wawrik Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) Ale prečo? Mne nie je jasné, prečo by mal návrh dezénu pneumatiky vôbec preletieť okolo dizajnéra v akejkoľvek fáze návrhu. Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem wawrik
sibirnaya Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 lebo ludia kupi to, co:a ) je najlacniejsieb ) sa im pacic ) ma najlapsie recenzie
swenak Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 c ) je splněno tím, že jsou splněny a ) + b ) najednou
geometr Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) A nemyslíte si, že design není jen o vzhledu, ale i o funkčnosti - funkční design, a že třeba než ho ten designér navrhne - vymyslí, zkoumá k čemu má ta která věc sloužit a studuje příslušné principy a zákonitosti, třeba i za pomoci odborníků. Tady třeba: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Design Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem geometr
Liqid Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Ráno na idnesu strašili, že v Jihlavě chumelí, tak jsem nelenil a volám do servisu, že potřebuji přezout. Jsem čekal, že se mi vysmějou a řeknou nejdřív za týden, ale dostal jsem termín hned zítra asi jsem fakt jeden z posledních.
Masák80 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Souhlas s geometrem. Myslim, že do toho vnášíte zbytečně větší problematiku než tam ve skutečnosti je.
geometr Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Ráno na idnesu strašili, že v Jihlavě chumelí, tak jsem nelenil a volám do servisu, že potřebuji přezout. Jsem čekal, že se mi vysmějou a řeknou nejdřív za týden, ale dostal jsem termín hned zítra asi jsem fakt jeden z posledních. Že by s těma přezutejma 80% v tom rádiu nekecali...
swenak Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Souhlas s geometrem. Myslim, že do toho vnášíte zbytečně větší problematiku než tam ve skutečnosti je.Tak design není samozřejmě jenom vzhled, ale jak vidíme, co je poslední léta na trhu, tak funkčnost a účelnost jse prostě nezřídka stranou a vyhrává pouhý vzhled a dojem, snaha odlišit se, vyčnívat, .... . Výsledkem jsou senzorická tlačítka v každé pr..li, výřezy na telefonech, vyčnívající čočky a vzhledem k tématu právě to, že výrobce o gumě napíše, že má hezký vzhled, čímž dle mého jasně ukázal, jaká byla priorita. Ale snad myslí i na bezpečnost.
geometr Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 To je zajímavá dedukce - jasně ukázal, jaká byla priorita. Takže co je pěkný, není teda funkční? A napsal to určitě výrobce? Nenapsal to nějakej eshop?
swenak Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Jak jsem psal, je to dle mého názoru, pravda může být ve hvězdách. Zkusím dohledat, kde jsem to viděl, ale prodejci nezřídka přebírají popis od výrobce/distributora. Samozřejmě, že i hezké může být funkční, ale ve spojení s tím, co psal wawrik mi to nějak dává smysl. Prostě u pneu osobně pokládám vzhled za to poslední a jakmile narazím na něco, co se týče vzhledu pneu, tak se mi to nezdá.
swenak Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) Není to myslím to, co jsem četl před časem, je to www prodejce, ale .... je to designová pneu s adresivním vzhledem :-) Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem swenak
geometr Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) Tak samozřejmě, že vzhled u pneu je to poslední. Holt těch prodejců jsou už mraky, tak už nevědí na co ty kavky nalákat. Je třeba to brát s rezervou. Edit: Jo, no tak to je samo argument o ničem, leda bys to dal na motokáru, že by byl ten vzorek trochu vidět. Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem geometr
swenak Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Jasně, jenom jsem chtěl nějak podpořit to, že s tím je operováno jako s předností. Už stačí dopsat, že to přidává 10k navíc, znásobit cenu a dát to do tuning shopu:)
sibirnaya Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 vzhled pneu je naopak to prvni, pokud kupujes letnaky nizkoprofilace, tak chces, aby to melo agresivni vzhled, ani nevis proc.. naopak u zimaku bys rad trochu spalky a tak, protoze mas dojem, ze to na snehu bude lepsi. pneumatiky nejsou takova veda, jak se nam snazi vyrobci a prodejci vnutit.
swenak Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 No, já ještě i dnes ráno jel na poloslickách, ač sněžilo, ale klidně bych jezdil v létě i na slickách a tam vzorek není vůbec a mé ego tím netrpí A slupky taky nejezdím, po letech jsem se vrátil na 17" a chrochtám si. Asi tedy nejsem správná cílovka:)
instant Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Nacelnik ma pravdu, ludia chcu, aby to husto vyzeralo. Priklad https://www.vredestein.com/about-vredestein/technology-based-on-design-this-is-vredestein/ Dizajn je dolezity, sme tak naprogramovani, ze chceme pekne veci, aj ked je to iracionalna volba, o tom je zbytocne diskutovat. Vtip o princovi, co robil konkurz na princeznu nech je do skaly tesany.
Radius Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Ja to dal pro letosni zimu do cerny, jak to jako bude strasne cool a je to upne hnusny, takze se zase tesim na jaro
geometr Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Zasolej a budeš to mít bílý, neboj.
cali Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Hmm hmm hmm, jak v takovych situacich rika Zmizik.Edit: to bylo na Caliho. Asi jo. Geometrovi. Nebo ne?Pokial neveris ze na smere sipu pneumatik na blate zalezi, tak si obuj na traktor sipaky naopak a skus s tym ist nieco zorat.... uplne staci na malom Vari (ten sa da pozicat aj v pozicovni) pokial nahodou doma nemas poriadneho Zetora U auta osobneho to az taka hitparada nebude, bo o co sip pomoze pri vyjazde do kopca na snehu o to zas uskodi pri brzdeni a naopak.
maama Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 No ja prave verim:) A kdyz vidim, jak je to jednoduchy, tak prosim dyzajnera od michelinu, at mi nadyzajnuje k tem mym ctyrem pravym, jeste ctyri levy pneumatiky. Dekuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se