Radius Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února No je to na novém 911 (992) Turbo S. Nedokázal jsem to rozklíčovat ani přes google lens Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února V říjnu 2023 mi upadlo kolo za jízdy na autě Mazda 2 (2004), tak jsem druhý den volal likvidaci. Následující den jsem musel v ten den koupit rychle nějaké auto, poštěstilo se a koupil jsem Roomster 2009 s nájezdem 42tis, nechal prověřit u Škodovky a vše v cajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února (upraveno) před 1 hodinou, Radius napsal: No je to na novém 911 (992) Turbo S. Nedokázal jsem to rozklíčovat ani přes google lens Neni to auto z ostrovu? A ted nemyslim Anglii .-) Oni vsechny ty maly ostruvky co spadaj pod korunu maj snad svoje vlastni regule na znacky, takze bych hledal tim smerem https://www.car.co.uk/number-plates/faqs/general/how-do-guernsey-number-plates-work Upraveno 13. února uživatelem Gres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 16 hodinami, Gres napsal: Neni to auto z ostrovu? A ted nemyslim Anglii .-) Oni vsechny ty maly ostruvky co spadaj pod korunu maj snad svoje vlastni regule na znacky, takze bych hledal tim smerem https://www.car.co.uk/number-plates/faqs/general/how-do-guernsey-number-plates-work Jsi jednička, je to Guernsey! Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Si rikam, ze registrace auta na Guernsey bude ojebavka na clo/VAT... kdo by tam jezdil s 911, kdyz max speed limit je tam 50km/h.... pac co vim, dost hodinek pochazi v UK z techto ostrovu, pac to byla bezcelni zona... Pokud se pletu, nebo ma presnejsi vysveleni, sem s nim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února No jasně, to auto jezdí po UK, jen registrace je Guernsey. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února UK rezidenti nesmu pouzivat v UK auto na zahranicnych znackach. Do 14 dni ho musia prihlasit v UK. Ma to tak vacsina statov v europe, pokial viem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Zrovna nám dovezli dusík tak se povedlo cvaknout pěknou fotku Jinak s Volvem už 6000km a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Volvo je zkratka Volvo ;-). Ja uz dneska v podstate padla... Obed, dotankovat, nacerpat vodu a vikeeend ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Ale jako máš pěkný fáro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Před hodinou, geometr napsal: Ale jako máš pěkný fáro ...pekny, ale na ho*no! :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února To je euro 6? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Je to 2013, rekl bych tedy na 98 procent, ze Euro 5, ale s jistotou nevim, mrknu v pondeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února To bys měl dobrý, neb euro 6 se moc nepovedla a trápilo nás to na firmě hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Jo, to je pravdepodobne. I kdyz moc to nenajezdi, motohodin dost. Tohle je nejstarsi hovnocuc, jeste mame dva novejsi (oba Euro 6). U tech novejsich je jeden v pohode (2020) a 2017-ka je pruser. Neustale se resi "zavada regenerace DPF". Uz se do toho nasypalo (jen do toho problemu s DPF) pres 200k a nevyresilo se nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Přesně. Plus močovina, plus výfuk,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Jsem po letech musel strávit dopoledne v manuálu, copak o to, nezapomněl jsem to, ale vůbec si už nedokážu představit ho mít pod střechou, leda že by mě masochismus začal bavit Na vyblbnutí s nějakým lepším autem proč ne, ale na každodenní užívání ani zadarmo, to je strašná pakárna s klackem to poskakování v kolonách, mám z toho normálně namožené rameno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 40 minutami, African napsal: Jsem po letech musel strávit dopoledne v manuálu, copak o to, nezapomněl jsem to, ale vůbec si už nedokážu představit ho mít pod střechou, leda že by mě masochismus začal bavit Na vyblbnutí s nějakým lepším autem proč ne, ale na každodenní užívání ani zadarmo, to je strašná pakárna s klackem to poskakování v kolonách, mám z toho normálně namožené rameno Vidíš, a já přešel na automat a zase mě štve situace, kdy couvám do silnice a potřebuju se po couvnutí rychle rozjet dopředu. S manuálem žádný problém, přeřadím si kdy chci (i když se auto pohybuje dozadu). Kdežto u automatu musím sešlápnout brzdu, aby se mi povedlo přeřadit ze zpátečky na jízdu vpřed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Před hodinou, African napsal: to je strašná pakárna s klackem to poskakování v kolonách, mám z toho normálně namožené rameno Afri, když budeš řadit se spojkou, jde to lehce (Omlouvám se, nedalo mi to.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Kdyby byly vsechny auta v automatu doprava by byla o dost plynulejsi, casto koukam jak ridic prede mnou tam lovi kvalty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se