Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jojo to znam, pred mesicem a pul mne ten pekac nechal v chorvatsku, ted nastesti jen v cechach - vytekl olej z prevodovky. I tak rodina zpruzela, deti zkazeny vylet , cekani 3h na odtah :( jde to z domu , hnuj jeden.

8c92f19c79cce34fcf408e6078081d57.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

čím bude nahrazena?

Odesláno

čím bude nahrazena?

Joo tak to je hodně zapeklitá otázka.

Vůbec nevím vzal jsem passata na operák prozatím než mi něco padne do oka.

Odesláno

Joo tak to je hodně zapeklitá otázka.

Vůbec nevím vzal jsem passata na operák prozatím než mi něco padne do oka.

Teď jsem koukal na novou 5er...vypadá to že BMW je po 10 letech konečně probralo a začalo zas vyrábět fajn auta. Nejen že je to hezký, ale i celkem hezky vyrobený.

Odesláno (upraveno)

Strašně mne mrzí že jsem nekoupil 2.5 16v když byly za pár korun. Dneska je to nesmysl. Ja měl 1.8 na stejných kanáldeklech jako vicomt :)

Upraveno uživatelem matous
Odesláno

Tak pridám aj ja niečo o mojom povozeníčku. Ja som prešiel cez skoro všetko možné. Najdlhšie mi vydržal Touareg. Toho nakoniec odo mňa vydrankal môj ITčkár, tak som bol nútený kúpiť niečo iné. A nakoľko som sa dostal do stavu že ma nebaví vyberať auto, a je mi to všetko jedno, tak som šiel do Škodovky a spýtal sa, akého Supa majú skladom. Takže teraz jazdím na Superb kombi, biela metla. Každý si ho v okolí chválil, vynášal ho do nebies, tak som ho chcel vyskúšať. Ale neviem, neviem, či ostane dlho....

Odesláno

Jsem netušil jak těžké je koupit nové auto. U ojetiny je to lehčí. Něco člověku padne do oka a není co váhat.

Asi hodně když ho kupuješ už rok :-)

Odesláno

Asi hodně když ho kupuješ už rok :-)

Jelikož jsem nakonec potřeboval nechat doma 2. auto, tak jsem to vyřešil dočasně golfem na operativní leasing. Bohužel jenom na rok, takže teď to musím řešit znova. Čas tlačí a já furt nevím co chci. Respektive vím, ale rozum mi do toho furt kecá.

Odesláno

Chalani čo hovoríte na Hyundai ioniq? Dnes som to okukoval a musím uznať že vydarené auto aj po dizajnovej stránke. Vozili ste sa v tom niekto?

Nevím jakou image si Hyundai vybudoval na Slovensku, ale tady bych ani za nic nechtěl být viděn za volantem Hjondé

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...