lolohh Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Jestli jsi měl světlou kšiltovku, tak jsem tě viděl. Jinak já to vím, ale přesný typ jsem musel dost googlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Měl pletenou hučku . Aspoň dle fotky, co mi poslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 traktor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Autorevue.cz porovnavala 98/100/95 natural na brzde. Rozdily byly spis statistickou chybou . ja ked natankujem 95 miesto 100+ palubny pc mi to rozpozna a prepne palivovu mapu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 ja ked natankujem 95 miesto 100+ palubny pc mi to rozpozna a prepne palivovu mapu...Ano, to bezesporu. Ale to je jen o kvalitě spalování (senzory klepání atd.), nikoli o výkonu. Pokud máš auto stavěný na N98, dojde po natankování N95 k mírnému snížení (obvykle) výkonu. Ale obráceně to nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Jednotka nerozpozná jaký benzín natankuješ. Jediné co si adaptuje je předstih zážehu díky snímačům klepání. Funguje to i nahoru, tzn. natankuješ li místo 95ky skutečnou stovku , jednotka může nastavit vysší předstih než začne detekovat samozápaly. Nicméně je to rozdil pár stupňů - opravdu pár kw (záleží na typu motoru). Každopádně u starých motorů bez snímačů klepání nemá smysl tankovat 100 oktanový benzín. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 OK, když říkáš . Nejsem odborník, vycházím jen z toho, co kde načtu . Jinak srovnání výkonu s různými palivy zde: http://www.autorevue.cz/zmerili-jsme-benzin-s-oktanovym-cislem-95-98-a-100-vysledek-prekvapil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Jojo kazdopadne jak rikas, udela to nula nula nic, ale v ramci objektivity by v tom testu meli merit vykon na kazdy druh paliva napr. 10x dokola a pak je zprumerovat, u jednoho a toho sameho auta muze byt rozdil u dvou za sebou jdoucich mereni odlisny klidne o par kw a nm, kor na preplnovanem motoru. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 (upraveno) ja davam do stihlky i do sekacky vervu 100, a je to oproti 95 hoooodne znat... edt.: exaktni mereni narustu poniku jsem neprovadel Upraveno 5. února 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Máš recht, já vlastně taky. Především ale proto, že to má Husqva předepsaný . Odpich má slušnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Před časem jsem zlehka avizoval, že se bude vybírat vůz. Už je zakoupený. Po cca 900.000 km na předohrabech různé provenience mám poprvé zadokolku. Chci se vás zkušenějších zeptat, jestli mám páchat nějaké manévry ohledně jízdy v zimě? zatěžování zadní nápravy a další blbosti. Na hory většinou budeme jezdit ve čtyřech v naloženým kombíku, nádrž na plno a na zimní gumy, na ty já jsem pes. Jako na potvoru nikde není v takovéhle hownozimě nasněženej parkplatz, kde bych si chování auta vyzkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 No zima je naprd, ale já měl dneska radost že mám 4x4 v tom sněhu. Tak dojeď na hory to vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Zatím mi teda logika říká, že lehká noha, plynulý plyn, moje starostenská jízda a v nejhorším případě kloudný řetězy (chci koupit ten pewag Snox pro) musí stačit. Nechce se mi dávat do kufru nějakej písek nebo jiný kokotiny. Snad ti Němci dělají po devadesáti letech auta, co nejsou v zimě nezvladatelná. Předesílám, že se považuju za dobrého a klidné řidiče, který mimo mozkové omezení při jízdě v Anglii ( pravá - levá seno- sláma) neměl na cestách komplikace z vlastního přičinění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Romane, v klidu, je to civilizovany auto, ne M1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Romane, v klidu, je to civilizovany auto, ne M1 děkuji, to jsem chtěl slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 A co sis to koupil Romane hezkého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 A co sis to koupil Romane hezkého? 3er nebo 5er a jakou motorizaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 už jsem starší pán s ustupujícímí alfa samčími potřebami, takže rodinné kombi. Červená alfa, jak o ní sním, bude, až budu starej vometák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 To je Mercedes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 strasne drahej servis.. slysel jsem, ze desticky vyjdou na 14 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se