Hasňa Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 :-))))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 U Velkého Oseku, směrem na Poděbrady, nájezd na dálnici.. Moje totální šklácká chyba. naštěstí bez následků. "Jenom"plechy.. Jsem si říkal, že je mi ta křižovatka povědomá. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Jsem si říkal, že je mi ta křižovatka povědomá. taky mi nějak neleze z hlavy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Položka č. 29 právě tvarem a velikostí vypadá jako visko spojka. Neservisovatelný malý "black box". Mechanický diferenciál by byl větší a rozkreslený. Jinak "differential" je obecný pojem, kam se vejde jak visko spojka, tak mechanický planetový diferenciál. Dobrá, v tomto případě mám další obrázek, ze kterého už to snad bude patrné lépe. Je tam vidět mechanický diferenciál jehož součástí je i "visco spojka" která má ale pouze funkci "uzávěrky" - v případě zvýšení otáček na jedné nápravě přenese moment na druhou. Jinak je to ale součástka která se mění celá a je neservisovatelná (alespoň podle mých zkušeností) Okolo tohoto se vedla diskuse i na dfens.cz u článku Test: Subaru Forester 2.0 GL (98´) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a k tomu i popis jednotlivých diferenciálů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Aha, chápu. Moc pěkné, použít visko spojku jen jako automatický zámek mechanického diferenciálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 U Velkého Oseku, směrem na Poděbrady, nájezd na dálnici.. Moje totální šklácká chyba. naštěstí bez následků. "Jenom"plechy.. hlavně že se nikomu nic nestalo a to auto v AAA ještě někdo rád koupí jako nebourané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Ta 4x4 se liší model od modelu, rokem a převodovkou.. Jinak ja mam Legacy 3L a spotřeba 14,2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Jak přes sedum, si to nech vytunit voe ne? Normálka to čipneš a budeš i s takovou krávou jezdit za 4,568943 při dvěstě fříši. Ale fakt teda, že nejlepčí je jednadevítka tédéíčko v červeným íčku, to prostě nenahradíš. Jestli to máš fakt fžebráku voe, tak si aspoň odmontuj švihadla a dej zavařit kliky. Jestlis to bral na lízačku, tak až pak teda, jestli to teda dřív neveme ten z.rd exekutor. Kastle dobrá pyčo na grupáč ne, voe? Rozumíš, ne? Normálka vyndáš sesle a jedeš akci, ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak teď jsem se málem připochcal, jestli vono to nebude i tou hladinou.. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Ta 4x4 se liší model od modelu, rokem a převodovkou.. Jinak ja mam Legacy 3L a spotřeba 14,2... No největší rozdíl je mezi AT a MT, pokud by to někoho zajímalo, tak se o tom dá něco málo přečíst tady : http://subarufanclub...ki/technika/awd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
U.turn Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Rover 75:thumbsup_anim: Dnes už bohužel zaniklá značka. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Díky za info. Nemyslel jsem až tak spotřebu jako spíše spolehlivost a tak. Sestra ma outback 2.5 a zdá se to být docela solidní a spolehlivé auto. V zimě bezkonkurenční a spotřeba není nic hrozného. Teď jezdím s 3.0 od bmw dlouhodobý průměr 10,4, město kolem 14, mimo za 9-10, takže jestli jezdím za 4,5 nebo 5,2 až tak neřeším Spíš řeším jestli nepořídit něco zánovního, jenom ne tak "exkluzivního" jako bmw. Na druhou stranu nechci zase úplnou tuctovku. A to všechno tak kolem 300k. Zas nevím jestli mi těch 230 koní nebude chybět.. no, je to boj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Z osobní zkušenosti můžu říct, že ten 2,5 žere +- stejně jako dvoulitr a jede o dost líp (Nm). Nebál bych se toho, sice to bude oproti třílitrovému bmw o něco línější, ale auta to jsou spolehlivá. Legacy máme doma asi tak 5 let a jediné co je za problém jsou občas praskající žárovky (už tam zařvaly asi 3) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Díky za info. Nemyslel jsem až tak spotřebu jako spíše spolehlivost a tak. Sestra ma outback 2.5 a zdá se to být docela solidní a spolehlivé auto. V zimě bezkonkurenční a spotřeba není nic hrozného. Teď jezdím s 3.0 od bmw dlouhodobý průměr 10,4, město kolem 14, mimo za 9-10, takže jestli jezdím za 4,5 nebo 5,2 až tak neřeším Spíš řeším jestli nepořídit něco zánovního, jenom ne tak "exkluzivního" jako bmw. Na druhou stranu nechci zase úplnou tuctovku. A to všechno tak kolem 300k. Zas nevím jestli mi těch 230 koní nebude chybět.. no, je to boj No pokud by ti měly chybět koně tak bych zauvažoval nad motorem 3.0 H6, starší měl 154, novější 180kW. Za ten tvůj rozpočet by se dal bez větších problémů sehnat třeba Outback okolo r.v 2005 s touto motorizací. Jinak spolehlivost Subaru nedokážu moc objektivně posoudit(mám první a teprve rok) ale obecně jsou to poměrné spolehlivá auta. Když nic jiného doporučuju se svézt, je to docela návykový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 No pokud by ti měly chybět koně tak bych zauvažoval nad motorem 3.0 H6, starší měl 154, novější 180kW. Za ten tvůj rozpočet by se dal bez větších problémů sehnat třeba Outback okolo r.v 2005 s touto motorizací. Jinak spolehlivost Subaru nedokážu moc objektivně posoudit(mám první a teprve rok) ale obecně jsou to poměrné spolehlivá auta. Když nic jiného doporučuju se svézt, je to docela návykový Mám 3.0 H6 a jediné co dělám, je to, že tam liju benzín a jezdím na garančky. Mám na tom něco přes 120 000 a když jsem se teď v servisu ptal, kdy mám čekat nějaké problémy, odpověď zněla " tak po třech stovkách". Což při mém průměrném nájezdu okolo 20.000 hned tak nebude. Bezúdržbové auto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 decebale, a neliješ tam toho benzinu trochu moc? Vím, že to po nějaké době sedne, ale známý měl H6 v automatu a jezdil tak za 14 litrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 decebale, a neliješ tam toho benzinu trochu moc? Vím, že to po nějaké době sedne, ale známý měl H6 v automatu a jezdil tak za 14 litrů No, ve městě papá, to jo, a v zimě ještě více . Na naší dálnici cca 11. V Německu 16-18. Ale třeba ve Švédsku 9 . Spotřebu neřeším, je to 3litr, 6tiválec, automat, fulltime 4x4. Ale taky jezdí za všech okolností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Jo 3.0 H6 je nádhernej motor. Spotřebu u benzínového subaru musí člověk nechat stranou, tam jde o spoustu jiných věcí. Já mám rekord v průměrné spotřebě 14.8l a k tomu stačilo abych si zajezdil půl hodiny na prázdném parkovišti ve sněhu. Jinak teď jezdím s 2.5 motorem za 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 No, ve městě papá, to jo, a v zimě ještě více . Na naší dálnici cca 11. V Německu 16-18. Ale třeba ve Švédsku 9 . Spotřebu neřeším, je to 3litr, 6tiválec, automat, fulltime 4x4. Ale taky jezdí za všech okolností. Na já mám právě taky 3litr 6tiválec a jezdím za 9 dálnice a za 14 město. A jak to tak sleduju tak kdejaký 2litr jezdí za víc. Asi zůstanu u bmw teda Nebo někoho napadá nějaké zábavné auto pro řidiče s rozumnými provozními náklady kolem 300k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 včera jsem absolvoval tři křižovatky za touhle potvorou a ono to upaluje jako kráva - škoda, že je to tak drahý http://www.youtube.com/watch?v=YWByp-696u8&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 (upraveno) včera jsem absolvoval tři křižovatky za touhle potvorou a ono to upaluje jako kráva - škoda, že je to tak drahý To je hezoučký - a místa tak akorát na přítulku a kufřík s hodinkama, prostě prima (nemají něco s ručním nátahem? ta baterka mi není moc sympatická..) Upraveno 29. srpna 2010 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se