Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Tak s touhle nákupní taškou bych se nechtěl srazit s divočákem :D Né, samozřejmě jako do velkoměsta výborná záležitost, to jako jo :cheers:

Já se ve Smartu srazil se srnou a naprosto v pohodě. To auto nevypadá, ale je pevné jako ďas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najdi si na YouTube pár crashtestů Smarta. Možná budeš překvapenej :).

Třeba tady to Céčko, jak ho odpinkne jak tenisák? :D Né, to je sranda, já jsem v tom tedy jednou jel a bál jsem se jak malej kluk. Jinak ty crash testy nevypadají vůbec špatně, máš pravdu, docela mě to překvapilo, ale myslím, že z normálním velkým autem se to co se bezpečnosti týká nedá vůbec srovnávat"

Odkaz ke komentáři

Ramova konstrukcia je extremne silna a robi velku cast nakladov na vyrobu. Priputane telo znesie velke pretazenie, takze to je teoreticky dost bezpecne.... ale aj tak som si vybral jazdit s niecim co ma o tonu viacej a deformacnu zonu. :)

Odkaz ke komentáři

tvl on má na palubáku průměrnou 4 litry a tady se řeší jestli nemá o půl litru víc :lol2: podle tachometru bych hádal že tam má něco víc než litrový motůrek, nebo třeba osmistovkovej diesel

kubson: kolik jsi najel a kde?? těch 180 km? taky jsem měl u 1.8TSI spotřebu 3 litry :smile_anim: jenže to jsem to nadrc v zimě na kopci a pak sjel 8 km na volnoběh na "D" dolů :D přepni to na dlouhodobou :)

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Návštěvník beeep

neřešim pulitr,řešim že to je strašně málo a přemýšlim jak musí člověk jezdit aby toho dosáhl... 124/500e mi žere 17.. :D a když šetřim tak 14 :D a přítelkyně e320cdi 10 :D tak mi tyhle čísla přijdou jak z pohádky :D

Odkaz ke komentáři

chlapci, já s tím ještě nevyjel ani nádrž nafty, takže hrát na nějaké průměrné spotřeby reálné a nereálné nemá cenu, mě jen pobavilo, že můj minulý vůz by ve stejné situaci měl na tachometru cca 12, no a to mě pokaždé když do toho lidového vozu sednu, hřeje u srdce? zobrazovaná průměrná od posledního tankování je 6

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...