varjag Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Presne, znam jednu w211 s pul mega, bez vetsich investic ;-) Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem varjag
fijo Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Ono strašně záleží jak se k tem autům chovají majitelé. Já o 210 taky nemám nějaký valný mínění, to že se mi zrovna tyhle auta nesypou je asi zázrak, protože mě jinak nic nevydrží. Oproti 124 je to skok do tmy, třeba slabá antikorozní ochrana je do nebe volající. Defakto každá 210 je zrezla a to i ty garazovany. Pokud se ale člověk k tomu autu nějak chova, tak se prodlužuje životnost, to je snad každýmu jasný. Já třeba měním olej po 15ti tis. kilometrech a neříkám všude jak je mercedes na hovnvo, když jsem ho koupil z nemecka a po 10tis. kilometrech začal vrzat interiér a tlumiče volaj o pomoc, přitom jezdim nejčastěji kostičky v centru.
DavidLC Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Správně, "Není hvězda, není jízda"
Masák80 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Ty kráso, to to musí bejt pecka!!! :-)Palec hore ;-)
Masák80 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Ja som v lete zakúpil takúto víkendovku. 210kw, 8V, 1040 kg ďalšie specky na požiadanie, ale toto asi stačí Pardon, reakce byla na tuhle oranžádu.
actionman1 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Tak to se ti nedivim! Je pekna a Mtech tomu slusi. Ja to mam tak, ze chromak se mi libi jen kupe s paketem, jinak radeji plastak. Ten sice nevypada tak elegantne, ale zase uz ma nektere veci vychytanejsi (napr. plastova nadrz...). Jak jsem psal, u tohoto by mi trosku vadil ten motor, ktery vnimam spise pro pohodovou jizdu a V8 zvuk nez pro nejake vykony, a navic pri vymene dilu to bude dost tapani, co tam vlastne je, protoze tyto zastavby jsou obvykle kombinaci ruznych dilu typu jine sani, vana, vaha vzduchu... z ruznych motoru. Navic casto se tam nevejde treba visco spojka nebo el. vrtule a motory se prehrivaji atd...Ale pokud to vse funguje, musi to byt parada. Skoda, ze se nedelali i origo V8, ale asi by vykonum nestihal podvozek, hlavne zadni jednoducha naprava..., ten motor by pasoval spise do e24.Jestli si to dobre pamatuju, tak puvodni majitel si koupil snad M3 nebo M5 a pak uz na forum e30.cz nic nepsal...Mel jsem kratce chromaka sedan (ackoli se mi libi kupe) s M10 v alpinweiss barve, ale mel spatny motor a nebyl cas se v tom vrtat, tak sel z domu... dnes bych mel za nej i pekny hodinky :-D Tenkrat jsem chtel koupit iso, ale pak se zacaly ceny zvedat a uz jsem nic nevzal...Kazdopadne jeste jednou gratuluju k zajimavemu autu! Mne sa vseobecne E30 pacia kupecka. Ten Mtech je uz toez rarita dnes mat ho kompletny. Nepokladam to za auto ktore ma lamat rekordy v rychlosti a vykone, vraj na nom vsak povodny majitel siel 260km/h, ale ja som tolko neskusal zatial. Chcem ho dat na jar prezriet do servisu hlavne napravy (je tam stelovak JOM), treba mi jednu lambda sondu poriesit, kardan pozriet lebo pri radeni ho uz pocut sem tam + standardne naplne. Avsak ten motor znie ako Camaro + je tam klapka na dialove ovladanie, takze je aj cim budit nic netusicich sukmenovcov v rodnom meste Ked som bol u neho nemal ziadne eMko, toto predaval lebo potreboval zafinancovat kupu Medveda SL 500 zda sa mi 2001 rocnik. Nakoniec sa mu to aj podarilo takze teraz ma to. A este raz dik za pochvalu
montemar Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 nechapu. ani hvezdu nema pomuchlanou.. holt dobrej oddil..
actionman1 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Ok, dalsi bude Medved. toto je bomba.
JR_2010 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Jen se nebojte, až sundají ten plastový kryt nárazníku a otevřou kapotu (která je tedy mimochodem taky celá v perdeli), tak to zase tak málo peněz nebude...
eskimak Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Presne ako vravi JR. Ten Medak moze byt kludne skoda za 7 tisic, a to som mozno podcenil. Svojho casu som takto supol s Ceedom do Superbu Igen. Superb vyzeral podobne ako Fabka hore, Ceed ako ten Medak. Skoda na Ceede takmer 4t. Naraznik, kapota, vystuhy, 2 chladice, 2x svetlomet (utrhnuty uchyt). Na pohlad to bolo presne ako ten Medak...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Tys asi nikdy nebyl v Mercedes servisu, že? Nemyslím to nijak zle.
ivan_989 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Co tym chces povedat ? Sak povedz normalne, nie v hadankach
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 eskimak myslel urcite skodu 7k v eurech, coby slovensky uzivatel ;-).
moco Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) eskimak myslel urcite skodu 7k v eurech, coby slovensky uzivatel ;-).a hasňa měl na mysli, že v MB servisu to bude 14k? místo těch 7k? Já "štrejchnul" octávkou o příkop za 120kKč (a to vypadala lepe než ten MB) Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem moco
African Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Hlavně by takové auto mělo tady té nehodě zabránit samo, MB nebrat :-)
eskimak Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Tys asi nikdy nebyl v Mercedes servisu, že? Nemyslím to nijak zle. Nie . Mercedes som nemal. Akoze hodne malo som strelil? Tak zas 20t to snad stat nebude.
eskimak Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Tak samozrejme ze v Eur. Nie, ani na Kiu nestala vymena predku 4t CZK
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Asi jak v kterem servise. Kolega z Brna jezdival do servisu s medvedem do Vidne. Je to tedy takovych 10 let. A tvrdil, ze to vychazelo vyrazne levneji nez v CR. Treba nejaky mag ma medvidka a muze mit sofistikovanejsi odhad.
moco Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Asi jak v kterem servise. Kolega z Brna jezdival do servisu s medvedem do Vidne. Je to tedy takovych 10 let. A tvrdil, ze to vychazelo vyrazne levneji nez v CR. Treba nejaky mag ma medvidka a muze mit sofistikovanejsi odhad. Afričane, mluv!
African Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Afričane, mluv! Tak je tady vícero majitelů MB, ale opravy samozřejmě tohoto typu v autorizovaném servisu je masakr. Nám třeba před dlouhými lety škrábli po celém boku Vito, šlo to přes pojišťovnu tak se to moc neřešilo, ale faktura na 160, a současné Céčko pěkně šlape, ale třeba zámek startování 30. Sranda to není, jak je to s tou opicí? :-) Ale jak říkám, garážník by to Vito tenkrát vyklepal a stříknul za čtyřicet. Tady to na obrázku bude v autorizáku okolo sto, stopadesáti na klid :-) Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem African
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se