Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

1- Je mi jasný, že Ty o těch motorech skutečně víš svý, spíš to jsou takový vysvětlivky pro většinu. Každej druhej si myslí, že když naleje 100-vku do pasáta, bude z toho závoďák a D1 king.

2-Tohle podepisuju, prostě fyzika je jenom jedna a obráceně právě poddimenzovaný motorizace žerou u stejnýho auta víc. 

Moje příští vozidlo bude V8 atmosféra.

Mám čerstvě 3,6 l boxera, 6 válců, atmosféru a vřele doporučuju. Při normální jízdě do Berlína a zpět (tzn. dálnice cca 150-160, víc to stejně nejde) byla spotřeba cca 9,5 l.

Odesláno

MadButcher, on 11 Říj 2016 - 23:31, said:

snapback.png

Parkuju u nakupaku jak potrebuju.. si s carami a obcas ani invalidy hlavu fakt nedelam.

Papaya, on 12 Říj 2016 - 07:32, said:snapback.png

Lidi jsou hovada..

Ne že bych parkoval na invalidech, ale ze 70 míst pro invalidy na Zličíně tam běžně parkuje 15 invalidů, zbytek je prázdnej, trochu přehnaný....

Odesláno (upraveno)

Ono zaparkovat na invalidech, to už musí bejt řádné shnilej charakter a ne každej na to má. Na druhou stranu na parkování pro rodiny s kočárkama, na to většina lidi se.e. Už jen proto, že zákon tenhle pojem nezná a jeho porušením se ničemu nevystavují ( teď pominu pravidla sil. provozu na soukromých/veřejných parkovištích).

Je to o lidech, jako všechno.

Jinak já o invalidech nepsal pul slova, to jen btw

Upraveno uživatelem Papaya
Odesláno

Karlosi ještě jednou gratulace  ;)  je to pěkné auto, které tě fakt bude bavit.... nádhernej zvuk  a nádherná jízda. Pěkných už je málo a za rozumnou cenu ještě méně, je dobré, že ses konečně rozhoupal  :D rychle tu naházej fotky !

post-7459-0-03039600-1476343362_thumb.jpg

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat, jak se blíží zima, co kdo jezdíte za pneu

Na jednom autě mám Barumky, na dalším Nokiany a jsem lama, jelikož nepoznám rozdíl.

Zavrhnul jsem zimní Continentaly, ty mi i na 4x4 přišly že nedrží auto při zimním sněžení

tak jak bych si představoval, ale do nížiny bez sněhu bych je vzal na milost.

Odesláno

už si sehnal kola?

jj, dokonce origo Honda a presne ty stejny, co mam na aute ted, jen dle fotek jsou v lepsim stavu :)

ts860

Ty mám právě ve výběru společně s Nokianama DW4 a Dunlop wintersport 5. Asi nakonec vyhrajou ty Nokiany i kvůli dobré ceně :)

Odesláno

Na jednom máme continentalky TS850 (od loňska) jsou fajn, ale v hlubokým sněhu mě nechaly (FDW). Na druhé jsem vzal Nokiany WR D3 ( je mi sympatičtější ten vzorek než D4) mám to na AWD a moc toho nenajezdim. Bral jsem je kvůli ceně. Nechtěl jsem zas úplnou Čínu jako Nexen apod.

Odesláno

jj, dokonce origo Honda a presne ty stejny, co mam na aute ted, jen dle fotek jsou v lepsim stavu :)

Ty mám právě ve výběru společně s Nokianama DW4 a Dunlop wintersport 5. Asi nakonec vyhrajou ty Nokiany i kvůli dobré ceně :)

tak to je super že se to podařilo sehnat  i cena byla dobrá??

Odesláno

Lamiczka - no vida, takže nakonec originály a máš to konečně vyřešené.

Co se týče pneu, tak u nás jsme věrní značce, takže jak letní, tak zimní jsou Continentaly - Sportcontact 5 léto a Wintercontact TS850 zima. Jak Nokiany, tak Dunlop jsem měl také ve výběru, společně s Conti jsou i v testech na předních příčkách, takže úplně špatné asi nebudou ani jedny z výběru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...