Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkratka BGF mi nic konkrétního neříká a netuším, čím se se teď dotknul Škody, ty wole vy už z toho máte tady mindrák. Na druhou stranu nechápu co je na tom humorného mít na značce BGF (na jakémkoli autě), ale třeba nejsem dostatečně inteligentní.

Odesláno

"Vtípek" je v tom, že na značce má, jak tu většina správně četla Bigfoot alias Yeti a ta škodovka, na které to je se jmenuje Yeti, takže tak :)

Odesláno

Zkratka BGF mi nic konkrétního neříká a netuším, čím se se teď dotknul Škody, ty wole vy už z toho máte tady mindrák. Na druhou stranu nechápu co je na tom humorného mít na značce BGF (na jakémkoli autě), ale třeba nejsem dostatečně inteligentní.

Tak sorry ale me fakt nenapadlo ze si tomu nerozumel :D

Odesláno

A jak to mám poznat, asi podle výšky a lišt na střeše? Pro mě jsou ty auta skoro všechny stejný, maximálně vidím, že to je starší model, pro mě to byla nějaká Fabie.

Odesláno

Ahoj, už brzo přijde druhé vozidlo do domu. Golf na CNG někdo nějaké zkušenosti. Jakou kartu na CNG vybrat. Bude jezdit hlavně Praha - Ostrava.

Odesláno

Dneska jsem mrknul na recenzi v Autosalonu Alfa Romeo Giulia a nevím nevím, zda nezavřou krám. Líbila se mi verze V6 Quadrifoglio ovšem cena 2.1 mil. je nesmysl, za to je Merdese E kombi AMG 43 a spousta dalších krásných aut.

Odesláno

Dneska jsem mrknul na recenzi v Autosalonu Alfa Romeo Giulia a nevím nevím, zda nezavřou krám. Líbila se mi verze V6 Quadrifoglio ovšem cena 2.1 mil. je nesmysl, za to je Merdese E kombi AMG 43 a spousta dalších krásných aut.

No jo, ale na to AMG je tu sousedský udáni a finančák, viz. to druhé vlákno, ne?

Alfa furtvservisu je naopak pro sousedovic oči a uši rajská hudba a lahoda :D

Odesláno

No jasně užívejme dokud to jde, já abych se pomalu začal ohlížet po nějakém starém autě, nejlépe rezavém a nenápadném....

Ta Alfa souseda nasere taky :)

1456135721809.png

Odesláno

Dnes jsem vyzkoušel za jízdy špuntové sluchátka s Noise Cancelling funkcí - v autě neskutečný ticho, až nepřirozený. Má někdo zkušenost v autě s integrovanou funkcí Noise Cancelling?

Odesláno

Stejně tak já. Nějak nemůžu mít ucpané uši.

Já myslím, že to i odporuje pravidlům provozu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...