Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

A tak co, byl sem vožralej a lítostivej a přišla na mě slabá hodinka. Eště s tou oktávkou teda počkám, až tam začnou dávat něco s 500ccm, to bude miň žrát.

Výkon toho brutálního jedno litru si stáhneš dolů přes aplikaci v tabletu. Nejsi sám kdo z toho má strach, škoda myslí na všechny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvenku jakžtakž dobrý, sice to vypadá, že Škodovka poslední dobou dělá auta s předkusem, ale zatím dobrý, uvidíme jak bude vypadat nějaká obyč verze, Scala na mě na fotkách udělala velkej dojem, naživo už to bylo slabší. U Octy IV mám spíš problém s vnitřkem, volant, kterej vypadá jak kdyby třetí rameno uřízli narychlo flexou je vyloženě hnusnej a dotykový ovládání všeho taky nemám rád. 

Odkaz ke komentáři

Já vím, že ty simply clever věci jsou často dost terčem posměchu, ale tohle se jim myslím vážně povedlo

https://m.autorevue.cz/nova-skoda-octavia-iv-2020-je-simply-clever-ma-vychytavku-ktera-pomuze-v-boji-proti-piratum-silnic

Tohle mi regulerně chybí v každém autě a kolikrát jsem si říkal, jestli je takový problém to udělat ve fabrice....

Odkaz ke komentáři

Já vím, že ty simply clever věci jsou často dost terčem posměchu, ale tohle se jim myslím vážně povedlo

https://m.autorevue.cz/nova-skoda-octavia-iv-2020-je-simply-clever-ma-vychytavku-ktera-pomuze-v-boji-proti-piratum-silnic

Tohle mi regulerně chybí v každém autě a kolikrát jsem si říkal, jestli je takový problém to udělat ve fabrice....

Krása chytit kameru rypákem:)

V boji proti pirátům, kamerou, která tam nema co dělat!

Demagog jak autistka z jachty...

Odkaz ke komentáři

Jo, tohle je fajn vychytávka :) Palec nahoru. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Přesně, kamera je dnes korunová položka. Ale to tam raději mrdnou konektor, fakt smart.

Ale kamera není korunová položka. A eště dražší by bylo to servisovat, držet na to záruky, technickou podporu atd. Tvl to už fakt někdo nemůže udělat nic, aby kverulanti nehledali rychle hůl?

Odkaz ke komentáři

To já zase vím, protože technologie jdou rychle dopředu, tak ať si koupí každý co chce a uzná za vhodné a hlavně jí může každý rok vyměnit nebo vyhodit, protože né každý to v autě chce (potřebuje). Kdyby tam byla nějaká zabudovaná, tak za 3 roky budou zase všichni plivat, že to má jenom 4k rozlišení...

To je pořád dokola, nikdy se nezavděčíš všem. Palec nahoru za tohle pro Škodovku.

Odkaz ke komentáři

Tak je na každym, co si vybere, ne každej chce každej rok novej telefon a novou kameru. Já třeba taky furt používám navigaci na sklo a navigaci v autě si nekupuju. U tý mi třeba vadí, že na budíkách nebo středovym panelu je mimo zorný pole výhledu s auta. Ale ad USB zdířka nahoře na palubce (ve středu předního okna dole)  a zrcátku (středu předního okna nahoře): Tak ty tam měli dělat dávno už všichni namísto cigaretový zdířky někde dole na středovym panelu, o tom žádná. Až si budu kupovat příští rok auto, když tam nebude, necham si tam USB rovnou vyvést, než si to auto odvezu ze salonu, třeba ať tam vyčumuje kabel (protaženej někde v palubce nebo předním sloupku) s konektorem, než aby mi vedly kabely přes palubku. V autě, co mam teď, jsem už uvažoval, že si ho tam protahnu, ale rok už to asi doklepu.

Odkaz ke komentáři

Ale kamera není korunová položka. A eště dražší by bylo to servisovat, držet na to záruky, technickou podporu atd. Tvl to už fakt někdo nemůže udělat nic, aby kverulanti nehledali rychle hůl?

Jednotlivec si koupí kameru za dvacet dolarů jak nic. Nemám tucha, jakou cenu by hodil výrobce kamery při objednávce desetitisíců kusů. Něco mi našeptává, že sakra nízkou. Při ceně škodovky si troufám říct mizivou. Dík za škatulku kverulanta. Držet záruku a technickou podporu levý zadní kliky bude náročnější.

Odkaz ke komentáři

Presne...v modernim aute uz ty kamery za zrcatkem stejne jsou...jaky je problem osadit takou aby mel dostatecne rozliseni a nahravala na sd...to by se mi taky libilo. V zemich, kde je zakazene porizovat zaznam to lze softwarove zablokovat vzdycky.

Odkaz ke komentáři

Jednotlivec si koupí kameru za dvacet dolarů jak nic. Nemám tucha, jakou cenu by hodil výrobce kamery při objednávce desetitisíců kusů. Něco mi našeptává, že sakra nízkou. Při ceně škodovky si troufám říct mizivou. Dík za škatulku kverulanta. Držet záruku a technickou podporu levý zadní kliky bude náročnější.

Hele, viděls někdy ceník příplatkový výbavy třeba tý oktávky? Mizivá cena prej :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...