Milis Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Ten "tranďák" je jeho manželka... Tak je tranďák von. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Jakože lesbičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Parádní střevíčky má Ueli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Jakože lesbičky? Přesně tak, jenom navopak. Tzn. normální manželé, akorát že vona chlap a von ženská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Margo Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 teda takhle znicit tak pekny auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) Se chci zeptat......když u 2.0 TDCi přidám v nižších otáčkách plyn, tak mezi 1800 až 2000 se celý auto rozdrnčí jako bych přejížděl žebřík. Ne vždy. A nejčastěji učtyřky. Doteď to nedělalo. Co to může být? Turbo? Vstřiky? Zanesený? Vadný? Povolený kolo to asi nebude Zkusit servis nebo jen jinou naftu? Poslední dobou jezdím do OMV... Ale to může být shoda náhod. Je jasný, že mi to na dálku neopravíte ani neuděláte diagnostiku, ale třeba mě navedete, protože to někdo zná, zažil atd. A druhá věc, když vypnu motor něcouvnitř vrže, bzučí, jakoby se nebo dofukovalo. Je to běžný něco se s..e turbo. Díky za rady. Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) Vrčení a bzučení po vypnutí - nemůže to bejt doběh vodního čerpadla na chlazení turba? IMHO kdyby ti odcházelo turbo, tak to nejspíš nepojede, bude to čudit, žrát olej atp. A ten žebřík - myslíš tím, že to začne skákat/škubat anebo se to jen rozdrnčí a rozvibruje, ale táhne to furt plynule? Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) ono to drnčí i na ostatní stupně ale na trojku to má větší tah tak to rychle odezní. Proto je to na čtyřku nejmarkantnější.Převodovka to asi nebude, mám zařazeno od tisíce a až mezi 1800 a 2000 to vibruje (pocitově jako bych jel příčně po kolejích kterých je ale 20 vedle sebe) a ten zvuk, to bude asi ono. Edit. Řek bych, že to jen drnčí, na tahu se to neprojevuje Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Se chci zeptat... ...když u 2.0 TDCi přidám v nižších otáčkách plyn, tak mezi 1800 až 2000 se celý auto rozdrnčí jako bych přejížděl žebřík. Ne vždy. A nejčastěji u čtyřky. Doteď to nedělalo. Co to může být? Turbo? Vstřiky? Zanesený? Vadný? Povolený kolo to asi nebude Zkusit servis nebo jen jinou naftu? Poslední dobou jezdím do OMV... Ale to může být shoda náhod. Je jasný, že mi to na dálku neopravíte ani neuděláte diagnostiku, ale třeba mě navedete, protože to někdo zná, zažil atd. A druhá věc, když vypnu motor něco uvnitř vrže, bzučí, jakoby se nebo dofukovalo. Je to běžný něco se s..e turbo. Díky za rady. Je to Ford a má najeto více jak 120 000 km ? Neopravuj a prodej ho. Do nafty se od minulé zimy lijí jiné objemy přísad a ty motory to čím dál tím hůře rozdýchávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Ford, 2 roky, 50tkm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Já mám u TDCI co má najeto přes 300tis. meněno už spoustu věcí ale žádná se neprojevovala vybracemi. Ale jinak bych to typl na něco s palivem, od hadic až po vstřiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 To jsou ty vaše diesly Čím modernější diesel, tím většií citlivost. V kombinaci s těma sračkama co dávají do paliva + nekvalita péče u distributorů (možná i úmysl) + nevhodnost dieslu na jezdění po městě (krátké jízdy) a výsledek je výlágrovanej motor Držte se benzínu a budete ok :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Bandi ten zvuk po vypnuti je filtr pevnych castic,se cisti.To klepani nevim,kola nepodcenuj-me se na Galaxy furt jedno povolovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Mazda 3 1.6, 6 rokov, 103000km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 dočka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Se chci zeptat... ...když u 2.0 TDCi přidám v nižších otáčkách plyn, tak mezi 1800 až 2000 se celý auto rozdrnčí jako bych přejížděl žebřík. Ne vždy. A nejčastěji u čtyřky. Doteď to nedělalo. Co to může být? Turbo? Vstřiky? Zanesený? Vadný? Povolený kolo to asi nebude Zkusit servis nebo jen jinou naftu? Poslední dobou jezdím do OMV... Ale to může být shoda náhod. Je jasný, že mi to na dálku neopravíte ani neuděláte diagnostiku, ale třeba mě navedete, protože to někdo zná, zažil atd. A druhá věc, když vypnu motor něco uvnitř vrže, bzučí, jakoby se nebo dofukovalo. Je to běžný něco se s..e turbo. Díky za rady. Možno sa mýlim, ale takto nejako sa choval známemu odídený dvojhmotný zotrvačník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 (upraveno) Jo, taky varainta, kterou jsem vyčetl na autowebech a který se bojim. V podstatě to dělá při nástupu nějvětšího krouťáku. Taky píšou něco o kloubu, poloose.V pondělí uvidim na diagnostice. Upraveno 15. prosince 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Jo, taky varainta, kterou jsem vyčetl na autowebech a který se bojim. V podstatě to dělá při nástupu nějvětšího krouťáku. Taky píšou něco o kloubu, poloose. V pondělí uvidim na diagnostice. Ahoj, vzhledem k relativně málo kilometrům to zřejmě poloosa nebude, navíc ta by třepala celým autem a nemusela by přitom rachotit, domnívám se, že s největší pravděpodobností je to dvouhmotový setrvačník, obzvlášť pokud jezdíš v hodně nízkých otáčkách. Moderní automaty (dvouspojkové) ve snaze co nejvíc udržovat motor pod zátěží v níských otáčkách, řadí tak, že motor se točí oprávě na dolní mezi maximálního krouťáku a pak ty dvouhmotové setrvačníky odcházejí již kolem 50 tis. km.. Pokud jezdíš sportovněji (a řadíš ručně) tak ta dvouhmota stejně nepřežije hranici 150 tis. km.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Mno, to bude setrvák . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Tak to je super Nejvíc mě s..e absence velkýho auta po dobu servisu. To taky může bejt pěkně na dlouho. A uvidíme co kulance. 2 roky a 50tkm je fakt málo. Jezdím s tím slušně na to aby se to vysypalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se