obchodnik-o3 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 tu to bolo zamerane na predstavenie novej x1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Tady drobet info o tom nepovedeným BMW 2.0D:http://www.auto.cz/bazar-top-pet-nejhorsich-dieselu-92441?cast=2-BMW-N47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Ahoj, má tady nekdo nového Mustanga GT (2015), že by trochu rozepsal praktické zkušenosti z provozu, jak je to se spotřebou a případným každodenním používáním v provozu. Zajímali by mě postřehy jiné než co si člověk o tomto vozidle přečte v "ofiko" testech (které trvají max.tyden) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Jak jsem daval nekdo fotky te ctyrky z Pece...tak dnes jsem se dozvedel ze totalka. Smutny kdyz si predstavim ze jeste v nedeli jsem v tom jel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Takže na léto bude v Áčkách jako zánovní vůz přímo od importéra atd. :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 tak trochu jina zima - Jaguar E-Type Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tady drobet info o tom nepovedeným BMW 2.0D:http://www.auto.cz/bazar-top-pet-nejhorsich-dieselu-92441?cast=2-BMW-N47Zajímavé čtení.....BMW, VW, Audi, Isuzu, Toyota...hmhmhmmm.... zajímavý, jak všichni nadávají na ty Fordy, ale tady se zrovna o nich nepíše ani slovo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tak mam nové bačkory na 190e pro někoho nejhnusnější kola na Mercedes pro mě klasika a styl zlatejch 90tejch Už ať je Jaro at mohu odzimovat a přezout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Zajímavé čtení.....BMW, VW, Audi, Isuzu, Toyota...hmhmhmmm.... zajímavý, jak všichni nadávají na ty Fordy, ale tady se zrovna o nich nepíše ani slovo....Ford vyrábí ještě něco jiného než Mustangy? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Ford vyrábí ještě něco jiného než Mustangy? :-)Jj, F650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Od patku je to doma :-)) No a doma jsem tento vikend stravil opravdu jen par hodin. Ve vsech ohledech povedene auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Zajímavé čtení.....BMW, VW, Audi, Isuzu, Toyota...hmhmhmmm.... zajímavý, jak všichni nadávají na ty Fordy, ale tady se zrovna o nich nepíše ani slovo....Ford bere diesle od PSA s drobnymi upravami... kazdy vyrobca ma nejaky nepodareny motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Pěkný rodinný kombík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Jo, povedly se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Soused dela pro Broker a ma to na operak. Vyplati se to vubec jako pro soukr.fyz.osobu? Pry plati sedm tisic vc. dph v pekne vybave a ctyrkolka. Veskere opravy,dalnicni znamka jde mimo nej. Jen leje naftu a jezdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 No tak u nového auta si to spočítáš docela jednoduše: cena nového vozu+ cena doplňků co máš v ceně operáku (sada zimáků, dálniční známka)+ cena servisních prohlídek= xxxmínus cena tři / čtyři roky (dle délky operáku) starého vozutřeba podle inzerátů ve stejné výbavě a s odpovídajícím nájezdem= méně než 36 / 48 splátek operáku se vyplatí= více než splátky se nevyplatíasi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 My to mame do firmy, financovani za 0% urok, takze jsem ani jinou moznost neresil, a tezko rict, jestli zrovna Golf R vubec jde resit operakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Myslím, že i R jde vzít na operák, akorát to bude trošku dražší. Jinak gratulace k tomu tvému, nám pod okny stojí normání 7 Golf a musím říct, že jak jsem Golfy nikdy neměl rád, tak ta 7 je super a co teprve R, to je paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 mam ted G7 Variant Higline 2.0TDi, dal jsem mu prednost pred O3 a podle meho velmi prijemne auto, zpracovanim interieru spicka tridy (myslim, ze by potrapil pri srovnani i neco z vyssi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 (upraveno) Ja toho golfa puvodne vubec nechtel, ale kolega me presvedcil do testovaci jizdy a obratem bylo vse jinak. Tohle Rko, at se to zda byt nesmysl, je naprosto idealni kompromis mezi rodinnym kombikem a sportovnim vyzitim. Klidne, tiche a diky DCC podvozku prekvapive pohodlne i na tech 19", a v Race rezimu mi prijde podvozek i rizeni jistejsi nez u BMW 335i, pritom to jede stejne dobre :-)) Jako bonus 4motion a kufr jak v oktavce :-D Upraveno 1. února 2016 uživatelem Mechac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se