Trojan Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 (upraveno) Tohle boli....Kdyz budete pozorne sledovat, zjistite navic ze mu vypadl z kapsy telefon a prejel si ho Upraveno 7. listopadu 2016 uživatelem Trojan
eskimak Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Podla mna ma bud letne gumy alebo uviazol na bruchu. V oboch pripadoch s tym tazko nieco urobi aj keby mal Nivu...
DavidLC Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Kdyby bůh chtěl aby se jezdilo v Jeepkách, neseslal by Toyotu
Josef01 Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Je to kus idiota, měl by se nejdřív naučit jezdit
PepaSFI Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Je to kus idiota, měl by se nejdřív naučit jezdit ono by asi stačilo ujasnit si kam chci jet a kam mám natočený kola. A kdyby při tom indiánským tanci trošku pošlapal ten sníh před autem, nejspíš by to bylo jednodušší. A jestli měl letní nebo zimní gumy, ony jsou gumy zimní a gumy do zimy. To co je dělaný na mokrou dálnici v patnácti centimetrech sněhu moc nefunguje.
Filip.J Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Já hlavně nechápu, proč se furt snaží rozjet do kopce, když by se mu z té závějky evidentně líp vyjíždělo pozpátku. A taky na to moc šlape, ale to tady všichni vědí. Prostě monkey dance, jak hluchej do vrat...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Hale nevim může to bejt rozumnej klidnejch chlap ale zrovna načapal starou v posteli s černochem vysvětluj pak že má couvat
tenge Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Nevíte náhodou jak jsou na tom benzínové motory od Volva? konkrétně 3,2 175kw r.2008?
tommas4 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Nevíte náhodou jak jsou na tom benzínové motory od Volva? konkrétně 3,2 175kw r.2008? Normálně, akorát jsou docela "žravé", co si pamatuju tak S80 z 2008 s tím jezdila za 12 při klidné jízdě, všeobecně cca 12 - 15 na sto, jinak žádný problém, takže pokud tě spotřeba nechává klidným tak ok.
DavidLC Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Nevíte náhodou jak jsou na tom benzínové motory od Volva? konkrétně 3,2 175kw r.2008?Dle info "volvaře" měl by to být spolehlivý a toliknežeroucí motor. Jel jsem v XC90 a spokojenost.
tenge Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 jde mi konkrétně o xc70 v téhle motorizaci a jelikož řeším druhé auto..tak by to nemuselo být marná koupě
Frostie Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 (upraveno) jde mi konkrétně o xc70 v téhle motorizaci a jelikož řeším druhé auto..tak by to nemuselo být marná koupěXC70 jsem měl služebáka, slabší T6, 210 kW. Na dálku s 90% dálnice a tempomatem 12,5, po městě 16. Po roce mi raději dali diesel... Při nájezdu 70.000 km akorát oleje, filtry, brzdy, gumy. Jinak ok Upraveno 9. listopadu 2016 uživatelem Frostie
tenge Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Tak já s tím najedu tak 10-15tis. ročně...takže těch 10-12l co se tak nějak píše, si myslím, že není takový problém. Spíš mě zajímala reálná výdrž..ten kus co mám dohodnutý má naběháno cca 250k, takže váhám
busdriver Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 (upraveno) Nevíte náhodou jak jsou na tom benzínové motory od Volva? konkrétně 3,2 175kw r.2008? Mám ho v S80 + teda lpg. Ve městě, když má člověk lehkou nohu, tak kolem těch 12ti, když nemá lehkou nohu, tak cca do 15ti. Dálnice 8-12, podle rychlosti. Nevím na co konkrétně se ptáš, kdyžtak mi pošli SZ. Kromě nějakejch předepsanejch servisních úkonů jsem zatím nic neřešil. Ještě co mě teda napadá, že to nejni žádnej závodník, nemá turbo.. zas se tam nemá úplně moc co vysypat. V mým případě najeto cca 240tkm. Upraveno 9. listopadu 2016 uživatelem busdriver
African Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Novozélanďané mají styl a mrkejte na tu značku, pecka :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 tak to je doladěný na maximum,paráda Afri
Josef01 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Best Guy Friend jo tomu rozumím
African Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Vystoupil starší pár, kolem šedesátky, mysleli to upřímně, super :-)
Melly Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Nedávno jsme fotili mého oře pro Nokian Tyres, tak se pochlubím i zde Později bude i noční edice a akční na sněhu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VasekN Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Best Guy Friend jo tomu rozumím Moje generace má BGF zafixováno jako big fucking gun :-) Doom a Doom2 :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se