Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Moje taky nemá lak nic moc (nárazníky se musely lakovat), Těsnění taky bída. Ale interiér ucházející. Chci to nechat co nejvíce v původním stavu.

Na denní ježdění bych přeci jen chtěl něco novějšího. Tohle je tak na vikend parkrát do roka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje taky nemá lak nic moc (nárazníky se musely lakovat), Těsnění taky bída. Ale interiér ucházející. Chci to nechat co nejvíce v původním stavu.

Na denní ježdění bych přeci jen chtěl něco novějšího. Tohle je tak na vikend parkrát do roka.

Předpokládám, žes ho neměl na servisu u Plzně :)

Odkaz ke komentáři

tak to jsi viděl tu moji :-D

a nebuď tak kritickej, zas v tak hrozným stavu není :-)

Fakt je to ona, co měl Mary v Žákavý? To je legrace! Tak pardon, jestli jsem byl kritickej. Chápu, že jí chceš nechat v co nejpůvodnějším stavu, ale to těsnění kolem střechy bych asi nechal udělat. A jestli je ten lak ještě rozumně tlustej, zkusil bych to zrenovovat. Ale jinak byla pěkná.

Odkaz ke komentáři

Jo to je ona :-)

K Marianovi jsme to dovezli hned poté co to přišlo z USA. Poslední 2 měsíce se na tom autě taky dost veci udělalo. Ale zbytek se bude řešit az pres zimu. Renovaci laku mam v plánu, ty těsnění taky (ale není to urgentní). Ted pres léto se s tim chci co nejvíce svézt.

Odkaz ke komentáři

Toyota Landcruiser, pohodlí jako SUV, k chalupě dojede a má to motor. A kvalita (až na některé dílčí trable) zatím nejde do kytek.

Ale jo, to je slušnej teréňák, ale Defender to v terénu přecejenom neni. Měli jsme do terénu Defendera 110 (r.v.1998, 2,5 Tdi), teď máme shodou okolností LandCruisera (r.v.2003, D4D 3,0). Něco málo jsem najel v terénu s Discovery (tuším r.v. 1998 nebo 1999, 2,5 Td5), to bylo takový i na silnici a v terénu skoro jak Defender (širší to bylo tuším snad jen o 3 mm podle papírů, ovšem kolegové pak měli poměrně velký trable s poruchovostí). Ta LC mi přijde taková celkově neohrabanější a i když se opravdu moc neporouchává, je na tom poměrně hodně elektroniky a serepetiček. Ale když chce někdo auto jak na silnici, tak opravdu do trénu, tak jo.

Odkaz ke komentáři

Ale jo, to je slušnej teréňák, ale Defender to v terénu přecejenom neni. Měli jsme do terénu Defendera 110 (r.v.1998, 2,5 Tdi), teď máme shodou okolností LandCruisera (r.v.2003, D4D 3,0). Něco málo jsem najel v terénu s Discovery (tuším r.v. 1998 nebo 1999, 2,5 Td5), to bylo takový i na silnici a v terénu skoro jak Defender (širší to bylo tuším snad jen o 3 mm podle papírů, ovšem kolegové pak měli poměrně velký trable s poruchovostí). Ta LC mi přijde taková celkově neohrabanější a i když se opravdu moc neporouchává, je na tom poměrně hodně elektroniky a serepetiček. Ale když chce někdo auto jak na silnici, tak opravdu do trénu, tak jo.

Když porovnávat Defíka s Toyotou, tak bych k němu dal řadu J7 což může být asi konkurent. Discárnu se 120kou a Range se 100 (V8). Starý Disco,jak píšeš bylo dobrý, ale bohužel víc poruch a čím modernější, tím hůř. Ona i 120ka má mouchy, zlobily vstřikovače (ale to bylo jediné). U jedné, co jsem měl, byly dávané už v 50tis.km. Ale jinak vše drží, a na silnici, díky vzduchu to je pohodlí a možná to je ta neohrabanost pak v terénu, jak píšeš.LC120 je úžasná v benzínu, luxus, krouťák i výkon, bohužel jsem se jen vozil, ale neměl. Já jsem ujetej na 100ky...

Každopádně jsme zapomněli na G od Mercedesu. Jezdil jsem s 300td a tam kde jsem se v Lanďáku komíhal, tam Géčko lezlo jako splašený kamzík....

Odkaz ke komentáři

Ta palubka je příšerná ale ovšem :-( Naštěstí mě cel? Vw group nechává chladným....

Mně se třeba Audiny celkem líbí :-) A na Passata nemůžu říct křivé slovo, sice to není design výkřik, ale je to ideální služebák. Najel jsem s ním za poslední 4 roky skoro 200 tis. km a pohoda. Navíc to nikoho nesere. Koupil jsem si pro radost Z4ku a najednou mám v podniku kontrolu z hygieny :-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...