Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mechac: Já mám nějaký z eBaye, ale eště dokoupim... dneska jsem pořídil kartáč na kola, sadu štětců od Meguiars :D.

Jinak jsem dneska úspěšně vyměnil ve Stařeně motorek zámku dveří. Cejtím se jako pán světa :). I když mi v první minutě demontáře do útrob dveří spadnul imbus a já ho pak půl hodiny lovil :D :D.

Zájemci o život Stařeny můžou sledovat její osudy na http://www.m5e39.cz

attachicon.gifzamek_prahy_tesneni.jpg

Uplně se mi vybavuje jak jsem měnil motorek na stahovaní oken u fabie. A už jsem měl vše přidělané a imbusak mi spadl do dveří. Jelikož to nešlo vyndat jinak musel jsem opět sundat okno a celé to rozdělat. Jinak dobra prace a děkuji za stranky

Odesláno

Pěkně si s tím hraješ...je to krasavec...jen mi trochu chybí nějaké fotky přední části...plánuješ nějaký zákrok na světlech...čistění, novou optiku nebo něco? :)

Odesláno (upraveno)

Pěkně si s tím hraješ...je to krasavec...jen mi trochu chybí nějaké fotky přední části...plánuješ nějaký zákrok na světlech...čistění, novou optiku nebo něco? :)

Zepredu se blbe foti :).

Svetla mam novy, vpredu i vzadu :).

Edit - obrazek

48689c17d52e5e36fadb99cc350f05fd.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)

asi v uživateli :lol2:

vole :D :D si to dela co chce...

KoFOLo, krásný to mas....

Afri, já doufám, že nebudu...zatim mě hodně baví...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Mechac: Já mám nějaký z eBaye, ale eště dokoupim... dneska jsem pořídil kartáč na kola, sadu štětců od Meguiars :D.

Jinak jsem dneska úspěšně vyměnil ve Stařeně motorek zámku dveří. Cejtím se jako pán světa :). I když mi v první minutě demontáře do útrob dveří spadnul imbus a já ho pak půl hodiny lovil :D :D.

Zájemci o život Stařeny můžou sledovat její osudy na http://www.m5e39.cz

attachicon.gifzamek_prahy_tesneni.jpg

Vidím že se bavíš. Jsi mi připoměl moji poslední akci, výměnu šibru... :)

Odesláno

Nemate nekdo tip na dodelvane senzory, ktere pujdou lehce pridelat a zase odstranit? Nechci nic, kde by bylo potreba vrtat do karoserie. Predstavuju si nalepovaci kamerku ala serial navstevnici. Na druhe strane naopak neco, co nebude v interieru videt. Asi by stacilo obyc cidlo s nejakym dobijenim pres USB a bezdratove dat signal do pipaku schovaneho nekde po palubkou (na baterku, nechci nic pripojovat nebo rozvadet po aute). Dela se neco takoveho? Nejak se mi to nedari vygooglit.

Odesláno

Kogana mame v obytnaku. Funguje super, ale je to obrovsky hovado. Navic do ty kamery vede napajeni. Chtel bych neco decentniho, ale podle me se nic takoveho asi ani nedela.

Odesláno

Dik za navod! Jsem teda z toho jezdeni vlevo a v uzkejch ulicich trochu vyklepanej, ze bych spis potreboval cudlik co to auto nejak zmensi ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...