Steke_m Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna LR se mí líbí, hlavně teda Discoška 4. Ale nemám na to prostě koule 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Kloubiku, parádní povoz. Ať slouží. Pokud se na tom opravdu vyměnilo/opravilo vše, co píšeš, pak je šance, že nějakou dobu pojezdí bez průvanu v peněžence. Společník z firmy má Disko 4. Taky koupeno z rodiny, ale kdyby spočetl všecko, co tam už servisoval, tak jezdí v novém. Teď je nasraný, nikdo ani žádný bazar mu to nechce vykoupit. V žertu říká, že z toho udělá skleník na rajčata:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Diky! Verim Ja se priznam ze kdyby neprisla tahle nabidka, nikdy bych o tom presne ze stejneho duvodu neuvazoval Kdyz jsem ted procital nejake UK fora a Facebook skupiny majitelu, tak ceny v UK u tehle Sportu se tak propadly, ze casto se prodavaji pod 3tis GBP ve funkcnim peknem stavu posledni rocniky, vubec nikdo je nechce castecne asi i protoze cely Evropsky trh ojetych aut je pro ne mrtvej, kvuli rizeni na spatne strane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna před 10 hodinami, Kotlick napsal: Já vím, no. Je to ve fázi chtěl bych ho, líbí se mi, čumím na to na netu. Až budu blíže realizaci, nastane fáze rozumová/zdůvodňovací a tam se bude lámat chleba, resp. oddělovat zrno od plev.... Já jen tak v dobrém, fakt je to trochu o historii/štěstí/emocích, ale žijeme jen jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna (upraveno) Ach jo, dvakrát... Upraveno 28. srpna uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna před 9 hodinami, kloubik napsal: No me by taky nenapadlo, ze poridim LR Jednou tady na foru myslim nekdo napsal, ze takovyhle stary auto musis kupovat tak, ze nejdriv musis vedet kde ho budes servisovat. Teprve pak si podle toho koupit auto Kdyz jsem ted projizdel nejaky videa na youtube ohledne LR, tak tam taky padla dobra hlaska.... ty auta se serou prevazne lidem, kteri kaslou na servis a udrzbu. A pak samozrejme cim starsi auto, tim vetsi pravdepodobnost ze neco odejde ze dne na den. Jediny jistota je asi jen 70-series Tesat do kamene co píšeš Neber to ve zlém, ty moje keci... To o servisu je klasika, Toyoty se neserou, tak nemusím nic řešit... samozřejmě že to přijde a o to je toho víc a užil jsem si to taky u starých kousků. Když víš kdo a jak se staral, máš z větší části vyhránu, přeju fajn jízdu, vypadá krásně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna (upraveno) Dvakrát za sebou, to se mi už dlouho nepovedlo Upraveno 28. srpna uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna před 18 hodinami, Igicz napsal: Kloubiku, parádní povoz. Ať slouží. Pokud se na tom opravdu vyměnilo/opravilo vše, co píšeš, pak je šance, že nějakou dobu pojezdí bez průvanu v peněžence. Společník z firmy má Disko 4. Taky koupeno z rodiny, ale kdyby spočetl všecko, co tam už servisoval, tak jezdí v novém. Teď je nasraný, nikdo ani žádný bazar mu to nechce vykoupit. V žertu říká, že z toho udělá skleník na rajčata:-) To je těžký no. Je tam potřeba trochu toho štěstíčka!:! Měli jsme ve firmě dvě ze stejnýho roku, podobná specifikace. Moje zlatá do 200 000 km nez jedinýho zásahu nad rámec servisu. Vše původní. Pak jsem jí už dal pryč, protože už prostě něco přijít muselo:) Druhá zelená, ma 55 000 km motor. Pak převodovka, pak kompresor, pak prodat rychle:) Ale za mě nejlepší auto co jsem kdy měl. Má prostě něco do sebe, co chybí spoustě dalších prémiovek. Ale já jsem milovník anglických vozů no. Teď mám dětskou Discovery Sport a to ne naprosto o ničem a pořád koukám po 4kách a chlácholím se, že bych určite koupil tu špatnou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Já jsem dlouho váhal, vzhledem k všeobecně rozšířenému názoru ohledně servisování LR... nakonec Def P400, 2022, kupoval jsem jetý vyzvednuto, po dvou dnech jsem zjistil, že nefunguje ostřikovač předního skla, šumí přední sloupky, jdou blbě otvírat dveře za spolujezdcem a díky aktualizaci SW auto začalo ukazovat vyšší teplotu vody. To další jízdou (odpočinek přes noc) přestalo a už se neukázalo. nicméně vše byly prkotiny vyřešené servisem v záruce a zatím dobrý... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna (upraveno) Disca od ctyrky dolu se me libej vsechny. Defici jen ty stary a starsi. Ale nikdy sem nemel odvahu... Sem spokojenej se starou Toykou. Jedine co se sere jsou gumicky steracu Upraveno 29. srpna uživatelem TLD 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna https://www.instagram.com/reel/C_Qg7GzKLeE/?igsh=M2Zyc25pZTViMWt1 A je v lesku.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 14 hodinami, tomas_mpb napsal: Já jsem dlouho váhal, vzhledem k všeobecně rozšířenému názoru ohledně servisování LR... nakonec Def P400, 2022, kupoval jsem jetý vyzvednuto, po dvou dnech jsem zjistil, že nefunguje ostřikovač předního skla, šumí přední sloupky, jdou blbě otvírat dveře za spolujezdcem a díky aktualizaci SW auto začalo ukazovat vyšší teplotu vody. To další jízdou (odpočinek přes noc) přestalo a už se neukázalo. nicméně vše byly prkotiny vyřešené servisem v záruce a zatím dobrý... Tohle jsou fajnový auta Jedno má teď soused, poukazoval a hodně se mi to líbí.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Toyoty se tolik neserou, ale jsou všechny ošklivý . Možná kromě nového Landcruisera, tedy alespoň zvenku... Já koupil L405 SDV8 a taky se trochu modlím, ale koupit místo toho třeba Highlandera mě ani nenapadlo. Dobře jsi koupil. Máš to jako s Alfou, je to více risk, ale stojí to za to. A nebo to prokleješ, ale krásně jsi se povozil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září V 29. 8. 2024 v 8:23, Žigi napsal: To je těžký no. Je tam potřeba trochu toho štěstíčka!:! Měli jsme ve firmě dvě ze stejnýho roku, podobná specifikace. Moje zlatá do 200 000 km nez jedinýho zásahu nad rámec servisu. Vše původní. Pak jsem jí už dal pryč, protože už prostě něco přijít muselo:) Druhá zelená, ma 55 000 km motor. Pak převodovka, pak kompresor, pak prodat rychle:) Ale za mě nejlepší auto co jsem kdy měl. Má prostě něco do sebe, co chybí spoustě dalších prémiovek. Ale já jsem milovník anglických vozů no. Teď mám dětskou Discovery Sport a to ne naprosto o ničem a pořád koukám po 4kách a chlácholím se, že bych určite koupil tu špatnou:) Mám s D3 a D4 najeto cca 500t. a není to tak špatné.V D Sport jsem měl pocit,že tahám zadek po zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září (upraveno) Jízda s Tiguanem je návyková... jsem se přistihl, že si schválně stlumuju rádio, abych slyšel prskání z vejfuku Upraveno 1. září uživatelem Gustaf 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Peknej mazlik At dobre slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Peknej kousek. Ten zvuk vejfuku ma realnej? To bych o nem uvazoval, jsou na me doma tlaky na nakup SUV... Co tam mas za motor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září (upraveno) před 1 hodinou, uff napsal: Peknej kousek. Ten zvuk vejfuku ma realnej? To bych o nem uvazoval, jsou na me doma tlaky na nakup SUV... Co tam mas za motor? Díky...je tam 2.0 TSI 235kw. Za příplatek tam dávali i Akrapovice. Ale i tady jsou klapky, tak to pěkně střílí Jsem spokojenej...pro 4 člennou rodinu super prostorný auto. Upraveno 2. září uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září (upraveno) před 2 hodinami, honza71 napsal: Peknej mazlik At dobre slouzi! Díky moc Upraveno 2. září uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září před 23 hodinami, ZJ napsal: Mám s D3 a D4 najeto cca 500t. a není to tak špatné.V D Sport jsem měl pocit,že tahám zadek po zemi Jaké v tom máš motory. Co jsem tak zjistil, tak 2,7 TD v Disko 3 byl dost nepovedený motor a dodnes je toho plný bazoš za pár kaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se