Lion Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 (upraveno) Podle me to umi vsichni "velci" vyrobci s reproduktorama apod. kdybys po tom hodne toužil Upraveno 13. listopadu 2016 uživatelem Lion
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Josef testovací jezdec benze toto nezná?! Svět se mění
MadButcher Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Pro ty co jezdi Toyotama a hlavne terennima - kouknete jestli vam to nahodou nerezne rovnou pod zadkem http://auto.idnes.cz/toyota-koroze-0fu-/automoto.aspx?c=A161114_113907_automoto_fdv
CEGY Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Tyhle toyoty tady skoro nejezdí.
MadButcher Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Tyhle mozna zrovna ne, ale ty co tady jezdi jsou urcite kvalitnejsi? Nebo se to provali az za chvili, ze jsou na tom stejne jako ty americke? Sakra, to je ale poradny zarez - 85 miliard Kc! To nechapu ze se jim vubec neco vyplati vyvijet, vyrabet a prodavat kdyz pak prijde takovahle pecka.
DavidLC Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Tak ono železo obecně rezne a někdy i koroduje, ale zrovna z japonců je Toyota ta méně průšvihová. Ty co jezdí tady jsou origo japonské (teda většina) a ty snad jsou trochu lepší, než "spotřebák" vyrobený v US.Ale po VW Toyota , někde jsem četl že i Audi, pěkně to amíci kosej....
Lamiczka Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Někdy z toho mám trochu dojem, že nějak ty jejich domácí značky pozvednout z popela musí...
tmoris Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Tak jsem objednal Alhambru a k memu prekvapeni k autu ve vybave neni klic na kola. Jsem zvykly u hlinikacu pri vymene kol dotahovat srouby po cca 30-50km, ale tady mi prodejce tvrdil, ze to neni treba, ze jsou tam nejake srouby co se samy dotahuji jizdou. Je/neni to kec? Jak to resite u svych Vw/Seat/Skoda kde neni klic ve vybave?
blackhead Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Tak jsem objednal Alhambru a k memu prekvapeni k autu ve vybave neni klic na kola. Jsem zvykly u hlinikacu pri vymene kol dotahovat srouby po cca 30-50km, ale tady mi prodejce tvrdil, ze to neni treba, ze jsou tam nejake srouby co se samy dotahuji jizdou. Je/neni to kec? Jak to resite u svych Vw/Seat/Skoda kde neni klic ve vybave?Já to nikdy neřešil ... Sent from my iPad using Tapatalk
tmoris Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Já to nikdy neřešil ... Sent from my iPad using TapatalkVzdy kdyz kola dotahuju, tak je co dotahnout, tzn neni to uplne utazene po tech treba 30km..
hedonista Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Pokud nemáš rezervu, není ve výbavě ani klíč a hever. Pokud si rezervu nakonfiguruješ, je tam obojí.
JR_2010 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Tak jsem objednal Alhambru a k memu prekvapeni k autu ve vybave neni klic na kola. Jsem zvykly u hlinikacu pri vymene kol dotahovat srouby po cca 30-50km, ale tady mi prodejce tvrdil, ze to neni treba, ze jsou tam nejake srouby co se samy dotahuji jizdou. Je/neni to kec? Jak to resite u svych Vw/Seat/Skoda kde neni klic ve vybave?Je to kec, žádný šrouby se nedotahují jízdou Vzdy kdyz kola dotahuju, tak je co dotahnout, tzn neni to uplne utazene po tech treba 30km..Kola se dotahují jak ve výrobě, tak v servisech na "moment", to znamená, že vždycky je dokážeš ještě dotáhnout nějakou pákou, ale riskuješ, že je potom nepovolíš a budeš na tom, nejlépe v noci a za deště, skákat jako pytlík, zničíš si v lepším případě boty, v horším záda.
blackhead Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Je to kec, žádný šrouby se nedotahují jízdou Kola se dotahují jak ve výrobě, tak v servisech na "moment", to znamená, že vždycky je dokážeš ještě dotáhnout nějakou pákou, ale riskuješ, že je potom nepovolíš a budeš na tom, nejlépe v noci a za deště, skákat jako pytlík, zničíš si v lepším případě boty, v horším záda.No, mě jednou na Mondeu nepomohlo ani to a musel sem si půjčit od starousedlíka gumovou palici abych to sundal . Sent from my iPad using Tapatalk
skalis Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 (upraveno) Ja po prezuti kola nikdy nedotahoval a zadny problem. V servisu maji momentak. EDIT: Pred lety jsem jel s brachou starym favoritem a pichli jsme. Tak jsme to odstavili vedle silnice, brachova pritelkyne sedela na miste ridice a stala na brzde (nefungovala rucka) a bracha se svymi tehdejsimi 100 kg zive vahy skakal na pace, aby povolil stary zarezly srouby . Upraveno 16. listopadu 2016 uživatelem skalis
zbuddy Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 A to jste měli štěstí, že nezlomil klíč. Já takto rozlomil originál klíč Škoda.
mondeo2 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 gde jsou ty doby kdy se neměnili letní za zimní a já po móc dlouhé době musel ohřát na své Š 120 GLS matice autogenem abych je mohl povolit protože jsem chtěl nazout funglovky............................
tmoris Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Pokud nemáš rezervu, není ve výbavě ani klíč a hever. Pokud si rezervu nakonfiguruješ, je tam obojí.Nakonfigurovat nesla
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se