo, takze dopredu a otocit se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Problem nastal ve chvili, kdy v jedinem miste, kde jsem mohl vyjet byl strom. Bezproblemu..Vzal jsem s kufru sekyru a setnul ho. Trada, jedem..Hovno..Pri vyjezdu me to scuklo na dalsi strom, kterej byl uz na motorovku. Ani vpred, ani vzad. Premejslel jsem komu zavolam, aby me potupne vytahl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No, nebudu to napinat, vyjel jsem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No, rozlestit to nepude, ale zejtra jedu pro novy dvere a zrcatko. Kazda sranda neco stoji. ..ale jeste to ma dohru.. Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem CEGY
CEGY Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Divoky prase.Ne ne, na strytu ani noha. Sem si tak jako trochu podriftovaval..
Sphinxx Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Přitom na tu motorovku tam místo máš , hlavně, že se Ti nic nestalo a mazlik je aspoň pokřtěnej.
CEGY Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Ma to jeste dohru. Vecir si jedu neco vyzvednout a na svetlech mi nedala fiesta prednost. Zadna velka rychlost a primo na ridicovi dvere. Zacly se mi v ocich tocit $, dvere bych mohl protahnout pojistovnou toho chudaka, co to do mne narval. Bohuzel...Fiesta byla rozsypana od haubny dolu. Ja nic. Ani tukanecek. Jebl mi to primo na kolo. Chlapek z fiesty se pta, jestli zavolame pcr a jestli mam neco rozbite. Chtel jsem vyuzit jeho drobneho soku, tak mu rikam, ze mi upadlo zrcatko. Premejslel tri sekundy nez rekl, ze to neni mozne. Pomohl jsem mu nalozit naraznik a par plastu do kufru a s pranim hezkeho vecera jsme se rozloucili. Snad budu mit chvili stesti.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Cegy ,ty si vážně teda můžeš říct,ku*va to byl ale den
African Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Tak to je masáž :-) Už jsi doma? Jinak doporučuji přesednout na autobus...chci chi
Sphinxx Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 To snad není možný !!! To se nemohlo stát v jeden den Alpo!
CEGY Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 To snad není možný !!! To se nemohlo stát v jeden den Alpo!Taky mi to hlava nebere.
blackhead Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 , nebyl to zadnej vul! tak mu rikam, ze mi upadlo zrcatko. Premejslel tri sekundy nez rekl, ze to neni mozne.
eskimak Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Tak toto je drsne... cakal som s napatim ako to s tym zrkadlom dopadne, ale skoda, ziadne prekvapenie. Ty si teda riadny blazon .
stosi Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Taky se mi jednou přihodilo "zrcátko". Byl jsem na chatě a řekl si, že je čas nakoupit, tak jdu po správné straně silnice a najednou kolem mě projelo auto tak na patnáct čísel. Vystresovaná paní mě normálně nabrala zrcátkem, měl jsem štěstí, že drželo jen na heslo. Zrcátko letělo do pr..le a já nevěřícně stál. Baba vylezla z auta, posbírala si zrcátko, rychle se zeptala jestli jsem cajk a jestli si myslím, že to půjde opravit (WTF??!). Než jsem se vzpamatoval, byla pryč
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se