TLD Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 VasekN, ja ted o vikendu jezdil v asi rok stary a je to fakt velky auto. Byl to nejakej diesel, pres 300kobyl a za tech cca 27tis km tam mel prumer 8.2litru. To je v pomeru k tomu vykonu parada. Jelo to pekne, uvnitr hezky, ale zvenku se me to moc nelibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Máte tu někdo Volvo XC60? Jak jste s nim spokojeni? Designove se mi strasne libi, ostatne pro Volvo mam nejakou slabost, ale nidky sem jej zatim nevlastnil a nejezdil s nim.. dik za vase komentynení to Ford Kuga? Kolega z práce to bral na nějaký super operák, ale má to asi měsíc, tak je zatím nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 XC60 D5 posledni generace jsem mel pujcenou na par dni. Da se s tim jezdit, ale nechtel bych to. Proti X3 to moc plave, ve volantu neni nic citit, vyhrivani sedacek slaby. Zalezi ale na co jsi zvyklej, bez moznosti srovnani ti to bude treba vyhovovat. Designove je to ok, interier pomerne kvalitni, se servisem bohuzel neporadim. Vcil dristam pres hen ten ony Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 VasekN, ja ted o vikendu jezdil v asi rok stary a je to fakt velky auto. Byl to nejakej diesel, pres 300kobyl a za tech cca 27tis km tam mel prumer 8.2litru. To je v pomeru k tomu vykonu parada. Jelo to pekne, uvnitr hezky, ale zvenku se me to moc nelibi. Pro mne jsou všechny tyhle gaziky stejný krabice :-) Z těchto SUV se mi líbí akorát Range Rover Evoque ale ten jednak není moc velkej a pověst na servis má strašlivou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Ale zas heterosexuální muž by v tom Evoque musel bejt parádní raritka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Mohl by si tam dát SPZ na přání IAM NOGAY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 (upraveno) Ale zas heterosexuální muž by v tom Evoque musel bejt parádní raritka:) Nikdy jsem v tom nejel, ale nenapadlo by mne, že zrovna tohle je auto pro buziky :-) Stejně jako TTcko, chvilku jsem ho měl ve výběru jako roadster, ale nakonec jsem vzal Z4 :-)Edit:A chlapi se mi teda nelíbí :-) Na film Ztracená hora nebo jak se to jmenovalo jsem i po manželky naléhání odmítl jít :-) Upraveno 15. července 2016 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Ja bych si teda raději vybral evoque než xc60, ale volvo bude mít praktičtější kufr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Včera jsem jednu SPZ na přání potkal Biskup Izaiáš - nevim kdo to je, hledat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Ja bych si teda raději vybral evoque než xc60, ale volvo bude mít praktičtější kufrJá mám ale takovej pocit, že ten Evoque stojí raketu, protože i dost olitanej stojí přes 600 K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Máte tu někdo Volvo XC60? Jak jste s nim spokojeni? Designove se mi strasne libi, ostatne pro Volvo mam nejakou slabost, ale nidky sem jej zatim nevlastnil a nejezdil s nim.. dik za vase komentyDoporučuju se regnout na volvo fórum a pročíst tohle vlákno:http://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=128&t=50887 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Já tedy mám XC60 naftu, AT, 4x4, z roku 2012 od nového.A stejně jako tommas4, žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Kazda pojišťovna to má jinak. Někdo to dela bez problémů, jinde to nejde vůbec.Mě to pojišťovák převedl, ale byl k tomu nutný souhlas vedení. Mám u nich více pojistek, ČSOB.Ok diky obema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Pro zajímavost jsem zkoušel v tomto chladnějším počasí na standardních trasách vypnout klimatizaci a sledovat, jak se to projeví na spotřebě u 3l diesel motoru. Překvapilo mě, že to je jeden litr na 100km u motoru, který má dostatečný vykon i točivý moment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 (upraveno) Asi zalezi na aute, ja jezdim celou zimu bez klima a cele leto s klima, a spotreba je naprosto stejna (podle tankovani, palubni pocitac me nezajima) - BMW 530d E60. Upraveno 16. července 2016 uživatelem MadButcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Tak to jasné, v zimě je vyšší spotřeba, takže v létě se to klimatizací vyrovná, motor máme prakticky stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Na tom neco byt muze, ale ja mam spotrebu naprosto stejnou cely rok, i v mesicich kdy uz je 15-20 stupnu a klimatizaci jeste nepouzivam - typicky duben, kveten. Take treba podle venkovni teploty cast mesice klima zapinam a cast mesice ne - a spotreba u jednotlivych tankovani zustava zase stejna. Proste nevidim zadny rozdil ve spotrebe mezi zapnutym a vypnutym kompresorem klimatizace, v zadnem mesici. Nemuze to byt nejak jinak konstrukcne reseno mezi jednotlivymi znackami? Nebo jen jinak naprogramovano v RJ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 A spotřebu bereš dle palubáku, nebo si to počítáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Ja? Podle tankovani, viz muj predchozi prispevek. Pokud se ptas Josefa, tak to me taky zajima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Já podle počítače, nechce mi mi jezdit 14 dní a čekat na další tankování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se