Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Jak casto menite celni sklo?

Vcera jsem zase dostal headshot - sutrem do celniho skla. Dira jak do pr..le, pavouk se zatim moc nesiri. Vymeni mi to jeste tento tyden, takze pohoda.

Jenom me napadlo se zeptat jak casto se to stava vam? Za posledni 2 roky jsem nechaval 2x lepit diry a 2x kompletne menit sklo + kalibrovat destovej senzor.

Je to u vas taky tak casto nebo mam na ty sutry nejaky extra stesti?

Na Octavii 2,5 roku, najeto 80 tis a ran od šutrů (a dírek a ťukanců) nepočítaně, ale zatím bez pavouka a bez výměny - až se té výdrži divím.

Ale dle servisu už to bude na jaře vhodné vyměnit (že prý to pojišťovna uzná).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak casto menite celni sklo?

Vcera jsem zase dostal headshot - sutrem do celniho skla. Dira jak do pr..le, pavouk se zatim moc nesiri. Vymeni mi to jeste tento tyden, takze pohoda.

Jenom me napadlo se zeptat jak casto se to stava vam? Za posledni 2 roky jsem nechaval 2x lepit diry a 2x kompletne menit sklo + kalibrovat destovej senzor.

Je to u vas taky tak casto nebo mam na ty sutry nejaky extra stesti?

Tak rano telefonat z pojistovny, ze pry jestli tu vymenu skla nemuzeme presunout na pristi tyden. Technik nemuze prijet, protoze fici s zenou do porodnice. Docela prijemny zacatek dne :)

Upraveno uživatelem Topkan
Odkaz ke komentáři

Priznejte se, kolik vas je tady vod partners?

Snad nikdo, já jsem na ty poradenský paka dost alergickej (nejenom partners). Dělaj ze sebe extra znalce a velký pány a přitom tam dělá dost lidí, který nemaj ani maturitu. A kamarádce tam nabízeli místo, za pravidelný přeblaf vedoucího pobočky. Docela se divím, že tyhle poradny ještě nezkrachovaly, nikdo rozumnej by jim ani ruku nepodal.

Odkaz ke komentáři

Myslím že to není až tak poradenství jako provizní prodej pojištění a dalších produktů bank a pojišťovnictví, a "tak trošku" na bázi pyramidy.

Berou si rádi lidi z bank, kteří mají informace o tom kterém klientovi. Osobní zkušenost, ovšem co se týká zneužívání dat v ČR . . . raději nemluvit.

Odkaz ke komentáři

Nejen hodinkama živ je člověk

attachicon.gifimage.jpeg

Docela jo, ale uvidíme jaký bude mít výsledek 7 hodin ladění

Taky budeme ladit, hračky dorazily... :devil:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pár pracující u Partners si pronajímal byt vedle mě v Břežanech. Když se nastěhovali, měli 2kovou ochcávku, hned první týden jim někdo propíchl všechny pneu, typuji to na Ostraváky(Tčko na SPZ) neuměli ani pozdravit. Cca za rok týpek jezdil v bíle Q7 a buchta Tuaregu, celkem sem čuměl(zdravit se ani za rok nenaučili).

Upraveno uživatelem j3ykobim
Odkaz ke komentáři

Snad nikdo, já jsem na ty poradenský paka dost alergickej (nejenom partners). Dělaj ze sebe extra znalce a velký pány a přitom tam dělá dost lidí, který nemaj ani maturitu. A kamarádce tam nabízeli místo, za pravidelný přeblaf vedoucího pobočky. Docela se divím, že tyhle poradny ještě nezkrachovaly, nikdo rozumnej by jim ani ruku nepodal.

Tady se těžko někdo přizná i kdyby byl!

Žijí díky nedokonalosti systemu z peněz kafky kterou chytí.

To si takhle uzavřeš životní pojištění a pak uděláš jednoho hezkého dne tu chybu, že si třeba za dva tři roky chceš  zjistit, kolik peněz sis tam naspořil a najednou zjistíš že Ti tam za celý první rok pár desítek tisíc  chybí. No a to je třeba právě ta odměna Partners za jejich služby. Platil jsi jim celý první rok do jejich kapsy !

Ale auto krom samolepek pěkný to ano !

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...