MichalSVK Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Konecne som sa dockal svojho vysnivaneho HH )) Ano, nie je to nieco ako spickovy i30N, ale vzhladom na kompromis vsetkeho, podla mna vynikajuca volba.
moco Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 GTI je kultovní. Gratulace! Je moc pěkné
honza71 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Uzivej si ho. S klicky od takoveho auta v kapse je zbytecny myslet na i30N
Lamiczka Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 (upraveno) A já si vždycky myslel, že GTI je líp naladěný jak i30N....krásný auto... EDIT: tak jsem proletěl nějakej test a zjistil, že fakt ne...i tak krásný auto... Upraveno 27. srpna 2019 uživatelem Lamiczka
sibirnaya Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 A já si vždycky myslel, že GTI je líp naladěný jak i30N....krásný auto... EDIT: tak jsem proletěl nějakej test a zjistil, že fakt ne...i tak krásný auto...predpokladam, ze to byl sarkasmus..
Lamiczka Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 (upraveno) Která z těch 2 vět? A nebyl, fakt žiju v tom, že Golf GTI je lepší auto jak i30N. Přečetl jsem teď nějakej test co mi vyplivl google jako první a tam výsledky tvrdily opak, teď čumím na další od garaz.cz a tam tvrdi to stejny, že i30N je lepší... Upraveno 27. srpna 2019 uživatelem Lamiczka
moco Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Která z těch 2 vět? A nebyl, fakt žiju v tom, že Golf GTI je lepší auto jak i30N. Přečetl jsem teď nějakej test co mi vyplivl google jako první a tam výsledky tvrdily opak, teď čumím na další od garaz.cz a tam tvrdi to stejny, že i30N je lepší...i30N je v současné době nejlépe hodnocený hothatch
Lamiczka Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 (upraveno) Nerozporuju to a věřím tomu, jen jsem tuhle kategorii moc nesledoval poslední dobou (čuměl jsem na rodiný dodávky), takže to byl fakt jen pocit, proto jsem hned koukal na testy...musel jsem si dopnit vzdělání Upraveno 27. srpna 2019 uživatelem Lamiczka
moco Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 (upraveno) k těm rodinným dodávkám...teď jsem zahlédl toyotu proace verso a kdybych podobný povoz sháněl, měl bych jasno. https://pdf.sites.toyota.cz/cenik_proace_verso.pdf Upraveno 27. srpna 2019 uživatelem moco
honza71 Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Je.at testy. Limity auta dokaze proverit v realnem provozu mozna jeden ze sta majitelu. Ale nasedat do "legendy" jako je GTI nebo i30N musi bejt pocitove velkej rozdil. Alespon pro me by byl !
KFL Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Hlavní problém i30N je ve značce. Já třeba Hundaje nesnášim. Jinak je to samozřejmě skvělý auto (dle testů), i když top hot-hatch je v každý zemi jinej. Hodně chválej Civic Type-R, jinde Renaulty. Golf si drži status špičky neustále .
Gustaf Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Ale ta i30N v ty červený nevypadá zle. Sundat ten znak Hjunde s přední masky a je to ale asi bych s tím autem neměl problém
sibirnaya Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Konecne som sa dockal svojho vysnivaneho HH )) Ano, nie je to nieco ako spickovy i30N, ale vzhladom na kompromis vsetkeho, podla mna vynikajuca volba. A já si vždycky myslel, že GTI je líp naladěný jak i30N....krásný auto... EDIT: tak jsem proletěl nějakej test a zjistil, že fakt ne...i tak krásný auto... mas citovat ja mel za to, ze Michalovo prohlaseni, ze GTI nie je ako spickovy i30N je sarkasmus, ale mozna sem to blbe pochopil ja
warann Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 (upraveno) Tak jsem u Caddy narazil na tenhle problém. Poprvé jsem připojil náladní vozejk a ejhle, při jeho připojení nedjou otevřím zadní (křídlové) dveře, protože narážejí do toho madla na oji. Takže je a) chyba v kouli, b ) problém s vozejkem (měl jsem půjčenou takovou starší káru), c) je to normální a nic s tím neudělám. Případně můžu přihodit foto, pokud by to bylo třeba k dokreslení situace. Za případný rady či info díky. Upraveno 31. srpna 2019 uživatelem warann
Liqid Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 Je to normální, měl jsem to tak taky u Trafica. Při výběru kárky se to prsotě musí zkusit, neuděláš nic, kromě výměny vozu či kárky.
warann Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 No, tak kárka naštěstí není moje. Takže to znamená, že to teorericky může "vyjít", aby to šlo otevřít? Jinak řečeno, je šance sehnat vozejk, kde to půjde?
Liqid Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 Jo, dá se vybrat, ale musí se na to myslet. Hlavně v okamžiku, kdy tam máš půjčenou kárku, tak k tomu nikoho nepouštět, protože každej vezme za dveře a třískne s nima o madlo... V mém případě se mi tam těsně vešel Agados Handy, jen jsem musel odtranit drátěný držák zásuvky.
moco Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 Hlavní problém i30N je ve značce. Já třeba Hundaje nesnášim. Jinak je to samozřejmě skvělý auto (dle testů), i když top hot-hatch je v každý zemi jinej. Hodně chválej Civic Type-R, jinde Renaulty. Golf si drži status špičky neustále .řekl bych, že GTI je nejlepší vývar s přidaných surovin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se