Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

VasekN, ja ted o vikendu jezdil v asi rok stary a je to fakt velky auto. Byl to nejakej diesel, pres 300kobyl a za tech cca 27tis km tam mel prumer 8.2litru. To je v pomeru k tomu vykonu parada. Jelo to pekne, uvnitr hezky, ale zvenku se me to moc nelibi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máte tu někdo Volvo XC60? Jak jste s nim spokojeni? Designove se mi strasne libi, ostatne pro Volvo mam nejakou slabost, ale nidky sem jej zatim nevlastnil a nejezdil s nim.. dik za vase komenty

není to Ford Kuga? Kolega z práce to bral na nějaký super operák, ale má to asi měsíc, tak je zatím nadšený

Odkaz ke komentáři

XC60 D5 posledni generace jsem mel pujcenou na par dni. Da se s tim jezdit, ale nechtel bych to. Proti X3 to moc plave, ve volantu neni nic citit, vyhrivani sedacek slaby. Zalezi ale na co jsi zvyklej, bez moznosti srovnani ti to bude treba vyhovovat. Designove je to ok, interier pomerne kvalitni, se servisem bohuzel neporadim.

Vcil dristam pres hen ten ony Tapatalk

Odkaz ke komentáři

VasekN, ja ted o vikendu jezdil v asi rok stary a je to fakt velky auto. Byl to nejakej diesel, pres 300kobyl a za tech cca 27tis km tam mel prumer 8.2litru. To je v pomeru k tomu vykonu parada. Jelo to pekne, uvnitr hezky, ale zvenku se me to moc nelibi.

Pro mne jsou všechny tyhle gaziky stejný krabice :-) Z těchto SUV se mi líbí akorát Range Rover Evoque ale ten jednak není moc velkej a pověst na servis má strašlivou :-)
Odkaz ke komentáři

Ale zas heterosexuální muž by v tom Evoque musel bejt parádní raritka:)

Nikdy jsem v tom nejel, ale nenapadlo by mne, že zrovna tohle je auto pro buziky :-) Stejně jako TTcko, chvilku jsem ho měl ve výběru jako roadster, ale nakonec jsem vzal Z4 :-)

Edit:

A chlapi se mi teda nelíbí :-) Na film Ztracená hora nebo jak se to jmenovalo jsem i po manželky naléhání odmítl jít :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Máte tu někdo Volvo XC60? Jak jste s nim spokojeni? Designove se mi strasne libi, ostatne pro Volvo mam nejakou slabost, ale nidky sem jej zatim nevlastnil a nejezdil s nim.. dik za vase komenty

Doporučuju se regnout na volvo fórum a pročíst tohle vlákno:

http://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=128&t=50887

Odkaz ke komentáři

Pro zajímavost jsem zkoušel v tomto chladnějším počasí na standardních trasách vypnout klimatizaci a sledovat, jak se to projeví na spotřebě u 3l diesel motoru. Překvapilo mě, že to je jeden litr na 100km u motoru, který má dostatečný vykon i točivý moment.

Odkaz ke komentáři

Na tom neco byt muze, ale ja mam spotrebu naprosto stejnou cely rok, i v mesicich kdy uz je 15-20 stupnu a klimatizaci jeste nepouzivam - typicky duben, kveten. Take treba podle venkovni teploty cast mesice klima zapinam a cast mesice ne - a spotreba u jednotlivych tankovani zustava zase stejna. Proste nevidim zadny rozdil ve spotrebe mezi zapnutym a vypnutym kompresorem klimatizace, v zadnem mesici.

Nemuze to byt nejak jinak konstrukcne reseno mezi jednotlivymi znackami? Nebo jen jinak naprogramovano v RJ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...