Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Českém ráji...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dlouho jsem váhal, jestli si ji pořídit jako daily-car. Bál jsem se trochu toho plátna v zimě, trochu toho, že praktičnosti moc nepobrala... No zatím to tak provozuji 5. měsíc, najeto něco kolem 7 tkm a vypadá to, že všechny obavy vyvráceny. :-)

Odesláno (upraveno)

Parada, vitej v klubu homoklad a kaderniku. :)

Ja upgradoval NBcko za silnejsi NCcko se svorem a naproste nadseni. Ted jsem na dovce a nemuzu se dockat zpatky domu. :)

A palec nahoru, jestli to mas jako jedine daily.

Jak se rika, par zim si pojezdis a pak Mazdu vymetes z garaze. :D

V jake jsi kupoval konfiguraci? Posli foto interieru, taky jsem po ND pokukoval na leasing, ale to uz by me fakt vyrazila ta moje z domova, kdyz jeste nesplacena hypo...

Upraveno uživatelem uff
Odesláno

Vzal jsem ji v plné - Revolution Top. Chtěl jsem Bilstein a Recara, takže jiná možnost v podstatě nebyla. A tím, že jezdím denně, tak nakonec ocením i blbiny jako hlídání mrtvého úhlu apod. A za to, že mě každé ráno baví cesta do práce, jsem ochoten klidně přijmout členství v klubu homoklád a kadeřníků :-)

Ta NC vypadá taky moc dobře...

Odesláno

Lofas: Idealni volba v plny, jak krotis samosvor?

Sibir: Souhlas se 124kou, ale jel jsi s ni? Za me to Italove podelali. Mozna ve variante Abarth, ale tu jsem nejel...

Odesláno

Asi tak, jednak 124 vypada hrozne a v testech ji moc nechvalili...

No, záleží na tom, jaký testy jsi viděl a četl. Miata a "Fiata" jsou sice sourozenci, ale poměrně rozdílná auta. Já bych asi volil 124, na moje požadavky by mi asi vyhovovala víc.

Odesláno

Dlouho jsem váhal, jestli si ji pořídit jako daily-car. Bál jsem se trochu toho plátna v zimě, trochu toho, že praktičnosti moc nepobrala... No zatím to tak provozuji 5. měsíc, najeto něco kolem 7 tkm a vypadá to, že všechny obavy vyvráceny. :-)

Tak 7 tis. km za 5 měsíců není žádnej nájezd. To se asi dá. Třeba při mejch 50 tis. za rok si to neumím představit :-)

Odesláno

Sem tě před hodinou potkal na cestě:) Moc hezké vozítko!

Odesláno

uff: je s tím sranda, hlavně v zimě, když trochu nasypalo nebo bylo oslizlo... žena s tím přes zimu moc jezdit nechtěla  :lol2:

VasekN: no jasně, při nájezdu 50 tkm ročně to je trochu něco jiného. Kdybych měl dávat 3x týdne Praha-Ostrava a zpět, tak bych se na to asi taky vykašlal a šel úplně jinam. Ale dojíždím do práce 15 km po okresce + nějaké ty popojížďky, služebka zřídka a pak už jenom ježdění pro radost  :)

Odesláno

uff: je s tím sranda, hlavně v zimě, když trochu nasypalo nebo bylo oslizlo... žena s tím přes zimu moc jezdit nechtěla :lol2:

VasekN: no jasně, při nájezdu 50 tkm ročně to je trochu něco jiného. Kdybych měl dávat 3x týdne Praha-Ostrava a zpět, tak bych se na to asi taky vykašlal a šel úplně jinam. Ale dojíždím do práce 15 km po okresce + nějaké ty popojížďky, služebka zřídka a pak už jenom ježdění pro radost :)

Já mám pro radost Z4ku, ale jezdím jen když je hezky :-) Bál bych se, že mi to přes zimu zrezne :-)

Odesláno

Moje NC je na tom s antikorozni ochranou stejne blne jako predchozi NB nebo tchanova ex-sestka. Uvidime co ND...

Kazdopadne za to stoji.

Ty gumy velky zklamani, desne drzej, cekal jsem od nich vetsi drifty. Spis se sklouznu na zimacich...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...