RadekNe Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 YPO: Aha, tak těch ostatních 85% řidičů jsou mistři světa v řízení, no to jsem netušil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 YPO: Aha, tak těch ostatních 85% řidičů jsou mistři světa v řízení, no to jsem netušil.víš člověče nešťastný .... tudle nedávno jsem tu čet, že se tu někdo díky tónovanejm sklům naučil couvat bez zrcátek protože vlastně jako neviděl dozadu (s osobákem = to je prdel co ? ) .... tyhle posty mi říkají, že na našich silnicích není něco v pořádku .... ostatně to dnes a denně vidím na vlastní oči abych odpověděl na tvojí otázku, která vlastně není otázkou .... šlapat na plyn umí každej debyl .... už jako malej sem se to učil u Kočky v parku Julia Fučíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Clovek ktery nekdy v zivote jel s dobrym automatem z 90% by uz na rucni razeni nikdy nepresel. Tech zbylych deset procent jsou bud "zavodnici" nebo ja nevim jak bych to nazval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Clovek ktery nekdy v zivote jel s dobrym automatem z 90% by uz na rucni razeni nikdy nepresel. Tech zbylych deset procent jsou bud "zavodnici" nebo ja nevim jak bych to nazval +1. Jediná nevýhoda je, že mám slabší levou hnátu, když už po praze nemusím jak kokot pumpovat spojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Uff,kdyz to tak ctu,tak jsem rad, ze jsem sel do Toyoty:). V cervnu ji budu mit 5let,vetsina km najeta nestandartnim zpusobem:) a krome bezne udrzby se jen stahnul kotouc a dala nova objimka na vyfuk a menila zasuvka na lednici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Clovek ktery nekdy v zivote jel s dobrym automatem a to je co ? ..... teda v čem je to jako dobrý ..... nějak to popiš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 S čím jezdíš v práci?to je otázka pro Ypa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 a to je co ? ..... teda v čem je to jako dobrý ..... nějak to popiš ? nemusíš kvrdlat fofrklackem a máš tak volnou pazouru na mobil, nebo bagetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 automatická převodovka je děsná pýčovyna .... najezdím s tím denně cca 200km v práci a vždycky se těším do vlastního auta na klacek = automatická převodovka patří do náklaďáku nebo autobusu (tam to usnadňuje život) .... v osobáku to je pro dementy co neuměj řídit (prej sou na to i autoškoly x pouze na automat = wole co to je ? ) .... se poseru Jo, asi proto spou snad do vsech sportaku jen automat... Sorac, ale techniku neoseres, dnesni 7-8 stupnove automaty jsou rychlejsi nez ten tvuj fofrklacek, a sportovnost auta vazne neni o prevodovce. Takovej velkej kombik, ci SUV ani v manualu nebude sportovnejsi. Co se jezdeckeho umeni tyce, z vlastnich zkusenosti jsem dospe k tomu, ze ti, co o sobe tvrdi jak umej ridit, jsou na tom nejhur... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 (upraveno) Jo, asi proto cpou snad do vsech sportaku jen automat (kdyz pominu fakt, ze opravdu si vetsinu sportovnich aut nekupuji ridici typu Walter Rohl)... Sorac, ale techniku neoseres, dnesni 7-8 stupnove automaty jsou rychlejsi nez ten tvuj fofrklacek, a sportovnost auta vazne neni o prevodovce. Takovej velkej kombik, ci SUV ani v manualu nebude sportovnejsi. Co se jezdeckeho umeni tyce, z vlastnich zkusenosti jsem dospel k nazoru, ze ti, co o sobe tvrdi jak umej ridit, jsou na tom nejhur, takova kategorie sama pro sebe jsou cowboyove ve firemnich skodovkach "fdyzluwoe"... Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem BeeK86 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Jo, asi proto spou snad do vsech sportaku jen automat... Sorac, ale techniku neoseres, dnesni 7-8 stupnove automaty jsou rychlejsi nez ten tvuj fofrklacek, a sportovnost auta vazne neni o prevodovce. Takovej velkej kombik, ci SUV ani v manualu nebude sportovnejsi. Co se jezdeckeho umeni tyce, z vlastnich zkusenosti jsem dospe k tomu, ze ti, co o sobe tvrdi jak umej ridit, jsou na tom nejhur... Jo, asi proto cpou snad do vsech sportaku jen automat (kdyz pominu fakt, ze opravdu si vetsinu sportovnich aut nekupuji ridici typu Walter Rohl)... Sorac, ale techniku neoseres, dnesni 7-8 stupnove automaty jsou rychlejsi nez ten tvuj fofrklacek, a sportovnost auta vazne neni o prevodovce. Takovej velkej kombik, ci SUV ani v manualu nebude sportovnejsi. Co se jezdeckeho umeni tyce, z vlastnich zkusenosti jsem dospel k nazoru, ze ti, co o sobe tvrdi jak umej ridit, jsou na tom nejhur, takova kategorie sama pro sebe jsou cowboyove ve firemnich skodovkach "fdyzluwoe"... jo jo ....tohle přesně je automatická převodofka .... dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 víš člověče nešťastný .... tudle nedávno jsem tu čet, že se tu někdo díky tónovanejm sklům naučil couvat bez zrcátek protože vlastně jako neviděl dozadu (s osobákem = to je p...l co ? ) .... tyhle posty mi říkají, že na našich silnicích není něco v pořádku .... ostatně to dnes a denně vidím na vlastní oči abych odpověděl na tvojí otázku, která vlastně není otázkou .... šlapat na plyn umí každej debyl .... už jako malej sem se to učil u Kočky v parku Julia FučíkaToho borce znám, ten se v devatenácti díky zatmavenýmu zadnimu sklu naučil couvat "na zrcátka". Nějak tady plácáš páté přes deváté a plete se ti to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Toho borce znám, ten se v devatenácti ..................gratuluju ..... dokázals to ...... buď na to máš nebo nemáš ...... je to prostý ...... pokud to de s tebou stejně jako v armádě tak tu válku nad turkem jednou vyhrajem ....... ale to tu už nebudu ..... nevadí ..... já se koukám na Ulici .... to je wole adrenalin ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 (upraveno) Automat je pohodlnej, ale nikdy nedovoli 100% kontrolu nad autem (kdyz pominu elektroniku, ktera cloveka omezuje jeste vic). Ja vzdycky preferuju manual, ale tahle diskuze uz tu byla xkrat, tak se nebudu opakovat . edit: i o automatu jsem psal - http://plk.kfl.cz/post/automaticka-prevodovka-likviduje-ridice/ Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 automatická převodovka je děsná pýčovyna .... najezdím s tím denně cca 200km v práci a vždycky se těším do vlastního auta na klacek = automatická převodovka patří do náklaďáku nebo autobusu (tam to usnadňuje život) .... v osobáku to je pro dementy co neuměj řídit (prej sou na to i autoškoly x pouze na automat = wole co to je ? ) .... se poseruYpo, to je ale hloupost, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Sphinxx a tld, naprostej souhlas. Co se tyce pohledu pojistoven, obecne se za prem. vozy povazuji poj. castky 1M+ coz plati u zminovanych znacek pro vetsinu vyssich rad\modelu. Volvo cerpa z aury bezpecnosti i u nizsich castek, i kdyz nepravem, imho.Nesmysl Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Já jsem měl problém u 850. A komplet repas převodovky včetně náplně a mi byl tehda (2007) spočítán na cca 35.000,-Kč. No a samo se s tím nedalo jezdit, takže jsem koupil jinou (manuál) a kompletně ji přeházel včetně interiéru, takže stará, sedanová posloužila na díly, ale i tak mi ji bylo líto. No nic, od té doby manuál. Jinak nevím s kým máš zkušenosti, ale já mám v Průhonicích zkušenosti s D. Kurtzem (auto Kurtz) a naprosto v pohodě, počítám, že ta negativní zkušenost pramení ze servisu vedle.Jj, bylo "to vedle", stejně jako ten pan prodejce,z něj jsem byl zase vedle já Kámoš měl S80 a jezdil do Volvo Petroni a pak někam do Štěrbohol a byl spokojený. Nakonec jsem mu ale možná vděčný, že jsem nekoupil, protože hned druhý den se objevila překrásná Toyka (LC120) v Modřanech a to byla jiná káva. Dali nám auto ať se svezeme, tak jsem jel nahoru a na tom kruháku hned zpět, pán se divil co že se děje. Tak jsme to šli sepsat a druhý den hurá na dovču Jinak bych musel Sharanem v manuálu (rodičů) a to by byl očistec, protože neumím řadit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Ypo, to je ale hloupost, co?ale není Hasňo .... hloupost je koupit si damasko za 50 po slevě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Proto jsem je koupil za plnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Proto jsem je koupil za plnou. ty seš fanoušek .... to je jasný .... i když?! ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se