Sphinxx Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 z boku uz je to lepsi ? ;-)Je to atypický fešák, zdá se mi to nebo je kapota přizvedlá? Jinak v tomhle počasí to musí být adrenalinová jízda .
radek123 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 (upraveno) je to zvrchu cely laminatovy a spasovani jednotliivych dilu je obcas dost strasidelny a adrenalin to je za jakehokoliv pocasi ... tezko se to s necim srovnava a to sem jezdil s kdecim .. Upraveno 3. února 2017 uživatelem radek123
Návštěvník Jagman Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Viper sem vzdy chtel takovej voholenej nakladak jakej mas rok? Je to jeste ten s pasy ve dverich?
Liqid Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Ta fuka na prst kolem světla je normální?
Sphinxx Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Právě na tu "fuku" jsem se ptal . Ale jinak je to pěkné, neokoukané auto na ty roky .
martin.L Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Nepletes si Cayman/Cayene?Nepletiem..cayene som dojazdil min.rok, to sa dalo v triede suv este ok. Cayman je otrasne auto.Ked už porsche,tak carreru a nie tento nepodarok,.. to bolo aj v prvej 10tke, naskaredsie auto v nejakom hlasovaní..
radek123 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Viper sem vzdy chtel takovej voholenej nakladak jakej mas rok? Je to jeste ten s pasy ve dverich? 93, pasy ve dverich, vejfuky bokem, dvere bez klik a oken ... Ta fuka na prst kolem světla je normální?v podstate jo ... videl sem jich 5 a na kazdem kapota nekde nelicovala ale je to v planu nejak doladit ... hned po vymene gum
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 To ale jako Hyundai fakt vypadá takovej ten model Coupe nebo jak se jmenoval :-)Tenhle ? :-)
Pavelpu27 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Nepletiem..cayene som dojazdil min.rok, to sa dalo v triede suv este ok. Cayman je otrasne auto.Ked už porsche,tak carreru a nie tento nepodarok,.. to bolo aj v prvej 10tke, naskaredsie auto v nejakom hlasovaní..Chápu, že vkus je subjektivní, ale označit cayman za hnusné auto? To snad ne. Zvlášť poslední generace se podle mě fakt povedla. Navíc je řidičsky naprosto fenomenální. Myslím, že tady je dost lidí, co Porsche znají dokonale a pochybuju, že by Caymana někdo označil za hnusné, a už vůbec ne za špatné auto.
Michal83 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Chápu, že vkus je subjektivní, ale označit cayman za hnusné auto? To snad ne. Zvlášť poslední generace se podle mě fakt povedla. Navíc je řidičsky naprosto fenomenální. Myslím, že tady je dost lidí, co Porsche znají dokonale a pochybuju, že by Caymana někdo označil za hnusné, a už vůbec ne za špatné auto.Jj za mě naprostý souhlas!!
pjanek Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 (upraveno) Odpočítávám příchod jara Upraveno 3. února 2017 uživatelem pjanek
gas Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Nepletiem..cayene som dojazdil min.rok, to sa dalo v triede suv este ok. Cayman je otrasne auto.Ked už porsche,tak carreru a nie tento nepodarok,.. to bolo aj v prvej 10tke, naskaredsie auto v nejakom hlasovaní..Vystupuješ tady jako arogantní ko.kot, ale mně je jedno, o řízení víš evidentně howno, takže není důvod na podobné výkřiky reagovat. Jazdi si na svojom cayenu a triko si běž honit někam dál na východ
eskimak Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Nepletiem..cayene som dojazdil min.rok, to sa dalo v triede suv este ok. Cayman je otrasne auto.Ked už porsche,tak carreru a nie tento nepodarok,.. to bolo aj v prvej 10tke, naskaredsie auto v nejakom hlasovaní..Bud si si to pomylil s nejakou Daciou alebo si to prehnal s psychotropnymi latkami. Cayman otrasne auto??? Ntvl, ne-u-ve-ri-tel-ne-e.
Návštěvník enrico156 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 A co přesně se ti na řízení Caymana zdálo otřesný?
tommas4 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Ta fuka na prst kolem světla je normální? Právě na tu "fuku" jsem se ptal . Ale jinak je to pěkné, neokoukané auto na ty roky .Fuga, pánové, fuga. Z italštiny pokud se nemýlím. Fúká akorát větr.
radek123 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 "fuga" to maji bratia slovaci ne ?tady se ta fuka bezne pouziva jako ve smyslu nejake mezery (vychodni cechy )
VasekN Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Takovej povyk kvůli těm Porsche a přitom vypadaj všechny stejně, akorát jeden model má 5 dveří a jeden je SUV :-) Mně se líbí skoro všechny jejich modely. Úplně nejvíc takové ty hodně staré :-)
wave ceptor Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 "fuga" to maji bratia slovaci ne ?tady se ta fuka bezne pouziva jako ve smyslu nejake mezery (vychodni cechy )FUGA.
Michal83 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 A takto mazlík odjíždí k majiteli po perfektně odvedené práci :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se