Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to bude vono .... ještě vyzkouším nezatahovat ruční brzdu, jestli to přestane cvrnkat, tak jí odpojím

To bych řekl že moc nepomůže, pokud jsou to ty pístky. Zastavíš - zaparkuješ auto a cos udělal poslední? Brzdil. Pak už žádný velký pohyb kola, tudíž žádné nastavení pístků (destiček) do polohy odbržděno a v tomhle případě půjde o desetiny milimetru.

Odesláno

@YPO - mel jsem neco podobneho na Nissanovi. Najednou, po trech letech sluzby to taky zacalo delat. Delalo to jen rano pri rozjezdu a prvnim zabrzdeni. Pak nic. Akorat, ze to nebylo cvrlikani cvrcka, ale rachot jak svina. Jednou jsem takhle zastavoval lidem na prechodu a ti pak hruzou uskakovali :D

Mechanik cistil brzdy, kotouce, desticky vsechno a byl bezradnej. Rikal, ze netusi, cim to je, ale ze tam nikde nevidi zadrhel. Nakonec pomohla rana z boku od oktavky a obe auta na odpis... Ale to ti asi moc nepomuze...

Odesláno (upraveno)

Kotuce mas ok? Ak su uz moc obrusene, spolu s tymi slabsie odskakujucimi dostickami to tiez moze piskat. Na jesen ma caka vymena komplet, mam to podobne.

Upraveno uživatelem Harwey
Odesláno

já nevím ..... myslím, že nemáme ani klíč na kola ..... jenom pumpičku a nějakej sprej  a vidět tam přes ty plecháče není .....a pod auto nepolezu aby se mi nic nestalo ..... a to je nejvyšší čas vyrazit do polska na dovolenou

Odesláno (upraveno)

tak ..... když se nezatáhne ruční brzda tak to necvrliká ..... opraveno

* odjíždím do polska ...... sledujte idnes

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Hoši, to mě včera Mondeo na dálnici brzda na devadesát a hláška porucha motoru. První závada na 230 tisících. No asistent na telefonu řekl třikrát nastartovat a pokud to bude přetrvávat, nepokračovat v jízdě. Závada se resetovala a auto se rozjelo, po cestě dnes diagnostika bez chyb, záhada.

Odesláno

Hoši, to mě včera Mondeo na dálnici brzda na devadesát a hláška porucha motoru. První závada na 230 tisících. No asistent na telefonu řekl třikrát nastartovat a pokud to bude přetrvávat, nepokračovat v jízdě. Závada se resetovala a auto se rozjelo, po cestě dnes diagnostika bez chyb, záhada.

Afri, to bohuzial nieje zahada ale fakt ze ford ma hadam najhorsiu diagnostiku z automobiliek na zemeguli. U VW sa ti ulozi uplne vsetko, vo forde nenajdes v pocitaci ulozenu ani zavaznu poruchu motora, ak bola docasna. Tragedia.

Odesláno

Mozu to byt odpalene vstrekovace. Pri 60ke daj 6ku a plny kotol, hodi ta do nudzaku znova. Alebo turbo robi pomaly papa...

Sent via IPoAC

Odesláno

Ktore SUV z koncernu ma 1.9t? No offence, fakt ma to zaujima. Q5 je lahsie, Kodiaq tipujem omnoho lahsi, Touareg zas tazsi.

U Q5 mi to na netu hodilo 1.85t, nekde dokonce 1.8-2.075

Odesláno

Vyzkouším, děkuji za tip. Ve Fordu říkali že s tímto nájezdem se prostě čas od času může porucha motoru rozsvítit a pokud nesvítí i po resetu trojitým startem, tak se nemusí hned jednat o vážnou závadu. S autem jsem dnes ujel asi dvěstěpade a úplně v pohodě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...