Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Co to bylo za auto?

Nebylo to moje cabrio?

Dnes ráno KO by my synátor :-(

Jojo, ale to jsi ještě dopadl dobře. Mě se " povedlo" tohle:

takže za odměnu sem nafasoval "blechu". S tím když někde praštím, tak to už bude jistota..

post-205-1281019793,44.jpg

post-205-1281019936,71.jpg

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kubsone gratulace, mini jsem měl vždycky rád, jenom jsem nikdy neměl odvahu si ho koupit :D

Jsou tady nějací subaristi? Uvažuju o nějakém autě s nízkými provozními náklady a zajímalo by mě, jestli se za takové dá považovat impreza 2.0R?

Leda pokud přemýšlíš o provozu na LPG (s těmi náklady), jinak to žádné terno není

Odkaz ke komentáři

kubsone gratulace, mini jsem měl vždycky rád, jenom jsem nikdy neměl odvahu si ho koupit :D

Jsou tady nějací subaristi? Uvažuju o nějakém autě s nízkými provozními náklady a zajímalo by mě, jestli se za takové dá považovat impreza 2.0R?

Subaru mám (Outbacka) žádná kasička to není, ale benzínové Subaru bych za auto s nízkými provozními náklady nepovažoval. Přecijenom trvalý pohon všech kol si vybírá svou dan hlavně ve spotřebě.

Odkaz ke komentáři

Přecijenom trvalý pohon všech kol si vybírá svou dan hlavně ve spotřebě.

No já jsem dosud žil v tom bludu, že Subaru používá visko spojku, připojující plynule druhou nápravu při prokluzu. On je tam klasický mechanický mezinápravový diferenciál?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

No já jsem dosud žil v tom bludu, že Subaru používá visko spojku, připojující plynule druhou nápravu při prokluzu. On je tam klasický mechanický mezinápravový diferenciál?

Je tam trvalý pohon 4x4 přes visko spojku. Ale má taky pár zůzných typů, ale ten základ je tam takovejhle.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

U manuální převodovky je klasický mezinápravový diferenciál. "visco spojka" je u automatu.

Úplně přesně to je LS diferenciál, poměr rozdělení mezi přední a zadní nápravu je 50:50

A aby se neřeklo, tady je důkaz, položka č. 29

post-11353-1281039102,61.jpg

Upraveno uživatelem Andrew_C
Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

kde to je a jak se to stalo?

Zdá se, že nedal přednost při sjezdu z dálnice.

Tak zdravím kolegu "Alfistu". Ale ten výkon jsi malinko posunul nahoru, že? :smile_anim:

Do 2004 1,9 16V 103 kW = 140 PS

od 2004 1,9 16V 110 kW = 150 PS

Tuninkpyčo, ne? Krutej čip a brutální zátah vocpoda a při 200 do kopce to žere jenom 3,8564865 a vůbec to nekouří.

Edit: protože jednadevítka fdechtu je nejlepší, voe, ne. Ještě lepší je teda v Oktávce, tam bere jenom 3,8543281 a to zrychlení, když máš v červený íčko, ti normálně rozmačká mozek. Proto se musí u škodovek na plynový pedál montovat speciální pružina, aby se hned neodvařily gumy při těch sprintech.

Upraveno uživatelem salamio
Odkaz ke komentáři

Tuninkpyčo, ne? Krutej čip a brutální zátah vocpoda a při 200 do kopce to žere jenom 3,8564865 a vůbec to nekouří.

Vole salámio jesli je to f metle, na hlínách, se šíbrem a v ropě tak to aby se na to hnedka každá roštěnka nalepila, ne? Posted Image
Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Vole salámio jesli je to f metle, na hlínách, se šíbrem a v ropě tak to aby se na to hnedka každá roštěnka nalepila, ne? Posted Image

Že váháš: fkombajnu, hagusy, fialky, chrochták, velux, fofrklacek, čtyri baťohy, dvakrát kolem koule, vytápěný židle, bez švihadel felektrice, všehrab, paluba kaštan, sesle vepř, prostě fplný.

http://www.youtube.com/watch?v=tuGrHymv38A

Odkaz ke komentáři

U manuální převodovky je klasický mezinápravový diferenciál. "visco spojka" je u automatu.

Úplně přesně to je LS diferenciál, poměr rozdělení mezi přední a zadní nápravu je 50:50

A aby se neřeklo, tady je důkaz, položka č. 29

Položka č. 29 právě tvarem a velikostí vypadá jako visko spojka. Neservisovatelný malý "black box". Mechanický diferenciál by byl větší a rozkreslený. Jinak "differential" je obecný pojem, kam se vejde jak visko spojka, tak mechanický planetový diferenciál.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

To je super slang salamio. Jsem se normalne nahlas rozesmal. Proste mate kluci pekny hustokary.

Bacha, to není moje hustokára!

A tuzing.com je prostě boží, kluci :wub: :).

Odkaz ke komentáři

Bacha, to není moje hustokára!

U mně taky nic moc, mám to sice vmetle, na hlínách a fdechtu, ale ne fplný palbě, jen výbava "žebrák". Navíc ty mantáci od fordu jeden čas nedělali machrowský hagusy ale jen nějaký trapný placatý sítreky.

Ale co je průser je ta kastle, tam je to trága pro fotry, s tim bábofky nenabrnknu a křídlo v hlíně to nezachrání.

Komonrejl bohužel netáhne vocpodu vod šestiset votáček a žere přes sedum.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Jak přes sedum, si to nech vytunit voe ne? Normálka to čipneš a budeš i s takovou krávou jezdit za 4,568943 při dvěstě fříši. Ale fakt teda, že nejlepčí je jednadevítka tédéíčko v červeným íčku, to prostě nenahradíš. Jestli to máš fakt fžebráku voe, tak si aspoň odmontuj švihadla a dej zavařit kliky. Jestlis to bral na lízačku, tak až pak teda, jestli to teda dřív neveme ten z.rd exekutor. Kastle dobrá pyčo na grupáč ne, voe? Rozumíš, ne? Normálka vyndáš sesle a jedeš akci, ne? post-9394-1281082673,17.gif

Upraveno uživatelem salamio
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...