Sphinxx Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 @African: Vlasto, tady máš takovej "starter pack": https://www.escape6.cz/meguiars-ultimate-wash-dry-kit-kompletni-sada-na-myti-a-suseni-auta-id370593/ Jinak bych k tomu dokoupil spíš rukavici, než houbu: https://www.vlesku.cz/myci-rukavice-auto-finesse-deluxe-wash-mitt nebo: https://www.vlesku.cz/myci-rukavice-auto-finesse-noodle-wash-mitt Po aplikaci vosku používám tenhle šampon, docela dlouho vydrží (jinak já myju co deset, maximálně 14 dnů): https://www.vlesku.cz/autosampon-s-voskem-meguiars-ultimate-wash-wax-1420-ml Kola: https://www.vlesku.cz/cistic-kol-meguiars-all-wheel-cleaner No a pak jsou tady detailery, vosky, vůně do auta, prostě bambilion značek, kde pořád zkoušíš, co Ti sedne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 To ty auta pucujete a ručně leštíte pro dalšího majitele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 No někteří to pucujou tou drátěnkou na nadobí pro dalšího majite , to si nevybereš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Já to pucuju pro radost a ten výslednej efekt, mě osobně to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Před hodinou, Sphinxx napsal: Já to pucuju pro radost a ten výslednej efekt, mě osobně to baví. Díky za tip, vypadá to také velice dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Já jsem nedávno nakoupil všechno tady https://www.vlesku.cz/ Mají tam všechno a dobře popsané. Vosk jsem vzal na doporučení japonské Fusso, které má reálně vydržet 6 měsíců, tak jsem zvědavý. Doporučuji nezapomenou koupit odstraňovač asfaltu. Mycí rukavice, sušící ručníky atd jsou už jenom bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 před 16 hodinami, Dráteník napsal: To ty auta pucujete a ručně leštíte pro dalšího majitele? Made my day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Prosím je tu někdo od Audi, kdo je mi schopen říct cenu opravy určitých dílů? Když tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 před 10 hodinami, adamo napsal: Já jsem nedávno nakoupil všechno tady https://www.vlesku.cz/ Mají tam všechno a dobře popsané. Vosk jsem vzal na doporučení japonské Fusso, které má reálně vydržet 6 měsíců, tak jsem zvědavý. Doporučuji nezapomenou koupit odstraňovač asfaltu. Mycí rukavice, sušící ručníky atd jsou už jenom bonus Díky moc, nakonec jsem tam dnes nakoupil a jenom díky tomu, že jsem se nikam jinám nedovolal. Takže díky všem, je opravdu halda produktů, takže budu zkoušet. Adamo, je tam příjemný chlapík, dobře jsme pokecali, vzal jsem tam asi můj nejdražší kyblík v životě , pak čistící sadu s ochranou laku 60 dní, čistič interiéru, rukavici, hadru, no vše od Auto Finesse. Nechám se překvapit anglickým produktem Murphy97, vše v této sadě je biologicky odbouratelné, šampón i vosk, horší už je to s čističi disků, motoru, čistič asfaltu a jiné. Tam už je chcíplá rybička v technickém listu a to znamená jediné, že tento produkt v přírodě nemá co dělat. Doporučuje se jet na místní myčku, nebo vapku a tam tyto produkty používat. Ještě jednou díky všem za postřehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 (upraveno) Diky za info a porozumeni me dusi a mysli, @African Vidis, @M3maniac ? Afri, to je souzneni dusi.... Upraveno 2. listopadu 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 No já v mytí auta takovou vysokou holčičí nevidím no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Dyk si ze sebe celou dobu delam prdel, to snad vidis. Slo mi o tu "ekologii". Taky jsem mel trochu upito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Murphy, víš kolik jsem zachránil veverek když jsem v mý předchozí práci jak jsem ti předával nářezák obrátil úklidový úsek na spravnou cestu? Tvl, to bys normálně křičel nadšením. Jako fakt, když to má v paži velká firma tak napáchá i při běžným provozu solidní odpad . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Abych tady zase nevypadal jako nejakej ekoterorista . Tak nejak s rozumem.... Nalevam si sklenku bulharskeho cerveneho a s radosti pripijim na vsechny lazenske veverky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 My jsme navíc v CHKO a divili by jste se, ale zelení nelení, sousedy mám na pohodu, ale jeden nikdy neví. Jinak v tom nějákou vysokou dívčí také nevidím, určitě nejsem nějaké hovado, které by jelo mejt auto s těmito přípravky někde k rybníku a to asi nikdo z nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Rybník je nahovno, to chce aspoň potok ať to odteče Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 (upraveno) Tak tedy na zdraví, já si nalil mlíko na zapijení panettone jo, už jsem najel na vánoční čas Upraveno 2. listopadu 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Ti co bydlej u Bečvy maj výhodu..umejou auto u řeky a vono už je to jedno. Kyanid už nejde zkazit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Jj, ten neprebijesOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 To by slo. Ma to ale malou nevyhodu. Nez dojedu domu s cistym autem, muzu se otocit a jet tam znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se