Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle mozna zrovna ne, ale ty co tady jezdi jsou urcite kvalitnejsi? Nebo se to provali az za chvili, ze jsou na tom stejne jako ty americke?

Sakra, to je ale poradny zarez - 85 miliard Kc! To nechapu ze se jim vubec neco vyplati vyvijet, vyrabet a prodavat kdyz pak prijde takovahle pecka.

Odesláno

Tak ono železo obecně rezne a někdy i koroduje, ale zrovna z japonců je Toyota ta méně průšvihová. Ty co jezdí tady jsou origo japonské (teda většina) a ty snad jsou trochu lepší, než "spotřebák" vyrobený v US.

Ale po VW Toyota , někde jsem četl že i Audi, pěkně to amíci kosej....

Odesláno

Tak jsem objednal Alhambru a k memu prekvapeni k autu ve vybave neni klic na kola. Jsem zvykly u hlinikacu pri vymene kol dotahovat srouby po cca 30-50km, ale tady mi prodejce tvrdil, ze to neni treba, ze jsou tam nejake srouby co se samy dotahuji jizdou.

Je/neni to kec? Jak to resite u svych Vw/Seat/Skoda kde neni klic ve vybave?

Odesláno

Tak jsem objednal Alhambru a k memu prekvapeni k autu ve vybave neni klic na kola. Jsem zvykly u hlinikacu pri vymene kol dotahovat srouby po cca 30-50km, ale tady mi prodejce tvrdil, ze to neni treba, ze jsou tam nejake srouby co se samy dotahuji jizdou.

Já to nikdy neřešil ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Je to kec, žádný šrouby se nedotahují jízdou

Vzdy kdyz kola dotahuju, tak je co dotahnout, tzn neni to uplne utazene po tech treba 30km..

Kola se dotahují jak ve výrobě, tak v servisech na "moment", to znamená, že vždycky je dokážeš ještě dotáhnout nějakou pákou, ale riskuješ, že je potom nepovolíš a budeš na tom, nejlépe v noci a za deště, skákat jako pytlík, zničíš si v lepším případě boty, v horším záda. 

Odesláno

Je to kec, žádný šrouby se nedotahují jízdou

Kola se dotahují jak ve výrobě, tak v servisech na "moment", to znamená, že vždycky je dokážeš ještě dotáhnout nějakou pákou, ale riskuješ, že je potom nepovolíš a budeš na tom, nejlépe v noci a za deště, skákat jako pytlík, zničíš si v lepším případě boty, v horším záda.

No, mě jednou na Mondeu nepomohlo ani to a musel sem si půjčit od starousedlíka gumovou palici abych to sundal :).

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Ja po prezuti kola nikdy nedotahoval a zadny problem. V servisu maji momentak.

EDIT: Pred lety jsem jel s brachou starym favoritem a pichli jsme. Tak jsme to odstavili vedle silnice, brachova pritelkyne sedela na miste ridice a stala na brzde (nefungovala rucka) a bracha se svymi tehdejsimi 100 kg zive vahy skakal na pace, aby povolil stary zarezly srouby :).

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

A to jste měli štěstí, že nezlomil klíč. Já takto rozlomil originál klíč Škoda. 

Odesláno

gde jsou ty doby kdy se neměnili letní za zimní a já po móc dlouhé době musel ohřát na své Š 120 GLS matice autogenem abych je mohl povolit protože jsem chtěl nazout funglovky............................ :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...