M10 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Já jsem teda asi ještě ze starší školy, páč já to přečetl jako Bigfoot.....
Trojan Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Vsichni to precetli jako bigfoot ale josef se zase smeje skodovkarum. Na vsech kontinentech.
Josef01 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Zkratka BGF mi nic konkrétního neříká a netuším, čím se se teď dotknul Škody, ty wole vy už z toho máte tady mindrák. Na druhou stranu nechápu co je na tom humorného mít na značce BGF (na jakémkoli autě), ale třeba nejsem dostatečně inteligentní.
Bells Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 "Vtípek" je v tom, že na značce má, jak tu většina správně četla Bigfoot alias Yeti a ta škodovka, na které to je se jmenuje Yeti, takže tak
Trojan Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Zkratka BGF mi nic konkrétního neříká a netuším, čím se se teď dotknul Škody, ty wole vy už z toho máte tady mindrák. Na druhou stranu nechápu co je na tom humorného mít na značce BGF (na jakémkoli autě), ale třeba nejsem dostatečně inteligentní.Tak sorry ale me fakt nenapadlo ze si tomu nerozumel
sibirnaya Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Moje generace má BGF zafixováno jako big fucking gun :-) Doom a Doom2 :-)nase generace ma tak zafixovanou zkratku BFG, nikoliv BGF..
Josef01 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Chápu, ani netuším, že na tom obrázku je model Yeti, v tom to asi bude
Murphy97 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Pred tim jsi asi nekecal, Pepo, ale ted trochu jo, vid?:-) PS: Myslim to opravdu mile, ne rejpave
Josef01 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 A jak to mám poznat, asi podle výšky a lišt na střeše? Pro mě jsou ty auta skoro všechny stejný, maximálně vidím, že to je starší model, pro mě to byla nějaká Fabie.
VasekN Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 nase generace ma tak zafixovanou zkratku BFG, nikoliv BGF.. No jo máš pravdu :-)
sch7 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Ahoj, už brzo přijde druhé vozidlo do domu. Golf na CNG někdo nějaké zkušenosti. Jakou kartu na CNG vybrat. Bude jezdit hlavně Praha - Ostrava.
Josef01 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Dneska jsem mrknul na recenzi v Autosalonu Alfa Romeo Giulia a nevím nevím, zda nezavřou krám. Líbila se mi verze V6 Quadrifoglio ovšem cena 2.1 mil. je nesmysl, za to je Merdese E kombi AMG 43 a spousta dalších krásných aut.
tommas4 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Dneska jsem mrknul na recenzi v Autosalonu Alfa Romeo Giulia a nevím nevím, zda nezavřou krám. Líbila se mi verze V6 Quadrifoglio ovšem cena 2.1 mil. je nesmysl, za to je Merdese E kombi AMG 43 a spousta dalších krásných aut.No jo, ale na to AMG je tu sousedský udáni a finančák, viz. to druhé vlákno, ne? Alfa furtvservisu je naopak pro sousedovic oči a uši rajská hudba a lahoda
Josef01 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 No jasně užívejme dokud to jde, já abych se pomalu začal ohlížet po nějakém starém autě, nejlépe rezavém a nenápadném.... Ta Alfa souseda nasere taky
Sacíbagr Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Nedávno jsme fotili mého oře pro Nokian Tyres, tak se pochlubím i zde Později bude i noční edice a akční na sněhu....taky Nokiany...dnes si užily.
Melly Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 ...taky Nokiany...dnes si užily.Ty Nokiany jsou super
Josef01 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Dnes jsem vyzkoušel za jízdy špuntové sluchátka s Noise Cancelling funkcí - v autě neskutečný ticho, až nepřirozený. Má někdo zkušenost v autě s integrovanou funkcí Noise Cancelling?
AndyAaron Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 To te teda obdivuju. Ja se sluchatkama nemuzu jit ani po ulici, natoz pak ridit. Potrebuju slyset, co se deje kolem...
geometr Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Stejně tak já. Nějak nemůžu mít ucpané uši.
Frostie Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Stejně tak já. Nějak nemůžu mít ucpané uši.Já myslím, že to i odporuje pravidlům provozu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se