Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Ahoj, má tady nekdo nového Mustanga GT (2015), že by trochu rozepsal praktické zkušenosti z provozu, jak je to se spotřebou a případným každodenním používáním v provozu. Zajímali by mě postřehy jiné než co si člověk o tomto vozidle přečte v "ofiko" testech (které trvají max.tyden)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jagman

Tak mam nové bačkory na 190e ;) pro někoho nejhnusnější kola na Mercedes pro mě klasika a styl zlatejch 90tejch ;)

post-30201-1454244661,4.jpg

Už ať je Jaro at mohu odzimovat a přezout

Odkaz ke komentáři

Zajímavé čtení.....BMW, VW, Audi, Isuzu, Toyota...hmhmhmmm.... zajímavý, jak všichni nadávají na ty Fordy, ale tady se zrovna o nich nepíše ani slovo....

Ford bere diesle od PSA s drobnymi upravami... kazdy vyrobca ma nejaky nepodareny motor.

Odkaz ke komentáři

Soused dela pro Broker a ma to na operak. Vyplati se to vubec jako pro soukr.fyz.osobu? Pry plati sedm tisic vc. dph v pekne vybave a ctyrkolka. Veskere opravy,dalnicni znamka jde mimo nej. Jen leje naftu a jezdi.

Odkaz ke komentáři

No tak u nového auta si to spočítáš docela jednoduše:

cena nového vozu
+ cena doplňků co máš v ceně operáku (sada zimáků, dálniční známka)
+ cena servisních prohlídek

= xxx

mínus cena tři / čtyři roky (dle délky operáku) starého vozu
třeba podle inzerátů ve stejné výbavě a s odpovídajícím nájezdem

= méně než 36 / 48 splátek operáku se vyplatí
= více než splátky se nevyplatí

asi tak :)

Odkaz ke komentáři

Myslím, že i R jde vzít na operák, akorát to bude trošku dražší. Jinak gratulace k tomu tvému, nám pod okny stojí normání 7 Golf a musím říct, že jak jsem Golfy nikdy neměl rád, tak ta 7 je super a co teprve R, to je paráda.

Odkaz ke komentáři

Ja toho golfa puvodne vubec nechtel, ale kolega me presvedcil do testovaci jizdy a obratem bylo vse jinak. Tohle Rko, at se to zda byt nesmysl, je naprosto idealni kompromis mezi rodinnym kombikem a sportovnim vyzitim. Klidne, tiche a diky DCC podvozku prekvapive pohodlne i na tech 19", a v Race rezimu mi prijde podvozek i rizeni jistejsi nez u BMW 335i, pritom to jede stejne dobre :-)) Jako bonus 4motion a kufr jak v oktavce :-D

Upraveno uživatelem Mechac
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...