Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Dlouho jsem vahal, jestli prispivat, ale novej prirustek to rozhodl za me. Po oranzade a modrakovi jsem presedlal na 4x4...

To Subaru mi bylo nějaké povědomé a až když jsem se podíval na fotku pořádně, tak mi to došlo, viděl jsem ho u Lenera :)

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem byl měnit olej u AD, ale neměli tam při sobotě elektrikáře, aby mi odpověděl, takže se doptám telefonicky nebo mailem přímo u AD, chtěl jsem to právě udělat při jednom, když jsem tam byl už měnit olej....takhle to nechám na další pravidelný servis, jen kvůli světlům se mi tam nechce. Co jsem tak průběžně načetl, tak by to mělo jít.

Díky

U AD bude záležet spíš na ochotě jednotlivce, protože oficiálně zásah do SW auta AD dělat nebude chtít. Taky asi záleží jaký zásah, světla možná ještě ano.

Já jsem to dlouho zvažoval, v klasické záruce to už nemám, ale koupil jsem to pojištění motoru, převodovky atd na jeden rok.

Šlo mi hlavně o deaktivaci Start Stopu. Tak jsem zajel do dílny a nechal to vypnout. Rovnou proběhla i aktivace pár drobností, jako právě ty světla, případné zatažení okének při parkování a dešti, Comming/Leaving home jsem měl, ale nechtěl jsem aby svítil na tu chvíli xenonama a tak jsem to nechal přepnout na ledky s mlhovkama (což má ale jednu chybu, že Comming Home se stejně aktivuje před vystoupením z auta bliknutím a to pochopitelně xenonama, takže bych chtěl ještě aby to byl ten bezobslužný Comming Home)  Pak aktivace alarmu při otvírání dveří zevnitř po zamčení auta atd.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já si do Forda pořídil takovej programátor řídící jednotky a když sem si hrál se sáním, tak se po nastartování děly strašný věci s motorem, to sem měl bobky. Tak sem to vrátil a zas úplná diskotéka na přístrojovce, to mě polejvalo trošku horko. Ale nakonec OK, jen sem teď změnil nastavení omezovače votáček. :D

Odkaz ke komentáři

Já si do Forda pořídil takovej programátor řídící jednotky a když sem si hrál se sáním, tak se po nastartování děly strašný věci s motorem, to sem měl bobky. Tak sem to vrátil a zas úplná diskotéka na přístrojovce, to mě polejvalo trošku horko. Ale nakonec OK, jen sem teď změnil nastavení omezovače votáček. :D

na nizsi otacky?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Zmizík: Já zrovna včera koukal na takový ty OBD2 krabičky, ale právě za tyhle infarktovky mi to asi nestojí, navíc vlastně už nic dalšího nechci měnit. Jen by mě zajímala ta "přímá reakce na plynový pedál" :-) ale ne, se*u na to.

Hele to mám taky ale ještě sem se neodvážil to nainstalovat, resp. se nějak furt nemůžu zkroutit do toho prostoru u pedálů abych to tam vrznul do nějakýho konektoru nebo co.

Odkaz ke komentáři

Já tohle dělal přes aplikaci carista, spáruje se to s OBD2 krabičkou s bt a mobilem. Tam si pak jen pozapínáš, co chceš, apka tě nenechá dělat nic, co by ohrozilo auto.

Vyšlo to na tři stovky a hodinku času.

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři

Na aute co je nad tvojim prispevkom mam Pilot Sport 4, bez S. Mne vyhovuju velmi, dobre drzia aj vedu. Ale neviem moc posudit spravanie za mokra, vtedy jazdim inym autom.

Ja by som to nekombinoval. Ak mas vzadu PS4S, tak ich daj aj dopredu.  BTW, ake auto ??

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...