Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

V říjnu 2023 mi upadlo kolo za jízdy na autě Mazda 2 (2004), tak jsem druhý den volal likvidaci. Následující den jsem musel v ten den koupit rychle nějaké auto, poštěstilo se a koupil jsem Roomster 2009 s nájezdem 42tis, nechal prověřit u Škodovky a vše v cajku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Radius napsal:

No je to na novém 911 (992) Turbo S. Nedokázal jsem to rozklíčovat ani přes google lens :(

Neni to auto z ostrovu? A ted nemyslim Anglii .-) Oni vsechny ty maly ostruvky co spadaj pod korunu maj snad svoje vlastni regule na znacky, takze bych hledal tim smerem

https://www.car.co.uk/number-plates/faqs/general/how-do-guernsey-number-plates-work

Upraveno uživatelem Gres
Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, Gres napsal:

Neni to auto z ostrovu? A ted nemyslim Anglii .-) Oni vsechny ty maly ostruvky co spadaj pod korunu maj snad svoje vlastni regule na znacky, takze bych hledal tim smerem

https://www.car.co.uk/number-plates/faqs/general/how-do-guernsey-number-plates-work

Jsi jednička, je to Guernsey! Díky moc.

Odkaz ke komentáři

Si rikam, ze registrace auta na Guernsey bude ojebavka na clo/VAT... kdo by tam jezdil s 911, kdyz max speed limit je tam 50km/h.... pac co vim, dost hodinek pochazi v UK z techto ostrovu, pac to byla bezcelni zona...
Pokud se pletu, nebo ma presnejsi vysveleni, sem s nim...

Odkaz ke komentáři

Jo, to je pravdepodobne. I kdyz moc to nenajezdi, motohodin dost. Tohle je nejstarsi hovnocuc, jeste mame dva novejsi (oba Euro 6). U tech novejsich je jeden v pohode (2020) a 2017-ka je pruser. Neustale se resi "zavada regenerace DPF". Uz se do toho nasypalo (jen do toho problemu s DPF) pres 200k a nevyresilo se nic. 

Odkaz ke komentáři

Jsem po letech musel strávit dopoledne v manuálu, copak o to, nezapomněl jsem to, ale vůbec si už nedokážu představit ho mít pod střechou, leda že by mě masochismus začal bavit 😅 Na vyblbnutí s nějakým lepším autem proč ne, ale na každodenní užívání ani zadarmo, to je strašná pakárna s klackem to poskakování v kolonách, mám z toho normálně namožené rameno 😆

DSC_6084~2.JPG

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, African napsal:

Jsem po letech musel strávit dopoledne v manuálu, copak o to, nezapomněl jsem to, ale vůbec si už nedokážu představit ho mít pod střechou, leda že by mě masochismus začal bavit 😅 Na vyblbnutí s nějakým lepším autem proč ne, ale na každodenní užívání ani zadarmo, to je strašná pakárna s klackem to poskakování v kolonách, mám z toho normálně namožené rameno 😆

Vidíš, a já přešel na automat a zase mě štve situace, kdy couvám do silnice a potřebuju se po couvnutí rychle rozjet dopředu.
S manuálem žádný problém, přeřadím si kdy chci (i když se auto pohybuje dozadu). Kdežto u automatu musím sešlápnout brzdu, aby se mi povedlo přeřadit ze zpátečky na jízdu vpřed.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, African napsal:

to je strašná pakárna s klackem to poskakování v kolonách, mám z toho normálně namožené rameno 😆

Afri, když budeš řadit se spojkou, jde to lehce :)

(Omlouvám se, nedalo mi to.)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...