Petr72 Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Červená a čierne kolá Modra je kde jaká oktávia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 A jakou červenou myslíte? Červené jsou dva druhy - Race red a ruby red. Na fotkách ni přijde race red jako taková obyc cervena a ruby zase jako ona krásná barva, která se dává často na Mazdu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Koukám na to a osobně bych ani jednu z červených nedal. Jak píšeš. Jedna Mazda a druhá nijaká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 (upraveno) Ruby red. Co na tom, že je možná trochu podobná té mazdí? Mi to nepřijde jako big deal. Každopádně ta druhá je fuckt nuda. Nebo to vem podle mota orange is new black, a jdi do té. Když koukam na fotky novýho ST, už to nejni taková jedovatá oranžová, jako byla na modelu ST 225. Je to spíš taková žluto-oranžová. Upraveno 7. prosince 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Ano, z fotek to vypadá na zlutejsi odstín. Strašně se mi líbí, ale nevím, jestli toho fakt za rok nebudu litovat :-) i když teď jsem viděl starou škodu rapid v dost podobné barvě (původní) a říkám si, jestli to není jen dnešní doba, ze jsou všechny auta v takových ?korporátních? uni barvách. Sama stříbrná, sedá, bezová, nic výrazného, doslova nuda šeď. Budu se muset zajet podívat kde je mají skladem, abych to porovnal (snad u kacmacka mají modrou a oranz v hatchbacku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Zdravím Afriho z Krugeru Super :-) Už jste viděli něco zajímavého? Impaly nehlásit.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Ano, z fotek to vypadá na zlutejsi odstín. Strašně se mi líbí, ale nevím, jestli toho fakt za rok nebudu litovat :-) i když teď jsem viděl starou škodu rapid v dost podobné barvě (původní) a říkám si, jestli to není jen dnešní doba, ze jsou všechny auta v takových ?korporátních? uni barvách. Sama stříbrná, sedá, bezová, nic výrazného, doslova nuda šeď. Budu se muset zajet podívat kde je mají skladem, abych to porovnal (snad u kacmacka mají modrou a oranz v hatchbacku).Soused má fiestu ST v ruby red a je to moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 ... Strašně se mi líbí, ale nevím, jestli toho fakt za rok nebudu litovat :-) ...Yep, mrkni na to live a pokud to zacinká, jdi do toho! Pokud se ti ta barva líbí teď, nejni důvod si (imo) myslet, že bys měl v čase litovat ? nejsou to hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Super :-) Už jste viděli něco zajímavého? Impaly nehlásit.... :-)Při první jízdě rekord, velká pětka už v 11 dopo. Impaly a další havěť nehlásím, ta nám chodí k bazénu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Jestli máš pocit, že tě chce zabít predokolka s motorem vepředu, tak si zadokolku se středovým motorem vážně nekupuj pokud chceš jezdit rovně, nech si co máš, pokud to myslíš vážně se sportovní jízdou, tak si kup Cayman v manuálu a neřeš výkonNejde o to, že je nezvladatelná a už vůbec ne o přímku, ale prostě to jede kdykoliv, samosvor to posunul taky jinde, je to prostě zábava. Jasně, že zadokolka je zase něco jiné a ta už tolik neodpustí a byť výkon není vše, tak to je znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Při první jízdě rekord, velká pětka už v 11 dopo. Impaly a další havěť nehlásím, ta nám chodí k bazénu:-)Wow, no tak to je paráda :-) Rád bych taky ještě někdy, mám z Krugeru jen ty nejlepší zážitky. Bohužel komplet rodina a většina kamarádů už jsou na Zélandu, v Austrálii, a nic mě tam tedy nijak extra netáhne....Spíš ta Austrálie asi přijde brzy na řadu :-) Užívej, závidím to večerní grilování s poslechem řvoucích lvů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Nejde o to, že je nezvladatelná a už vůbec ne o přímku, ale prostě to jede kdykoliv, samosvor to posunul taky jinde, je to prostě zábava. Jasně, že zadokolka je zase něco jiné a ta už tolik neodpustí a byť výkon není vše, tak to je znát.Já tě chápu. Jezdím v cupře - 300k, předokolka, samosvor a taky mě baví. Ona totiž nemusí být zábava jen s rozhozeným zadkem, ale málokdo to chápe. Když pak někoho svezu a ukážu, jak to dokáže utáhnout zatáčku, mám strach, že mi zadkem rozstřihne sedačku. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Já s předokolkou jezdil pár let vrchy, ale zábavu za volantem si stejně představuju jinak ale možná to prostě nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Tak proto asi třeba já řeším náhradu, že ano:) Ale i kdyby ne, tak přeci že je něco víc zábavné neznamená, že to druhé není zábavné vůbec. Ale prostě 300k vs 450k rozdíl je a znát to bude. Sice bych to chtěl jako další projekt, časem oturbit, nebo dát silnější motor, tak .... nemám prostě představu s jízda "kolem komína" mi ji neudělá a tak se ptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Sorry ses mimo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Tak hodně bude záležet i na hmotnosti vozidla. Třeba tady na to jde krásně vidět. Kde Cayman 2,5 269kw spráská na sprintu a kdekoliv jinde (pevně tomu věřím) BMW e60 m5 s desetiválcem, který má z výroby tuším 373kw a 500Nm. Za shlédnutí stojí i video s Filipem Holubem, který tam je se svoji upravenou Cuprou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 To je jasné, že výkon není vše, bavíme se ovšem o vozech -+ stejné hmotnosti cca 1300kg, mám Golf 5, kde kromě výkonu jsem i odlehčoval odpruženou i neodpruženou hmotnost a to někdy až tak, že jsem po 2 dnech stání potřeboval nakopnout startování, protože jsem vozil 21Ah motobaterii namísto 76Ah autobaterie. Části nápravy jsou taky jiné, nevozím rezervu a tak dále. Video je fajn, ale zrovna 0-x je ne zcela něco, co je pro mně primární. Jak jsem psal, je jasné, že konstrukčně a podvozkově je to rozdíl a v zatáčkách je Cayman jinde, proto taky ta volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Kdybys chtěl pěkného Caymana S , nebouraného, nelakovaného od fandy tak kamarád bude svého prodávat. Kdyby tě to zajímalo tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Díky, zatím tak daleko nejsem, hledám "cíl", ke kterému bych to pak smeřoval, kromě samotného pořízení řeším i to, jestli s co s tím budu moct časem dělat, protože kromě řízení si i rád hraju a nemám rád "sériovky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Díky, zatím tak daleko nejsem, hledám "cíl", ke kterému bych to pak smeřoval, kromě samotného pořízení řeším i to, jestli s co s tím budu moct časem dělat, protože kromě řízení si i rád hraju a nemám rád "sériovky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se