African Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 moje Věrka. zatim se szivame a pomalicku ladime Tak s touhle nákupní taškou bych se nechtěl srazit s divočákem Né, samozřejmě jako do velkoměsta výborná záležitost, to jako jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Tak s touhle nákupní taškou bych se nechtěl srazit s divočákem Né, samozřejmě jako do velkoměsta výborná záležitost, to jako jo Já se ve Smartu srazil se srnou a naprosto v pohodě. To auto nevypadá, ale je pevné jako ďas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Tak s touhle nákupní taškou bych se nechtěl srazit s divočákem Najdi si na YouTube pár crashtestů Smarta. Možná budeš překvapenej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Smart je při nárazu jako hopík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Najdi si na YouTube pár crashtestů Smarta. Možná budeš překvapenej . Třeba tady to Céčko, jak ho odpinkne jak tenisák? Né, to je sranda, já jsem v tom tedy jednou jel a bál jsem se jak malej kluk. Jinak ty crash testy nevypadají vůbec špatně, máš pravdu, docela mě to překvapilo, ale myslím, že z normálním velkým autem se to co se bezpečnosti týká nedá vůbec srovnávat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Ramova konstrukcia je extremne silna a robi velku cast nakladov na vyrobu. Priputane telo znesie velke pretazenie, takze to je teoreticky dost bezpecne.... ale aj tak som si vybral jazdit s niecim co ma o tonu viacej a deformacnu zonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 bez deformační zóny jsou imho síly působící na tělo při náraze dost brutální, řek bych devastující účinky na vnitřní orgány třeba? takže mrkfola zůstane pěkně zachovalá hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 tak cos koupil nakonec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 tak cos koupil nakonec?lidové auto....až se nasnídáš, dej sem fotku Kubo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 tak cos koupil nakonec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 Nejlepší hračka na 4 kolech co jsem kdy měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 ahoj, nedela nekdo do aut v rozumne vzdalenosti od Uh.Hradiste? ze by se mi tam za uplatu podival na jedno auto. diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 3,9L to je momentální či dlouhodobá ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 3,9L to je momentální či dlouhodobá ? je to spotřeba od posledního startu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 A sedí i na dotankování? Třeba u Citigo to kecá klidně o víc jak půl litru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 (upraveno) tvl on má na palubáku průměrnou 4 litry a tady se řeší jestli nemá o půl litru víc podle tachometru bych hádal že tam má něco víc než litrový motůrek, nebo třeba osmistovkovej diesel kubson: kolik jsi najel a kde?? těch 180 km? taky jsem měl u 1.8TSI spotřebu 3 litry jenže to jsem to nadrc v zimě na kopci a pak sjel 8 km na volnoběh na "D" dolů přepni to na dlouhodobou Upraveno 21. října 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 neřešim pulitr,řešim že to je strašně málo a přemýšlim jak musí člověk jezdit aby toho dosáhl... 124/500e mi žere 17.. a když šetřim tak 14 a přítelkyně e320cdi 10 tak mi tyhle čísla přijdou jak z pohádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Nejlepší hračka na 4 kolech co jsem kdy měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Já dal se svou MX5 v sobotu 700km, poslední hezký den... Karlovy Vary, sluníčko... Jihlava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 chlapci, já s tím ještě nevyjel ani nádrž nafty, takže hrát na nějaké průměrné spotřeby reálné a nereálné nemá cenu, mě jen pobavilo, že můj minulý vůz by ve stejné situaci měl na tachometru cca 12, no a to mě pokaždé když do toho lidového vozu sednu, hřeje u srdce? zobrazovaná průměrná od posledního tankování je 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se