MichalSVK Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 RS6 na zimu aj ked zima nebola a asi ani nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Tak já jdu jako nafotit auto že ho prodám (služební plus další auta doma), no. Nebo si ho snad nechám v garáži někde v koutku. Chjo. To jsou kurwa dilemata tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 10 hodinami, Tom4 napsal: Tak já jdu jako nafotit auto že ho prodám (služební plus další auta doma), no. Nebo si ho snad nechám v garáži někde v koutku. Chjo. To jsou kurwa dilemata tohle. Ta první fotka je fantastická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Díky, mám to auto moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Tohohle bych se nezbavoval, nebo alespoň v dohledné době ne a fotky teda fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 A já bych to klidně i koupil, jen cena asi bude jiná, než bych chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 V čem spočívá exkluzivita a sběratelský potenciál u tohodle Volva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Já bych neřekl exkluzivita a sběratelský potenciál, ale je to pěkné auto s fajn motorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 48 minutami, Bells napsal: Já bych neřekl exkluzivita a sběratelský potenciál, ale je to pěkné auto s fajn motorem. Tak asi a při tom, jaké jsou dnes možnosti dodání nového vozu a snižující se výběr ojetých ……. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Tohle vůbec není exkluzivní ani sběratelský přece, to bych byl vedle v petrolhead vlákně tohle je kdo čím jezdí a s tímhle jsem fakt spokojenej. Akorát jsme totálně autově "přesaturovaný" Mimochodem podvozek je Ford, tuším že Mondeo 4. gen (opravte mě), v garáži zabere místa dost, žádnej drobek to není a s tím 200+hp pětiválcem se jezdí moc hezky, žádná raketa, ale louda taky ne. Ještě že mám doktorát z prokrastinace co se prodeje týká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Neprodávat !!!! vole tedy pokud nechces R6 či V8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 (upraveno) Rendo, i V10 a V12 je v poho... Upraveno 7. ledna 2022 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Tak dík no jsem spíš většho vzrůstu, takže to úplně vylučuje většinu sportovních aut mimo US produkci. Pravda, kreveta i Mustang mi dokážou zvednout tlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Kreveta je super, ale oře bych si už nekoupil. Měl jsem 2.3 i 5.0 a oboje šlo z různejch důvodů velmi rychle pryč. Tu 60tku bych taky neprodával, neslyšel jsem na to v podstatě křivýho slova. (mumlaje píšící seznam věcí k prodeji) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 5 hodinami, Karussell napsal: Rendo, i V10 a V12 je v poho... Bavíme se o dailyně né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 14 minutami, JoyStick napsal: Tu 60tku bych taky neprodával, další takovej se pro dnešek odsud odhlásím a jdu si umejt kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 19 minutami, Tom4 napsal: další takovej se pro dnešek odsud odhlásím a jdu si umejt kolo Tome, to neprodavej. Už dvě hodiny ležím ve výběru nového přibližovadla. Zoufale jsem zabloudil i sem, pokochat se a pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Vidíš, hned máš frontu kupců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 11 minutami, kuncák7 napsal: Tome, to neprodavej. Už dvě hodiny ležím ve výběru nového přibližovadla. Zoufale jsem zabloudil i sem, pokochat se a pecka. Jestli chceš nasrat soudruhy na ouřadě, tak Ti prodám Quattroporte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 eco městský přibliživadlo , pro kuncaka akurát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se