cali Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Ja som svojho casu zvazoval rodius, jeden som vzal aj na testovaciu jazdu. Majitel mi vtedy vysvetloval jak na diely a servis chodi do rise tak som to zavrhol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 V 12. 12. 2020 v 16:15, Radimk napsal: Pánové, máte někdo zkušenosti se značkou Ssangyong? Čistá Korea, po světě jich jezdí mraky, u nás má obnovenou premiéru. My máme Rexton, manžel to má ve firmě pro pracovní účely a občas s ním jezdí, krasavec to teda není, ale uvnitř je extrémně prostorný a pohodlný. Občas s ním jezdíme na delší výlety. A dobře se řídí, já jsem s ním byla sama se synem na horách, těch velkých aut se bojím, z Touarega jsem byla vyloženě nešťastná, ale s tímhle jsem se cítila jistě na dálnici i na ledu/sněhu. Ale přijde mi to jako takové pracovní auto, nic do Pařížské; nedávno mne s Rextonem manžel vytahoval z pole, když jsem jela domů zkratkou a CX5 se mi po prahy zahrabala do bahna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Rexton je stará škola. Jel jsem v Korandu a seděl v Tivoli, za ty peníze ok. Furt jsem z toho teda cítil závan divoké Asie (při zvuku blinkru jsem se začal smát nahlas) a je teda otázka jak dlouho zas vydrží na českým trhu. Jinak ale ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 10 hodinami, ragu napsal: Rexton je stará škola. Jel jsem v Korandu a seděl v Tivoli, za ty peníze ok. Furt jsem z toho teda cítil závan divoké Asie (při zvuku blinkru jsem se začal smát nahlas) a je teda otázka jak dlouho zas vydrží na českým trhu. Jinak ale ok. To je zajímavé, že se sem pouštějí, když zavedené velké asijské značky couvají z evropského trhu kvůli ekologickým restrikcím. Oni mají nějaký elektrický model? Aby se za pár let dal vůbec s novým autem navštívit Norimberk. Pač co by si Češi bez vánočních trhů počali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 To je zajímavé, že se sem pouštějí, když zavedené velké asijské značky couvají z evropského trhu kvůli ekologickým restrikcím. Oni mají nějaký elektrický model? Aby se za pár let dal vůbec s novým autem navštívit Norimberk. Pač co by si Češi bez vánočních trhů počali...))https://elektrickevozy.cz/clanky/elektromobil-ssangyong-korando-e-motion-by-mel-mit-dlouhy-dojezd-a-nizkou-cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 To je zajímavé, že se sem pouštějí, když zavedené velké asijské značky couvají z evropského trhu kvůli ekologickým restrikcím. Oni mají nějaký elektrický model? Aby se za pár let dal vůbec s novým autem navštívit Norimberk. Pač co by si Češi bez vánočních trhů počali...))https://elektrickevozy.cz/clanky/elektromobil-ssangyong-korando-e-motion-by-mel-mit-dlouhy-dojezd-a-nizkou-cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 1 minutou, ragu napsal: )) https://elektrickevozy.cz/clanky/elektromobil-ssangyong-korando-e-motion-by-mel-mit-dlouhy-dojezd-a-nizkou-cenu Nojo. Díky. Mně osobně teda přijde SUV na elektriku naprosto proti myšlence ekologického hnutí, ale to je věc EU regulátorů a výrobců. Ženský cit napovídá, že když chci jezdit ekologicky, tak by to mělo být v lehounkém autě s co nejnižší spotřebou elektriky, malým objemem pro parkování a malým objemem hmoty pro likvidaci. Navíc co nejméně módním, aby se s tím jezdilo třeba 15, 20 let... no nic, tp je na jinou diskusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 14 minutami, Laika napsal: Nojo. Díky. Mně osobně teda přijde SUV na elektriku naprosto proti myšlence ekologického hnutí, ale to je věc EU regulátorů a výrobců. Ženský cit napovídá, že když chci jezdit ekologicky, tak by to mělo být v lehounkém autě s co nejnižší spotřebou elektriky, malým objemem pro parkování a malým objemem hmoty pro likvidaci. Navíc co nejméně módním, aby se s tím jezdilo třeba 15, 20 let... no nic, tp je na jinou diskusi. Tedy, já smekám - žena/dívka v hodinářském světě píše o autech a evidentně ví, o čem to je Máš můj neskonalý obdiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Nojo. Díky. Mně osobně teda přijde SUV na elektriku naprosto proti myšlence ekologického hnutí, ale to je věc EU regulátorů a výrobců. Ženský cit napovídá, že když chci jezdit ekologicky, tak by to mělo být v lehounkém autě s co nejnižší spotřebou elektriky, malým objemem pro parkování a malým objemem hmoty pro likvidaci. Navíc co nejméně módním, aby se s tím jezdilo třeba 15, 20 let... no nic, tp je na jinou diskusi. To by totiž dávalo smysl Tohle ale bude spíš výsledek jednoduché rovnice:- co je dnes populární? SUV- jakej typ pohonu je trendy a posvěcený unií? Elektro = Elektro SUVStejný jako škodovka a X dalších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 16 hodinami, Irwinek napsal: Tedy, já smekám - žena/dívka v hodinářském světě píše o autech a evidentně ví, o čem to je Máš můj neskonalý obdiv Díky za lichotku, ale já o autech fakt nic nevím. Vždyť jsem se sem přišla zeptat, jak se zamyká auto. Spíš jsem se zabývala trochu holistickou ekologií, když jsem dělala u výrobce pryskyřic, a teda musím říct, že celá ta ekologie v Unii je čistá politika a je to fakt hustý a falešný a neřízený, resp. řízený lidma, které to vůbec nezajímá a nerozumí tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 6 hodinami, ragu napsal: To by totiž dávalo smysl Tohle ale bude spíš výsledek jednoduché rovnice: - co je dnes populární? SUV - jakej typ pohonu je trendy a posvěcený unií? Elektro = Elektro SUV Stejný jako škodovka a X dalších. No, přesně. A baterky budeme zakopávat sousedovi pod rybízy, až nebudeme vědět, jak se jich zbavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 6 hodinami, Laika napsal: Díky za lichotku, ale já o autech fakt nic nevím. Vždyť jsem se sem přišla zeptat, jak se zamyká auto. Spíš jsem se zabývala trochu holistickou ekologií, když jsem dělala u výrobce pryskyřic, a teda musím říct, že celá ta ekologie v Unii je čistá politika a je to fakt hustý a falešný a neřízený, resp. řízený lidma, které to vůbec nezajímá a nerozumí tomu. Nelichotím ze zásady Prostě mi to přišlo víc, než jen rozumné pojednání To, že je EU a celá Bruselská klika úplně k ničemu a slouží jen k uložení neschopných lidí vědí všichni. No, ale když si to necháme líbit, tak co s námi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Narazil jsem v internetech na fotku mého bývalého Jeepa, parádní vzpomínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Rasťo má nové fajn video Defender vs. Defender Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Díky za sdílení. Můj bude dodaný na jaře. Mimochodem, původně jsem měl stejnou barevnou kombinaci, nakonec jsem vymekl a vzal zeleno bílou variantu. Ta modrá je za určitých světelných podmínek až moc pastelová (nebo jak to říci). Já si jen počkal na D250, což je šestiválec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw1302 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 kdyby se někomu doma válelo tohle, mé vw srdíčko by zaplesalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Tenhle mel solarY na strese a jezdil i na repku:)radeji jsem nezkousel:)cesta z holandska do cech byla velka kochacka. ZazitekSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 17 hodinami, vw1302 napsal: kdyby se někomu doma válelo tohle, mé vw srdíčko by zaplesalo.. Hele vw pacient;) 1303 automatic 1303 convertible 1302 convertible 1500 typ1 411variant t1 kasten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Nový prcek na ježdění město a okolí. Jinak auto jako celek moc povedené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Dobrá volba, nová se povedla. Motor bohužel EU, ale je prej dobrej, spolehlivost ukáže čas. Z Yaris GR si novináři uchcávali do gatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se