Maxmillian Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Bud je ten olej zhavy tema ted na konci leta nebo musel na obede v Hectoru bejt nekdo odsud ;-)
dawe009 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Jako několikadenní mailování a ochota jet 100 km tam a 100 km zpátky (v případě Ostravy) by mi asi za ušetřenou dvojku nestála. Za cestu k "lepšímu" servisu ano, ale kvůli oleje takovej vopruz? No jako jestli je to z principu, tak ok. Zase je fajn, že někdo dělá věci "jen" z principu - a to myslím vážně, není to ironie.
moco Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 (upraveno) Jako několikadenní mailování a ochota jet 100 km tam a 100 km zpátky (v případě Ostravy) by mi asi za ušetřenou dvojku nestála. Za cestu k "lepšímu" servisu ano, ale kvůli oleje takovej vopruz? No jako jestli je to z principu, tak ok. Zase je fajn, že někdo dělá věci "jen" z principu - a to myslím vážně, není to ironie.Kdyby to bylo v Ostravě, tak tam jezdím pravidelně, takže jen kvůli oleje bych takhle necestovat...byl by to úkon při cestě Menim co 15tkm (i dříve) a 5l kanystr kvalitního oleje A3/B3 mě vyjde na 770kč a to mi skoro litr ještě zbyde do ?rezervy? Upraveno 29. srpna 2018 uživatelem moco
Peta-Biker Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 A kdyz jsi kupoval auto u Toma, tak proc to neresis pres nej?
moco Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 (upraveno) A kdyz jsi kupoval auto u Toma, tak proc to neresis pres nej?Ja u nej nekupoval a cestu kolem nej nemám Upraveno 29. srpna 2018 uživatelem moco
PepaSFI Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Pravdou je, že řešíte kokotiny. Každý z Vás dělá nějakou profesi, vzhledem k praxi a zkušenostem máte určitou odměnu a věřte že je v česku člověk co ji dělá buď stejně nebo líp a za nižší odměnu. Taky by Vám mohl říct šéf, že ti nedá 250 na hodinu, že v jiné firmě to dělají za 180 na hodinu. Prostě chceš nechceš, v záruce neremcám, po záruce sám, nebo v AD se svým. Měním vždy 2x v jednom LL intervalu a tsky si kladu otázku proč někdo jezdí na olej 33tkm.... Třeba u koncernového motoru 4-5 litrů oleje + filtr Mann vyjde na cca 1800 kč včetně výměny ( neautorizák ). A lidi dál huntují své auto jen pro ušetřenou tuto směšnou částku.Omyl! Lidi si nehuntujou své auto. Oni je huntujou druhému nebo třetímu majiteli, to už to bude mít dávno po záruce a starosti třetích majitelů nikoho nezajímají.
Peta-Biker Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Ja u nej nekupoval a cestu kolem nej nemámSorry, ja myslel, ze Golfa mas pres nej.
Porsche_911 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Omyl! Lidi si nehuntujou své auto. Oni je huntujou druhému nebo třetímu majiteli, to už to bude mít dávno po záruce a starosti třetích majitelů nikoho nezajímají.Jo, to jsi vystihl přesně.
moco Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Sorry, ja myslel, ze Golfa mas pres nej. Dal mi impuls i to se počítá a jsem mu hluboce vděčný
M3maniac Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Omyl! Lidi si nehuntujou své auto. Oni je huntujou druhému nebo třetímu majiteli, to už to bude mít dávno po záruce a starosti třetích majitelů nikoho nezajímají.Super Pepíku, jen já jsem kokot, který se k autu chová i v záruce lidsky. Takové prodejce svých vymazlených vozů v top stavu co mění olej jednou za 33tkm mám nejradeji. Studený motor? neva, plnej plyn, za dva roky to stejně prodám :-)
dawe009 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2018 Já se tedy ke svým autům chovám taky hezky, i když mám každé maximálně rok. Ne proto, ze bych myslel na někoho, kdo ho bude mít potom, ale protože se chovam hezky ke všem ?strojům? co mám. Od hodinek po auta. To, ze se někdo o auto dobře stará pak taky většinou znamená, ze ho dobře prodá. U auta, u kterého se jezdilo 8 let na stejný olej, bude asi prodej dost obtížný. Nicméně brát si za zodpovědnost to, jak se s tím bude jezdit třetímu majiteli, to mi přijde už trochu úlet. Já jsem za to dal plnou palici, je to moje auto a mužu si s nim snad jezdit jak chci. Žádnou zodpovědnost vůči příštím majitelům fakt necítím. Když se k tomu budu chovat jako prase, budu to prodávat dlouho a za málo. To je ten trest, ale je to jen moje věc. Když pak někdo obejde udržované auto obloukem kvůli vyšší ceně a koupí si hujdu, může si za to dost sám.
honzyk Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Nejezdím tím, jen se mi to moc líbilo na Náplavce a teď po té Porsche náloži se mi nechce plevelit petrolhead vlákno střední třídou :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Vypada to hodne dobre. Ale predpokladam, ze co se tyka benzinu, tak to konci na 1.6?
Frostie Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Vypada to hodne dobre. Ale predpokladam, ze co se tyka benzinu, tak to konci na 1.6?přesně tak, ve dvou naladěních 180 a 225 PS a pak 1.5 a 2.0 HDi ve 3 výkonech... 130 / 163 / 177 PS
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Tak vykonove v pohode, ale z toho pezotiho turba mam proste obavy. V tomhle jsem ze stare skoly, takze v teto tride u me vede mazda 6 bud 2.0 nebo radsi 2.5. Tata si koupil cx-3 s 2.0 benzin a na tak male auto to lita dost dobre
Maxel Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Souhlas. Stejně tak rencek v talismanu to zabíjí stropem na šesnáctistovce ; a jednaosmička to nijak extra nelepší. Jak se mi (oba) líbí, tohle bych musel dlouho kousat. Když opustim myšlenku šesti válců, a že by jim oběma slušely, aspoň ty dva litry na vrcholu kdyby daly.
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Tak vykonove v pohode, ale z toho pezotiho turba mam proste obavy. V tomhle jsem ze stare skoly, takze v teto tride u me vede mazda 6 bud 2.0 nebo radsi 2.5.Tata si koupil cx-3 s 2.0 benzin a na tak male auto to lita dost dobre Svět se v prdel obrací, jestli je ta 2.5 v Mazdě teďka nějaká modla - kdyť to s tím automatem je úplně sterilní auto pro rádobyrychlýho důchodce a nevidím žádnej rozdíl mezi ní a čímkoli voturbeným se stejným výkonem.
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 (upraveno) Svet se v prdel obraci, kdyz vrcholovy benzin ve stredni tride je oturbena jednasestka. V te mazde je k tomu vsemu jeste dobre rizeni a skvely podvozek. Motor jako takovy mozna nevynika, ale celkovy projev auta se mi moc libi. Vem si, ze se bavime o mainstreamu. Pokud jsi zvyklej na premiovou tridu, tak chapu, ze te to extra neoslnilo. Upraveno 1. září 2018 uživatelem AndyAaron
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se