straspol Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Ty jezdíš downsizingovým vysavačem? fakt že některý auta už podobnou filozofii nastolily
Bobisek Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Hlavně že UHNIJE zakázala výrobu, dovoz a prodej vysavačů přes 1600 W kvůli emisím. Doufal jsem teda, že dogma "čistý energie" je out. Panebože, pěkně Tě prosím, dej ať už ten moloch chcípne. Nebo ať z něj aspoň vylezem. Ty jezdíš downsizingovým vysavačem? Já s tím v tomto vlákně fakt nezačal... Ale chápu, že je vždy snadnější utéct z argumentu, než mu čelit.
KFL Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Dlouho jsem tu nebyl . Po 9 dnech s M5 jsme společně najeli 923 km s průměrnou spotřebou 14 litrů stooktanovýho beňochu a musím říct, je to fakt zážitek. Za tu dobu jsem stihnul vyměnit žárovky v blinkrech, vzduchový filtry a přezout na nový salámy. Moje pedantská úchylka v evidenci mi pak ukázala, že mě kilák (se všema nákladama za uplynulý týden) vyšel na 65 kaček. Což není samo o sobě zajímavý - zajímavý je to, že mě to vůbec neštve, ale naopak baví . Mno a teď už je fakt zazimováno. Zpět k naftě.
ewolucionar Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Toto je ten pruser,,každý zazimoval a najlepšie obdobie na jazdenie práve zacina...
Trojan Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Moje pedantská úchylka v evidenci mi pak ukázala, že mě kilák (se všema nákladama za uplynulý týden) vyšel na 65 kaček. Což není samo o sobě zajímavý - zajímavý je to, že mě to vůbec neštve, ale naopak baví . Tak jsem tedy taky spocetl svuj prvni tyden se saabem a kilak stal pres 280kc
Návštěvník Jagman Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 pche na 205Gti mě stál letos KM/1000kč najel jsem 10km zaplatil technickou olej a povinko
Pirx Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Malo jezdite... nebo to divne pocitate :-)MB SL600 letos cca 8.000km najeto (v lete je denne v provozu)Ceny dilu plus prace letos opet cca 150.000,- Palivo cca 60.000,-No a konecne popraskaly okna ve strese, to bude tak 50.000,- asi ale az na jare...I kdybych to delal hned ted, tak je to furt nejakejch 32 korun na km, nebo ne? :-o
Frostie Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 I kdybych to delal hned ted, tak je to furt nejakejch 32 korun na km, nebo ne? :-oZa 32 Korun/km ti odvezu 25 tun železa klidně do Saigonu po zemi...
Pirx Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 (upraveno) No to ses hodnej, Frostie, ja kdybych se ocitl v situaci, kdy bych potreboval odvezt 25 tun zeleza do Saigonu, tak aspon budu vedet, na koho se obratit :-) Upraveno 31. října 2016 uživatelem Pirx
Frostie Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 No to ses hodnej, Frostie, ja kdybych se ocitl v situaci, kdy bych potreboval odvezt 25 tun zeleza do Saigonu, tak aspon budu vedet, na koho se obratit :-)no to byl příměr z oboru transport, pilote Pirxi! K službám :-)
MR1990 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 na take to mestske vozenie, vitaj Natasha Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Josef01 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Sexy auto, jediný který má pi.ču. Dnesja jsem jel za Audi 4, ty ledkový blinkry jsou strašný, na Slunci skoro neviditelný....
AndyAaron Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 To je megane? Ja tipoval toyotu. Nejak se v tech autech prestavam orientovat..
Josef01 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Já taky myslel že Renault, ale možná Toyota, já už se v tom taky nevyznám, je to všechno stejně divný design....
tommas4 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Taky tipuju Toyotu.Jinak Renault už dělá i klučičí verzi. Zde: https://www.google.cz/search?q=renault+electric&client=tablet-android-samsung&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjX9uSmgYjQAhWGOBQKHVdnD20Q_AUIBygB&biw=1280&bih=800#imgrc=WCbsEF8B5DwOCM%3A
AndyAaron Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Mi se celkem ten novej Megane libi. Jen si proste porad nemuzu zvyknout na tu modu downsizovanych petiturb. Takze kdyz pak mrknu na nabidku motoru, jsem smutnej. V teto kategorii mi pak uz zustava snad akorat Mazda. Coz zas neni tak spatna volba
MR1990 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 je to Toyota Auris, klasika 1.6 benzin To je megane? Ja tipoval toyotu. Nejak se v tech autech prestavam orientovat.. Já taky myslel že Renault, ale možná Toyota, já už se v tom taky nevyznám, je to všechno stejně divný design....
tenge Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Toyoty jsou dobry..nedam na ne dopustit. Auris je fajnovy, sice s tim cvt trochu liny..ale da se. Dneska si soused privezl dalsi hracku..dunelo to celou ulici a ono Porsche s tim 3.8l..moc pekny..
Mechac Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Co je v mazde za zajimavej motor? Byvala by se mi kdysi sestka moc libila, ale prave nabidka motoru je tragicka...naftu nechci a ten 2,5 motor je o nicem. Skoda ze neudelali tu posledni mazdu 6 mps, to by bylo presne pro me :-) Jinak s Renaultem souhlas, talisman me zaujal taky, ale s 1,6 motorem... Mi se celkem ten novej Megane libi. Jen si proste porad nemuzu zvyknout na tu modu downsizovanych petiturb. Takze kdyz pak mrknu na nabidku motoru, jsem smutnej. V teto kategorii mi pak uz zustava snad akorat Mazda. Coz zas neni tak spatna volba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se