warann Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 K tem Toyotam vyse. O vikendu jsme meli akci a kamos prijel s timhle. Zbezne jsem to obhlidl a pochvalil mu to, jak to ma na svuj vek zachovaly. O on - ty vole, dyt je to skoro novy, rok 20. Dotazeny nejak snad pres SA, coz je ostatne patrny z varovani na zpetnym zrcatku. Kazdoadne paradni kara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Stejnou i s arabskými nápisy máme s úpravama na Horský službě funglovky. Cena základu tuším 1,4 mio? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Veď sa to stále vyrába. Dokonca som nedávno niekde čítal, že Toyota prestala na to brať objednávky, lebo má výrobu vybookovanú na najbližšie dva roky. Čiže rovnaký stav, ako s najnovšou LC300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 (upraveno) Neco takovyho rikal, ale nejsem si jist zda to nebylo bez DPH. @wawrik jasny, jen mi to zprvu nedoslo, ze to jen funglovka. Tady v Polabi je zas tak casto nepotkas . Upraveno 10. srpna 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Warann,strasna sracka to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 U nás prodej zajišťuje Dajbych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 @mocosouhlasí, i jemu to zajišťoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Parádne počasie, parádne cesty. Síce s kilom neskáčem ako TLD (lebo ja mám svoje auto rád ), ale aj tak je to čistá offroad eufória. Brody na hranách vodopádov, nad kaňonmi aj dolu v nich, v pieskových planinách, kde sa nesmie zastaviť, aj v kamenistých trailoch... Úžasná krajina, úžasné auto - sľúbil som mu, že v stredu po dlhom čase znova uvidí asfalt A kone mimo kapoty! A dnešný nocľah s panorámou - slnko, krásny výhľad na všetky planiny severne od Mýrdalsjökullu, a ďalekohľadom pozerám, ako 600 m odo mňa pár áut prechádza asi stometrový brod cez Holmsá... Neuveriteľne dobrý flek. A za chrbtom kopec pekných túr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Klobouček, super fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 @wawrik ty jsi vyjel na ostravsko? PS: Island je kouzelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Wawriku krasa nejvetsi. A pozor,ja svoje auto miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Nepokrytě a ošklivě závidím.... začínám uvažovat, že si najdu nějaký onsite IT projekt na Islandu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 (upraveno) V 15. 8. 2022 v 16:47, TLD napsal: A pozor,ja svoje auto miluju. Veď ja viem, len podpichujem. Nakoniec, opak predsa ani netvrdím Mne to nakoniec vyšlo na 2015 km v kuse mimo asfaltu. Ale priznávam, že som si výjazd na asfalt trochu predĺžil, inak by to vyšlo tesne pod dve tisícky... Fakt mám to auto rád. Rovnako pohodlne zvláda diaľničné presuny či okresky, aj ľahký alebo ťažký terén, stále si s nadhľadom pláva vpred. Dlhodobo, pritom človeka neunavuje. A je mu jedno, či vezie famíliu na dovolenku, alebo sedem ľudí aj s postihnutým dieťaťom a invalidným vozíkom, alebo dvoch-troch ľudí s prespávaním v aute. Jeden alebo dvaja tam môžu fungovať celé týždne aj v silných dažďoch či snehových prehánkach. Všetko sa tam zmestí. Tento Defík brod nezvládol, najprv mu vo vode prestal fungovať plynový pedál, a keď ho ťahali von, trafili nejaký kameň alebo jamu a musel prísť traktor. Dostal sa aj do správ. Upraveno 17. srpna 2022 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 @wawrikDa se tam predem nejak zjistit (odhadnout) hloubka brodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Nie. Plytšie brody so slabším prúdom sa dajú prejsť peši, ale v týchto silných by ťa voda zobrala. Takže jedine počkať na väčšie auto a pozerať, pokiaľ má vodu, lenže to musíš úplne presne trafiť prejazdovú dráhu, čo sa ti určite nepodarí. Stačí o 20 centi inde a si v skale alebo jame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Tahle poslední stránka mě vyloženě těší.. ještě mi tu chybí nějaká pěkná 80.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 @wawrikDik za vysvetleni, to musi byt slusnej adrenalin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 před 7 hodinami, busdriver napsal: Tahle poslední stránka mě vyloženě těší.. ještě mi tu chybí nějaká pěkná 80.. To je jako Rlx ve slevě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Par fotiek z dovolenky v Rumunsku, 9 dni, 2750 km, 3 ludia, 8 roznych ubytovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se