Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kdyby se vyndal ten katalyzator a prehrala ECU tak by to bylo lepsi.

Druha moznost je koupit trivalcovy litrovy yaris ze stejne doby a tesit se z toho

ze u toho nekdo premyslel (japonec). 

Edit: jen pro zajimavost 1,2 HTP vznikl odebranim jednoho valce z 1,6 MPI :D

nemuselo by to byt spatne az na tu fintu s tim katakem.

Upraveno uživatelem Vladar91
Odesláno (upraveno)

Tak to jo :)

Mne je spotreba sumak, pac jestli je to 7 nebo 9 nebo chvilema 11 je pri mem najezdu 30t za rok vlastne fu.k.

Tu fabku jsme kdysi kupovali jako jeste "chudy" a svoji sluzbu taky udelala.

Jo a Outlander je dobry auto. Ta nase baba bude mit letos 10let !

Taky jsme spokojeni, pěkně se v něm jezdí, bezporuchové, jenom už to je prostě stará bába jak píšeš, máme 2008 a už něco pamatuje. Hodně mě tedy překvapilo jak se výborně chová v terénu, Mitsubishi umělo vždycky ty své auta pro terén dobře poladit. Pajero je třeba vůbec pecka, ale zase na silnici je to taková koza, takže Outlander je dobrý kompromis jak pro cestu tak terén. Už strkám prachy do kasičky a omezuji prodej hodinek, nebo to aspoň říkám :lol2: Letos nebo příští rok bych rád dosáhl na nový model, který je cenově velmi sympatický, tady třeba předváděcí 2019 za tašku hrušek....

https://www.tipcars.com/mitsubishi-outlander/suv/benzin/mitsubishi-outlander-2-0-intense-model-2019-23530586.html

Upraveno uživatelem African
Odesláno

A jéje hrušky už začínají. Máme se tu na co těšit. Ale je fakt že ti na to tatka dá.

Ty prostě spát dobře nikdy nebudeš :lol2:  Kdybych řekl taťkovi, tak jezdím v BMW, tady na to si zkouším vydělat sám.... lepší? :lol:

Odesláno

Afri, no tak prave tento model co si poslal v spojeni s tym ich "automatom" je cistokrvna tragedia. Mozno to s manualom bude lepsie, neviem, nemal som moznost skusit manual. Ale toto auto nieje pouzitelne na cestu mimo mesto, to na stovku zrychluje hadam pol hodiny, o pruznom zrychleni nehovoriac. Neverim ze dokaze predbehnut Fabiu HTP ak ta bude tiez akcelerovat. Inak velka skoda, celkom sympaticke auto.

Odesláno

Tak to abys začal chodit do práce.

Počkej moment, mrknu do slovníku.....práce, práce,  strana 19226, áha, neboli také zaměstnání, džob, flek, rachota... TAK TO NIKDY KAMARÁDE !!! :P

Odesláno

Afri, no tak prave tento model co si poslal v spojeni s tym ich "automatom" je cistokrvna tragedia. Mozno to s manualom bude lepsie, neviem, nemal som moznost skusit manual. Ale toto auto nieje pouzitelne na cestu mimo mesto, to na stovku zrychluje hadam pol hodiny, o pruznom zrychleni nehovoriac. Neverim ze dokaze predbehnut Fabiu HTP ak ta bude tiez akcelerovat. Inak velka skoda, celkom sympaticke auto.

Měl jsem ho už několikrát půjčený na celý den a spokojenost, samozřejmě chápu že ten variátor nebo co v tom je dost lidí nemá rádo, už jsme to tady probírali. Mám ho i ve starém modelu a paráda. Manuál já nee....

Odesláno

Měl jsem ho už několikrát půjčený na celý den a spokojenost, samozřejmě chápu že ten variátor nebo co v tom je dost lidí nemá rádo, už jsme to tady probírali. Mám ho i ve starém modelu a paráda. Manuál já nee....

Podla mna je to aj kombinaciou, ten benzin spolu s CVT na to auto proste nestaci.

Odesláno

Počkej moment, mrknu do slovníku.....práce, práce,  strana 19226, áha, neboli také zaměstnání, džob, flek, rachota... TAK TO NIKDY KAMARÁDE !!! :P

Ten po Tobě teda jde. Co jsi mu provedl? :lol2:

Odesláno

Musel jsem se podívat :) aktuálně: žena 21,2 - já 16,3 - já 27. Průměr ze tří aut krásných 21,5l :D

Kam se na tebe hrabu. (11,2 + 13,8) / 2 = 12,5 průměr za dvě auta.
Odesláno

Musel jsem se podívat :) aktuálně: žena 21,2 - já 16,3 - já 27. Průměr ze tří aut krásných 21,5l :D

Copak to krmíš za obludy?  :tank:

Odesláno

Podla mna je to aj kombinaciou, ten benzin spolu s CVT na to auto proste nestaci.

Je pravda, že jsem zkoušel jenom benzín a všechno nové jede lépe než to co mám teď, takže naftu bych mohl možná také zkusit, za to nic nedám :cheers: Když u nás to jsou většinou krátké vzdálenosti přes týden, takže bych radši volil benzín, uvidíme.

Odesláno

Presne tak. Rikat o 1.2 HTP, ze je to tragicka motorizace a jebka jenom proto, ze se s tim neda vyjet na dalnici je nesmyslna argumentace. Pro duchodce na nakup a k doktorovi je to naprosto OK. To je jak rikat, ze bagr je nepouzitelnej kus techniky, protoze si s nim neokopu zahonek.

Ta 1,2 HTP jezdila za málo jen pokud se někdo pohyboval po okreskách a ještě jezdil pomalu. Na dálnici se s tím pod 9 jezdit nedalo. Naši referenti často přejížděli mezi Prahou, Plzní a Ostravou a na tohle opravdu nebyl motor 1,2 HTP stavěnej.

Odesláno

S Fábií 1.2HTP jezdím do práce. Díky pouze 5-ti stupňové převodovce když se jede do 90km/h, tak sice jsem za brzdu/důchodce atd, ale kolem 5l/100km se dá jet v létě. V zimě do 6l/100km. Nejmíň jsem na nádrž měl 4.8l/100km.

Jakékoli přidávání rychlosti už spotřeba letí hodně nahoru, motor už točí 3000 ot/min a už je i celkem slyšet.

Odesláno

Tak konkretni spotrebu si nepamatuju, pac jsem na tom nikdy nebaziroval. Jen vim, ze se ty motory ukazaly jako btragedie ve smyslu spolehlivosti a ten nas taky umrel :(. Po zaruce, samozrejme. Byla to fabka z 2005/2006. Dnes uz je to mozna spolehlivy prostredek na jezdeni okolo komina.

Odesláno

Ten po Tobě teda jde. Co jsi mu provedl? :lol2:

Jsem se tady pochlubil před lety s jedněmi dražšími hodinkami, no :D Když on ten pán si vždycky někoho najde koho zkusí,  ten ho hnedka pošle do prdele, no a mě ho líto, tak stále otravuje.....nechává mě to chladným upřímně.

Odesláno

Presne tak. Rikat o 1.2 HTP, ze je to tragicka motorizace a jebka jenom proto, ze se s tim neda vyjet na dalnici je nesmyslna argumentace. Pro duchodce na nakup a k doktorovi je to naprosto OK. To je jak rikat, ze bagr je nepouzitelnej kus techniky, protoze si s nim neokopu zahonek.

Jebka to je, ne kvůli dálnici, ale protože se s tím nedalo normálně jezdit. Kopec a podřazování, předjetí někoho, to si člověk musel dvakrát rozmyslet a i s plynem na podlaze to byl adrenalin, tak já ti nevím. Podle mě to byla a je jedna z největších hrůzostrašností, co ve škodárně vymysleli, alespoň, že to správně pojmenovali.

Odesláno

Presne. Jen proto ze to staci na nakupy to neni jebka? Ale je ;-)) To ze to nekomu staci neni argument ze to neni jebka, jen je to jebka co mu staci protoze neni narocnej

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...