Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak moc blbej napad je, kupovat Mini Cooper S za 130 tis? Zatim se jen divam co si poridit na cestu do prace cca 4km a mit to jako vikendovku.

Napad je to vybornej. Co te ale taky v horsim pripade muze cekat, ze do toho dalsich 130 budes muset nasypat, aby jsi vubec do prace dojel.

Odesláno

Jsem si vcera procital Mini Cooper forum. Clovek musi pocitat s tim, ze kupuje cca 13 let stare auto a tech veci co se na tom pokazi je hodne a do toho urcite jit nechci. By se mi i libila Fiesta ST ta by byla za stejne penize a asi i mene poruchova, jenze vsechny tyto auta jsou vylitane a to je pak radost opravovat.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To je masakr ten typeR. Sileny a krasny zaroven. Fakt dobry ;-))

Konecne nejaky auto vypada stejne zepredu i zezadu.

Odesláno

Type R je naprostá bomba, mě se líbí i designově. Jasně je to šílenost, ale k takovému auto to prostě patří. Navíc za to mega dostane člověk stroj, který s přehledem natře většinu ostatní produkce a i spoustu papírově zdánlivě lepších. Todle se Hondě fakt povedlo a daleko převyšuje konkurenci.

Odesláno

Ve skupině Apple, celkem předvídatelné.  :) Další kousek X se tam pravděpodobně nevejde, ne? Jinak skvělý výběr. Jsem zvědavý na Tvé srovnání. 

Odesláno

Type R je naprostá bomba, mě se líbí i designově. Jasně je to šílenost, ale k takovému auto to prostě patří. Navíc za to mega dostane člověk stroj, který s přehledem natře většinu ostatní produkce a i spoustu papírově zdánlivě lepších. Todle se Hondě fakt povedlo a daleko převyšuje konkurenci.

V tom bych se stydel jezdit :-))) Interier Meganu RS je proti tomu lahoda :-))

Odesláno (upraveno)

Krasna S80, naozaj. Raz tu na fore niekto pustal paradnu S80, uz to bude nejaky ten rok. Velmi som mal vtedy tazke spanie... . Ta 4.4. je sice (edit) nie nahlepsi V8 motor aky na svete jazdi, ale V8 je V8, dnes by som uz nevahal.

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno (upraveno)

3.2 V6 moc nejede a žere. Spolehlivost ale prej dobrá.

T6 jede o moc líp jak 3.2, žere o litr-dva navíc (takže žádná trága). Složitější motor, bi-turbo, takže větší šance na průser.

V8 je V8. Jede jaxviňa, žere trávu kolem silnice. Na spolehlivost jsem neslyšel/nečetl extra negativa. Jako se všim, servis-servis-servis.

To se spíš ve Volvu posere elektronika, nebo Geartronic, pokud se někdo nedržel (psaných i nepsaných) intervalů na výměnu a servis.

Sem zastánce rčení, když do pekla tak na pořádný kobyle :D

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...